Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inwestowanie w kowala, złotnika

Killer1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie o wiele lepiej inwestować w złotnika. Możesz nieźle opylić dobre kamyczki w ah. U kowala częściej lecą marne rzeczy nie mają żadnego bona do zręczności, siły itp. itd. Lepiej inwestować w złotnika na kamyki 10 lvl'u a przedmioty kupować w ah.

Opublikowano

aoplaca sieogulerobic te kamyki? i na jaiej zasadzieje sie sprzedaje? bo tam est jakby 1 aukcja,i 1cena to jak jest z tym? jaka szansa ze kupia akurat moj?

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

@Up kamyki najlepiej sprzedawać po lekko zawyżonej cenie jaka jest w ah. Z tego co wiem to losowo się sprzedają. Opłaca się robić i kupować nowe schematy. Kamyk na najwyższym poziomie jest bardzo drogi do kupienia :)

Opublikowano

@Up kamyki najlepiej sprzedawać po lekko zawyżonej cenie jaka jest w ah. Z tego co wiem to losowo się sprzedają. Opłaca się robić i kupować nowe schematy. Kamyk na najwyższym poziomie jest bardzo drogi do kupienia :)

jest tez bardzo drogi do zrobienia... zazwyczaj zysk jest minimalny badz go nie ma wcale. Na kamieniach da sie zarobic, ale trzeba troche doswiadczenia w kupowaniu tanich materialow ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...