Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] TachkaMenyalka v4.5

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

downloadvl.png

To jest ukryta treść, proszę

skanc.png

To jest ukryta treść, proszę

jakuywa.png

1. Wypakuj.
2. W trakcie gry uruchom hack.
3. Wciśnij F1 i wybierz interesujący Cię samochód.
4. Wejdź i wyjdź z kryjówki.

F1 - wyłącza podmianę

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa to tak że ty tylko widzisz wygląd lecz osiągi się podmieniają (Auta nie są na zawsze ani podmienione osiągi)

97500709145262096604.jpg

Opublikowano

coś musisz robic nie tak.Mi na początku nie działało jak miałem ikonke na pulpicie.Musze otwierać pakunek i bezpośrednio z niego włączać hacka.Potem autko,kryjówka i mam :D

Opublikowano

Nie możesz nigdzie przerzucać "ikonki" bo w archiwum jest EXE i DLL więc wszystko musi być w jednym folderze/archiwum. Możesz jedynie stworzyć skrót.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nowa aktualizacja (10.10) z Mąrussią.

Opublikowano

Nowa aktualizacja 17.10.

Opublikowano

Działa ale mam jeden problem nie wchodzi mi właśnie Marussia B2 wszystkie autka wchodzą ale akurat to nie.

Ale jak by nie było Like leci bo działa(z drobnym szczegółem :D).

Opublikowano

Przy włączaniu hack'a i wciśnięciu F1 pokazana jest Marussia ale i tak trzeba rozwinąć listę i ponownie wybrać. Dodam to do instrukcji.

Opublikowano

Przed zmianą najlepiej upewnić się, że w samochodzie, który użytkujemy nie ma zainstalowanej karoserii. Niektóre po prostu nie pasują do danych wozów i dlatego może crashować.

Opublikowano

Wszystkie obydwie działają ale jak widać, niektórzy mają problemy.

ja sprawdzałem obie wersję i np działają .

P.s:Ja bym przypiął temat i tam umieszczał hacki oddzielnie. ; P

Opublikowano

Ja pierwszy dodałem wersje 0.8 ;] ale dobra.

Kłuciłbym się. Przez długi czas nic nie wstawiałeś, nagle wracasz i robisz zbędne tematy, skoro można poinformować w temacie, który jest do tego przeznaczony. Z resztą nie podałeś kilku istotnych informacji.

Opublikowano

Cały czas Crashuje przy wejśćiu do kryjówki.

Windows Seven

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Tak jak napisałem już w tym temacie:

Przed zmianą najlepiej upewnić się, że w samochodzie, który użytkujemy nie ma zainstalowanej karoserii. Niektóre po prostu nie pasują do danych wozów i dlatego może crashować.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualizacja 31.10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...