Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kombass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was forumowicze

:)

Pewnie już słyszeliście o takim bocie jak XBOT no i opinie na jego temat zarówno jak i temat ich resellerów/twórców sa różne. Ostatnio zaryzykowałem bo sam do końca nie byłem pewien co mnie czeka i okazało się że to są "spoko ziomki" :) Transakcja przebiegła bez problemu a mi bocik kubiki ciska na dobrze dobranym tasku ( to również ich zasługa ) :D

Więc teraz ja jestem przykładem ich zadowolonego klienta :) Polecam ich bo program tani/dobry i naprawdę można się z nimi dogadać.

Napisałbym wam o tym 2 dni temu no ale muszę podziękować Mr.Lord za to że mnie sprzedał ( bo miałem rację ) i otrzymałem 5% i banik na 3 dni :P

To jest ukryta treść, proszę

p.s ostatnia aktualizacja wyszła 30 minut po aktualizacji PBDOBOT'a

:)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest na takiej samej zasadzie jak PBDO ... licka przypisana na swoje prywatne passy które podajesz podczas kupna ( oczywiście jest możliwość ich zmiany ) na zawsze.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

A dostałeś gwarancje, że crack będzie działał tak długo jak pbdobot ?

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Tak, dostał taką gwarancję :)

Do póki pbdo nie padnie - będzie xBot a jeśli pbdo padnie..

Będzie niespodzianka :)

Opublikowano

Tak , PBDO i XBot to są oficjalni partnerzy czy coś takiego ... sam nie wierzyłem więc napisałem do Smith'a od PBDO i potwierdził ich słowa

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Tak , PBDO i XBot to są oficjalni partnerzy czy coś takiego ... sam nie wierzyłem więc napisałem do Smith'a od PBDO i potwierdził ich słowa

Ciekawe, skoro tak to wiadomo czemu takie aktualizacje szybkie :), chyba jednak kupię.

Ale co oni z tego mają? Tam 800 zł licka na 15 kont a tutaj 360 na nieograniczoną ilość? o_O

obraz24.png

Opublikowano

Silver License - 60 PLN / 15 EUR

Gold License - 130 PLN / 33 EUR

Platinum License - 220 PLN / 55 EUR

VIP - 360 PLN / 90 EUR

Opublikowano

skolko to dziwactwo kosztować ?Czy jest możliwość przetestowania tego ?

ja miałem triala 24h :)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

beblok a więc masz dane kontaktowe do mnie w sygnaturze i proszę o kontakt w celu nadania licencji trial :)

#Edit czesiozpoczty a jest jakiś reseller, który wystawi Ci paragon/FVat na nielegalny program do gry :D ?

Opublikowano

Zapłacę im więcej, jeśli zrobią mi konsolową wersję pod linuksa :)

EDIT: I oczywiście wystawią FVat ;)

Pozdrawiam,

Katarzyna

Masz pewne jak w banku że jakikolwiek reseller wystawi Ci fakturę VAT ... weź już nie rób z siebie nie wiadomo kogo jak masz tu nas zasypywać jakimiś głupimi regułkami prawnymi ( gdzieś już to zastosowałaś ) to nie udzielaj się w tym temacie. Jak chcesz używać bota na linuksie to użyj Vine czy jak to tam się zwie.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

beblok a więc masz dane kontaktowe do mnie w sygnaturze i proszę o kontakt w celu nadania licencji trial :)

#Edit czesiozpoczty a jest jakiś reseller, który wystawi Ci paragon/FVat na nielegalny program do gry :D ?

Ja na ten przykład chciałbym. I jak już to fakturę za program, a że "nielegalny" to inna sprawa. Po za tym jeśli program jest nielegalny to co ten temat tutaj robi? To forum zabrania piractwa a ten temat pomaga w jego rozpowszechnianiu.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Ja na ten przykład chciałbym. I jak już to fakturę za program, a że "nielegalny" to inna sprawa. Po za tym jeśli program jest nielegalny to co ten temat tutaj robi? To forum zabrania piractwa a ten temat pomaga w jego rozpowszechnianiu.

Każdy bot jest nielegalny bo służy do niszczenia gry (czyt. łamania OWH), :)

czy to Kbot czy PBDO czy jakies inne gowno.

P.S. xBot działa na linuxie bez problemu :)

Opublikowano

Masz pewne jak w banku że jakikolwiek reseller wystawi Ci fakturę VAT ... weź już nie rób z siebie nie wiadomo kogo jak masz tu nas zasypywać jakimiś głupimi regułkami prawnymi ( gdzieś już to zastosowałaś ) to nie udzielaj się w tym temacie. Jak chcesz używać bota na linuksie to użyj Vine czy jak to tam się zwie.

Wiem, wiem, oburzacie się, bo nie pasują moje tezy do Waszego wyimaginowanego, chudego światka?

Nie mam się za "nie wiadomo kogo". Zadaję proste pytania, na które oczekuję prostych odpowiedzi. Co więcej, zadaję ELEMENTARNE pytania o potwierdzenie zakupu i nie interesuje mnie, czy jakiś reseller z drugiej cześci świata wystawia faktury, czy nie - nie wiem nawet, czy obowiązuje go takie prawo, pytam polskiego resellera o polskie dokumenty zakupu. Uważasz, że to głupie? Cóż, dorośniesz - zrozumiesz.

