Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Trainer] NFS World Multihack 1.2.0.0 by SilverAngel

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dodaję tutaj ten ciekawy trainer ponieważ ma ciekawe opcje np. TankMode - po walnięciu w auto ono nie odlatuje i w ten sposób nikt cię nie osądzi o używanie cheatów, Hide UI - ukrywa wszystkie dane gracza takie jak np. mapa itp. i oczywiście jeszcze jedna ciekawa opcja - zmiana koloru mapki. Jeśli się komuś nie podoba to proszę nie krytykować - Pozdro!

post-315272-0-21400300-1347561854.jpg

post-315272-0-29028800-1347561860.jpg

post-315272-0-71989700-1347561866.jpg

INFO:

1. Uruchom trainera - UWAGA: Najpierw trainer przed grą.

2. Uruchom grę - zaloguj się - wejdź do gry.

3. Ustawiaj opcję wdł. twojego uznania. - Kolor mapy musi być wybrany przed włączeniem gry.

Dobre połączenie z trainerem od GamerRza "GMZ".

Program posiada Automatyczną aktualizację, czyli przed włączeniem sam nas zapyta czy zaktualizować gdy będą nowe aktualizacje.

Scan:

To jest ukryta treść, proszę

Download:

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

@up

Hmm, może niektórzy lubią pograć sobie na takiej mapie? Nie sądzisz? :)

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Brak fajnych opcji. Na ch.. mi zmiana koloru mapy ?

Nie spamuj - nie krytykuj - jeśli nie używasz i nie masz zamiaru używać.

Opublikowano

up: masz wall hacka, tank moda, car changera, szybsze powerupy etc.

Jest ok.

Leci like.

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

Car hanger i cheat level nie działa niestety - być morze będzie w następnej aktualizacji - moim zdaniem autor czeka aż dodadzą więcej aut np. aventador.

Opublikowano

@up

Ziomuś weź popraw ten błąd bo aż bije w oczy!

Co do trainera - fajny.

Mam pytanie wie ktoś czy jest już Fuck The World, nowy? Działający po ostatniej aktualizacji?

Opublikowano

Jedyne co jest przydatne to normalny tankmode, a nie jakiś hiper-ultra-molochx5000.

@pb14

chodzi o "morze"

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Car hanger i cheat level nie działa niestety - być morze będzie w następnej aktualizacji - moim zdaniem autor czeka aż dodadzą więcej aut np. aventador.

Te morze. :D

Opublikowano

Trainer Spoko tylko nie wiem czy wy też macie takiego Buga ale po odpaleniu zaktualizował mi się i po włączeniu gry gdy wchodzę w jakikolwiek wyścig po jego zakończeniu nie wyświetla mi się nic ani Exp ani Kasa ani karty i w tabeli pokazuje jak bym wgl w wyscigu nie brał udziału.

U was też tak jest?

btw.

Tank Mod idealny! czemu FTW albo GMZ nie może takiego wprowadzić ...

Opublikowano

Trainer Spoko tylko nie wiem czy wy też macie takiego Buga ale po odpaleniu zaktualizował mi się i po włączeniu gry gdy wchodzę w jakikolwiek wyścig po jego zakończeniu nie wyświetla mi się nic ani Exp ani Kasa ani karty i w tabeli pokazuje jak bym wgl w wyscigu nie brał udziału.

U was też tak jest?

btw.

Tank Mod idealny! czemu FTW albo GMZ nie może takiego wprowadzić ...

ja też mam ten bug - no fakt tank mode jest idealny

Opublikowano

Jak ktos chce, używac tego tankmoda i chce dostawac kase,karty,exp to musi ( ja tak zrobiłem). Odpalic trainera od gmz i wlaczyc opcje F9. ( auto finish)

Opublikowano

Jak ktos chce, używac tego tankmoda i chce dostawac kase,karty,exp to musi ( ja tak zrobiłem). Odpalic trainera od gmz i wlaczyc opcje F9. ( auto finish)

Leci lajk działa :)

ale mimo tego nie mam pewności co do tabeli wyścigowej cholera wie co się innnym graczą wyświetla po wyścigu może tylko "NU:" trzeba bedzie jeszcze to sprawdzić :)

Opublikowano

Hack zaktualizowany i nareszcie "Działa" a raczej działałby jak powinien ale autor znów spartolił robotę bo do Lite TANK moda doczepił Ghosta na auta przeciwników ...

Co jakiś czas bede sprawdzał czy to naprawiono jak juz bedzie git napisze bo moim zdaniem ten hack ma duze szanse na byce najlepszym gł za tanka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...