Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz przyjaciół do gry? - Zerknij tutaj!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nazwa gry:Shakes & Fidget,

Kontakt: gg 13076055

Coś od siebie:

Serwer S1,

Oferuje członkostwo w glidi, w której budynki są rozwinięte na 50%.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

1.

Nazwa gry: Travian S1

Kontakt: PW

Coś od siebie: Serwer wystartował 2 dni temu, moglibyśmy założyć sojusz, pomagać sobie w jakiś sposób. Chętni piszcie PW, nie zakładajcie konta bo podam reflinka.

2.

Nazwa gry: Shakes&Fidget S2

Coś od siebie: Oferuję członkostwo w gildii twierdza poziom 13 skarbiec 34% trener 36%. Jak ktoś chce to robimy wojny.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Nazwa gry: Shakes & Fidget

Kontakt: w grze priv proszę

coś od siebie:

-na s11 zapraszam od 90 poziomu (oferuje 110% Trenera i 104% skarbca)--> kontakt Yasza

​(mniejsze lvl mogę przekierować do akademii 56% Trener i Skarbca)--> kontakt Yasza

​-na s19 zapraszam wszystkich :) Dopiero zaczynam tam zabawę, każda pomoc mile widziana --> kontakt Szalony Rzeźnik

Nie masz konta na s11 lub s19? Zarejestruj się przez te linki :

To jest ukryta treść, proszę

Edytowane przez nobodylol

100/100

Opublikowano (edytowane)

Nazwa gry: go2goal

Kontakt: PW / kontakt w grze po rejestracji (mój piłkarz: Voo Bear)

Coś od siebie: go2goal jest dobrym symulatorem piłkarskim. Potrzebni są nowi gracze zarówno do gry, jak i do Szkółki Juniorów klubu w którym jestem Menadżerem Juniorów- Legendarne Kociaki.

Symulator jest na prawdę ciekawy. W naszym klubie panuje świetna atmosfer z doświadczenia wiem, że mamy jedno z najaktywniejszych forów w grze.

go2goal znajdziesz pod

adresem.

Edytowane przez Wójek

userbar_1.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nazwa gry:Drakensang online

Kontakt:Nick w grze Johnquest serwer:Grimmag GG:31308671

Coś od siebie:Niekoniecznie musisz grac na tym serwie.Poprostu szukam kogos kto mi pomoze w grze:)-najlepiej z micro

mathot1521 lubi to
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

NAZWA GRY soccerstar.pl poszukuje graczy min. 500 kunsztu do mojego klubu Fc Dherrariors w klubie jest wspaniala atmosfera i swietna zabawa kazdy jest dla siebie mly zapraszam ludzi z gwiazkami

Opublikowano (edytowane)

N I E A K T U A L N E

Edytowane przez - Krystian -

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Nazwa gry: Ikariam
Kontakt: PM; skype: EliteHacker450
Coś od siebie: Właśnie sobie zacząłem na Ypsilonie i pograłbym z kimś. Grałem w Ikariam za poprzednich wersji, więc potrzebuje czasu na zorientowanie się co i jak...

Chciałbym grać eko/mili albo eko, nie ważne czy wiesz jak w to grać czy nie, dzwoń/pisz śmiało. No i jakby była mutacja i IQ powyżej 50 to już Cię kocham i zapraszam do gry.

Gdyby ktoś był zainteresowany to szczegóły już sobie uzgodnimy, raczej dobrze żebyś zaczął z mojego linku bo inaczej raczej ciężko, chyba ,że jesteś duży i potężny, albo coś w

tym stylu, no to wtedy odwrotnie.

Opublikowano

Nazwa gry:Margonem
Kontakt:PW NA FORUM
Coś od siebie:Szukam osoby , z którą możnaby pograć w spokoju w grę Margonem ( całkowicie od początku ) chętni pW ;)

Modki to dźiffki

Opublikowano (edytowane)

Nazwa gry:

Coś od siebie:

Opowiada historię człowieka, który owładnięty żądzą lepszego życia przyjeżdża z dalekiego kraju we wschodniej Europie z zamiarem zdobycia władzy i bogactwa w tym przesiąkniętym złem i chciwością mieście

Edytowane przez FanaticRPS
Opublikowano

Nazwa gry : Plemiona

Kontakt : gg 36373530 / gra xSiemanx

Coś od Siebie : Serv, 64 lub 68 , mile widziany ts lub skype lecz nie koniecznie ^ ^

Opublikowano

Gra : Margonem Swiat : Telawel

Kontakt skype : xravvenplx

oferuje : dobra zabawa i dam moze pare uni ;d /rEd.

Souzi lubi to

1309109715-U332349.png

Opublikowano

gra Wings of destiny - serwer 13 zapraszam do guildy Polska (gra jest na przegladarke dobra grafika mmorpg zapraszam chetnych P.s szukam kogos kto by zrobil tez hacka na cash lub coins i inne rzeczy :Dpozdro

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nazwa gry: e-sim.org
Kontakt: poprzez pw grze (nick Grzeczny)
Coś od siebie: Gra e-sim jest ogólnoświatową grą opartą na militariach, polityce i gospodarce, każde państwo konkuruje z całym światem, oczywiście tworzone są sojusze i różne pakty polegające na współpracy danych państw.

Wiem, że nie można dawać refów ale jestem zobligowany je wstawić gdyż pomogą one młodym graczom ponieważ dodają bonus po osiągnięciu 7 poziomu(około 3 dni gry)

s1:

s2:

Na serwerze 1 nie ma opcji kupienia waluty za prawdziwe pieniądze!!

Na serwerze drugim dla osób mających ambicje polecam rejestrację w kraju Szwajcaria który zdominowaliśmy i można łatwo w nim osiągnąć rzeczy które w Polsce są nie osiągalne.

W razie pytań proszę pisać do mnie na pw a odpowiem na sto procent.

Opublikowano (edytowane)

Gildia Wolves oferuje przyjęcie do swoich szeregów WSZYSTKICH KRASNOLUDÓW w grze Hobbit Armies of the Third Age.

Serwer: Dafur

Strona internetowa gry:

Aby dołączyć do gildii należy wyszukać naszej nazwy w zakładce Alliance w lewym górnym rogu.

Edytowane przez Morgarith

The World is Yours...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nazwa Gry: Wartune

Kontakt: SprzedamOpla - Owy nick posiadam w grze. Grywam na serverze [s190] Darkmoon Pass

Coś Od Siebie:

Aby grać w grę należy zainstalować najnowszego Flash Playera. Więcej informacji mogę podać na Pw tu ew w grze. Naprawdę polecam tą grę ponieważ jest naprawdę świetna.

Oferuje pomoc w grze jak i także miejsce w gildii. Posiadam własną Gildie - Jak na razie w trakcie budowy. Chętnych zapraszam:) O to link

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Nazwa gry:HeroZero[PL4]
Kontakt:Forum,potem gg
Coś od siebie:Może stworzymy tam drużyne

Edytowane przez VanBen
  • 3 tygodnie później...