Co do Wine - widać, żeś tak samo mądry jak i roztropny. Nie dość, że nie na temat, to jeszcze głupio.

Każdy bot jest nielegalny

Żaden bot, który nie łamie prawa nie jest nielegalny. Żadna aplikacja, która nie łamie prawa nie jest nielegalna. OWH to jakiś regulamin prywatnej organizacji. Nie ma to nic wspólnego z legalnością, bądź też nie... ale już stop, bo kolega Kombass znów mi zwróci uwagę, że zasypuję Was jakimiś głupimi regułkami.

Cóz, tak naprawdę, to wystarczy użyć odrobiny mózgu.

Pozdrawiam,

Katarzyna

Opublikowano

Jeżeli płacisz paypalem to jest możliwość wystawienia faktury..

Jeżeli płacisz UKASH, PSC, NETELLER itd. to możliwości wystawienia faktury nie ma.

Opublikowano

Wiem, wiem, oburzacie się, bo nie pasują moje tezy do Waszego wyimaginowanego, chudego światka?

Nie mam się za "nie wiadomo kogo". Zadaję proste pytania, na które oczekuję prostych odpowiedzi. Co więcej, zadaję ELEMENTARNE pytania o potwierdzenie zakupu i nie interesuje mnie, czy jakiś reseller z drugiej cześci świata wystawia faktury, czy nie - nie wiem nawet, czy obowiązuje go takie prawo, pytam polskiego resellera o polskie dokumenty zakupu. Uważasz, że to głupie? Cóż, dorośniesz - zrozumiesz.

Co do Wine - widać, żeś tak samo mądry jak i roztropny. Nie dość, że nie na temat, to jeszcze głupio.

[/size][/font]

Żaden bot, który nie łamie prawa nie jest nielegalny. Żadna aplikacja, która nie łamie prawa nie jest nielegalna. OWH to jakiś regulamin prywatnej organizacji. Nie ma to nic wspólnego z legalnością, bądź też nie... ale już stop, bo kolega Kombass znów mi zwróci uwagę, że zasypuję Was jakimiś głupimi regułkami.

Cóz, tak naprawdę, to wystarczy użyć odrobiny mózgu.

Pozdrawiam,

Katarzyna

Ja mam tylko jedno zasadnicze pytanie po co Tobie dokument zakupu bota? Chcesz zwrot ze skarbówki czy jak ? Żaden bot nie łamie prawa dopóki nie zostanie użyty w grze.

bugpointblack.png

Opublikowano

Ja mam tylko jedno zasadnicze pytanie po co Tobie dokument zakupu bota? Chcesz zwrot ze skarbówki czy jak ? Żaden bot nie łamie prawa dopóki nie zostanie użyty w grze.

To pytanie jest bez sensu.

Mam prawo otrzymać dokument zakupu czegokolwiek, celem potwierdzenia zawarcia transakcji. Na podstawie dokumentu zakupu mogę na przykład rościć sobie prawa z tytułu rękojmi, reklamacji czy zwrotu w przypadku zakupów przez internet.

Co do drugiej części.

Bot łamie zasady OWH. Ale OWH to nie jest prawo :) Już o tym kiedyś pisałam. Macie mylne pojęcie o rzeczywistości :)

Prawo jest wtedy, gdy sprzedawca ma OBOWIĄZEK wystawić dokument zakupu.

Natomiast OWH jest wtedy, gdy BP usunie komuś konto za botting (pod warunkiem, że konto nie korzysta z abonamentu zakupionego u BP).

Jeżeli płacisz paypalem to jest możliwość wystawienia faktury..

Świetnie, dzieki za informację.

Pozdrawiam,

Katarzyna

Opublikowano

FACEPALM -.- czy tobie sie wydaje ze swiadczenie uslugi na zasadzie wypozyczania dostepnosci naszego serwera pod twoj booting kalkuluje sie do wystawiania jakich kolwiek dokumentow potwierdzajacych zakup bota? sorki ty go nie kupujesz lecz go wynajmujesz na czas nie okreslony tak dziala kbot ibot pbdo-bot wiec jakim prawem oczekujesz ich od nas skoro inne boty nie wystawiaja dokumentow potwierdzajacych zakup?

Opublikowano

FACEPALM -.- czy tobie sie wydaje ze swiadczenie uslugi na zasadzie wypozyczania dostepnosci naszego serwera pod twoj booting kalkuluje sie do wystawiania jakich kolwiek dokumentow potwierdzajacych zakup bota? sorki ty go nie kupujesz lecz go wynajmujesz na czas nie okreslony tak dziala kbot ibot pbdo-bot wiec jakim prawem oczekujesz ich od nas skoro inne boty nie wystawiaja dokumentow potwierdzajacych zakup?

Rozumiem, że uważasz, że świadczenie odpłatnych usług nie wymaga ewidencjonowania sprzedaży i prowadzenia dokumentacji? Przecież to wierutna bzdura.

Pozdrawiam,

Katarzyna

Opublikowano

Skoro tak Ci zależy na dokumencie sprzedaży to już napisałem, że jest możliwy do otrzymania jedynie formą płatności PayPal.

Opublikowano

W takim razie nie posiadam licencji, a tylko ją "pożyczam", więc możecie mi ją zabrać w każdej chwili. Idiotyczny układ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...