Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Avast! Free Antivirus 7.0

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Avast! jest najlepszy antywirusem z tych darmowych (oczywiście wersja free)!

Używam od zawsze i nigdy nie miałem problemów z zawirusowanym komputerem.

Nie obciąża komputera, można go używać nawet na słabszych maszynach.

Dodatkowo dla bezpieczeństwa co jakiś czas skanuje komputer programem Dr.WEB CureIt!.

Jeśli jeszcze nie zdecydowałeś się co do tego antywirusa - zrób to teraz. Nie znajdziesz lepszego DARMOWEGO.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

najlepszy to jest avg avast mi się rozwalil to cały system lagował nawet go usunąć nie dało się tylko format mam teraz też go ale zainstaluje avg

Opublikowano

Każdy antywirus spowalnia komputer - proste. Jeden mniej, drugi więcej - różnicy nie ma.

Faktem jest, że jestem zwolennikiem płacenia za programy, bo szanuję twórców. Koszt zakupu antywirusa - jeszcze ok, aczkolwiek dalsze coroczne opłaty za przedłużenie subskrycji to według mnie poroniony pomysł.

Dlatego sam używam Avast'a i nie narzekam. Darowanemu koniu nie patrzy się w zęby ;)

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam.Bardzo słaby antyvirus. Kacpersky najlepszy. Ale dobre chęci się liczą.

masz racje.

mialem avasta i tylko komp mi zniszczylo.

a kaspersky po zainsalowaniu juz zlagowalo kompa.

okolo 120 wirow.

A ja powiem wam tak nie ma na świecie żadnego antywirusa który by chronił komputer w 100% Jeśli bym miał dać 60zł na licencje na 1 rok lub mieć słabszy antyvirus za free To logicze że wybiorę drugą opcję

A co do Avast! Free Antivirus 7.0 używam go osobicie i nie płace nic i jestem zadowolony z niego

Osobiście skanuje komputer 2 antywirusami 2 kompy 2 antywirusy Przez sieć można wszystko :) Jeśli już bym miał zmienić antywirusa to zmienił bym na Eset Smart Security 5

wiesz ze nie mozna miec 2 programy anty wirusowe?

Avast jest slaby.

poprostu te co mula kompa sa dobre a te co nie sa kiepskie.

tylko wykrywaja te grozne lub podrubki.

raz mialem taki problem.

zapakowalem plik do winrara.

potem jak gralem przez winrara to pisalo : chcesz zapisac zmiany w archiwum? nacisnolem ta i avast (znaleziono wirusa)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Avast to dobry darmowy program nie wiem z czym macie problem może nie ON zamula Wam komputer.

wole avire.|

avast mi zamulal kompa wiecej niz kaspersky.

a ten 4.0 i 5.0 czasami mowil ze pliki winrar to wirusy.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

miałem jakiś czas dobry pogram

miałem nie narzekałem na pogram bardzo dobrze mi służył tylko zaczął mi mulic i blokował pobieranie mino ze w zaporze było ustawione na nie blokowanie

a wiec tak wyrażam swoja opinie o pogranie a tutaj warmy na prawo i lewo miło

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mojim zdaniem najlepszym antywirusem jest ESET SMART SECIURITY 7 użyam go i jestem z niego zadowolny. Przechwytuje dużo wirusuw posiada firewoll i jest lepszy od awast free antywirus. Jeśli chodzi o najlepszy antywirus to jest nim AVAST PREMIER 9 lub Kaspersky Pure 3.0

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...