Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Boxybot GG

maniek7v7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

płacisz przykładowo za xbota 60zl i masz na cały "lifetime" bota nie na konto jedno w darkorbit to samo na PBDO

zakaz handlu

Opublikowano

Mi tam dobrze robi wrota nie padł ani razu na gamie i tu nie pierdol zaklinacz że chujowy jest sam jesteś chujowy

masz do mnie jakieś problemy ?? to zapraszam, nie będzie mi tu jakiś szczeniak mnie obrażał -.- jak masz wrota gama to masz fajnie -.- pewnie gammy na oczy nie widziałeś :D człeku raz piszesz, że nie masz starej FE a raz, że masz full lf4, jedno słowo na to wszystko "żenada"
sygnacu.jpg

Opublikowano

no tak kupowanie bota to jest jak postawić w lotku kupon za 60 zł xD taki przykład ryzykujesz bo w każdej chwili możesz stracić konto także ja wole np. darmowe boty jest potencjalnie takie same ryzyko ale na szczęscie jest system gradacji :D

System degradacji jest tylko w teorii w praktyce teraz i tak perma ci wjebią na konto

PL2 VRU

Opublikowano

masz do mnie jakieś problemy ?? to zapraszam, nie będzie mi tu jakiś szczeniak mnie obrażał -.- jak masz wrota gama to masz fajnie -.- pewnie gammy na oczy nie widziałeś :D człeku raz piszesz, że nie masz starej FE a raz, że masz full lf4, jedno słowo na to wszystko "żenada"

Czy ja pisze że mam full lf-4 i czy ja napisałem że nie mam innego konta ?? to mi tu nie pierdo.... sam nie widziałeś chyba na oczy boxbota sam robisz problem ja wiem lepiej bo robiłem nim game i jakoś nie padł !!!!

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...