Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

REAKTYWACJA SHENLONG MT2 - Co o tym myślicie ? ;>

71859744

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Piszę ten post, gdyż zamierzam zrobić reaktywacje legendarnego Shenlonga. Pieniądze zbiorę, za jakieś 2 miesiące będzie działał serwer i strona. Nie robię prezki i nie zapowiadam jak na razie, chcę tylko poznać wasze zdanie na ten temat.

Shenlong był to serwer medium/hard, max 127 lv, brak konia na start (misje można robić co 10 minut medalami), bez 8329839198328 nowych zbroi, misji, broni i td. Wszystko ulepszało się perłami, które były trochę warte, samo posiadanie stalki+9 i broni na 80 lv było sukcesem. Gra była przyjemna, bardzo miła. Niestety, te czasy nie wrócą... :c

A może jednak? ;>

Zrobię ten serwer takim, jaki był kiedyś, wszystko będzie tak samo, jednak bez nowych zbroi i broni wprowadzonych w 2011 roku, przed upadkiem, czyli tradycyjnie, dla każdej postaci będzie kilka broni (przykladowo sztylety ninja : nóż błyskawicy - świetlisty nóż (80 lvl), smoczy nóż - bezduszne noże (80 lv), skrzydła demona chakram - ząbkowany nóż (80lv) - nóż strumienia (92 lv) ( w tym przypadku najlepsza broń. )

Co myślicie o moim pomyśle, opłaca mi się robić reaktywacje serwera? Wiem, że mi się uda, mam ekipę która zajmie się w pełni serwerem, już nie pierwszy raz robimy własny serwer dedykowany.

Będziecie chcieli tam grać, co o tym myślicie ?

59374260373175191632.jpg
Opublikowano

Mało osób tam grało z tego co pamiętam. Jesli będzie reaktywował, wątpie,że będzie grało te ~200 osób dziennie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...