Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awanse, awanse, awanse...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co prawda Kierzek zrobił dużo dla forum, ale bardziej opiekującym się użytkownikami Global Modem jest Antix. I należało by mu się. Ale moje zdanie się nie liczy <_<

Gdyby nie kierzek, możliwe, że Antix nic by nie pomógł (strona techniczna forum).

Opublikowano

Up. Ja tam go lubię ;-)

Widzę, że Seldek zmienił status, że będą jakieś nowości. Ciekawe jakie :)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Gratuluję i życzę powodzenia :). Czas pokaże, czy te awanse były zasłużone, czy nie :), ale bądźmy dobrej myśli.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Ja zgadam się z wredną jak kierzek dostał Gm to był hejt a teraz jakieś wielkie gratulacje ( Nie zamierzam nikogo obrazić ) Nie wiem dlaczego ta radykalna zmiana pamiętam jeszcze statusy i newsy z tego czasu hejt i tolling w pogaduszkach itd w innych miejscach do wyspamowania się był ogromny ... Ja tylko myślę ile tych gratulacji jest szczerych od serca z mojej strony gratuluje obydwu panom tak samo nie zależnie od tego ile robili ale musieli robić dużo dla takich stanowisk pozdrawiam . I jeszcze raz serdeczne gratulacje i miłej pracy panowie i teraz lece na 2 lata kadencji :-) I zamierzam wystosować takie małe stwierdzenie dlaczego ludzie tu piszą np up Oby nie rmc następny

Dlaczego dlatego że jest surowy i daje wary tak jak powinno się je dawać każdy lubi moderatora bądź go nie lubi na swój sposób ale ten sposób i pogląd powinny być uzasadnione.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Punkt widzenia się zmienia, moim zdaniem zapracował postawą GM na admina niż moderatorem na GB.

Płaczecie a wcale nie jest tak źle, mogło być gorzej, nie powiem o kim myślę, bo za to już permy leca.

@down

Dam Ci lajka, bo się uśmiałem :)

Opublikowano

Zauważyłam tutaj pewną śmieszną hipokryzję. Kiedy kierzek awansował na GM, wszyscy byli przeciwni tej decyzji. Co chwile pojawiały się niemiłe komentarze, skargi, a forum aż kipiało od tego tematu. Teraz, kiedy kierzek awansował, w Newsach można zauważyć już całkowicie odmienne opinię, pozytywne. Zastanawiam się, czy negatywne komentarze są spowodowane zwykłą zazdrością, czy chęcią zaistnienia. W końcu ostatnimi czasy wszelkie objawy hejtu, czy trollingu są uważane za trendy. Skrytykuję kogoś z administracji, dostanę lajki od siebie podobnych.

Wydaje mi się, że czasami warto zluzować i czekać na rozwój sytuacji. Jestem pewna, że wasze zdanie zmieni się za jakiś czas. Przede wszystkim, warto zadać sobie pytanie, czy aby na pewno nasza negatywna ocena nowego admina jest słuszna. GM to nie tylko nabijanie raportów, do naszych zadań dochodzi również wiele innych czynności, jakie musimy wykonywać. Nie wszystkie są widoczne na pierwszy rzut oka, czy przez zwykłych użytkowników. Nie zostaje się adminem ze względu na dużą ilość akcji, czy wykonanych raportów. Gdyby na tym opierały się wybory, tak naprawdę każdy mógłby awansować. Kierzek dużo wniósł w to forum, wszelkie nowości, jakie mogliście ostatnimi czasy zaobserwować są skutkiem jego ciężkiej pracy. Wraz z kokoszem cały czas udoskonala te forum, poprawia błędy. Z mojego punktu widzenia jego praca na forum jest większej wagi, niż wykonywanie raporcików. Awans należał mu się już wcześniej, kiedy forum było atakowane, a on potrafił siedzieć po kilkanaście godzin, byście Wy, mogli sobie pospamić. Jest jak najbardziej zasłużony.

Daronian każe przekazać: "Że niby kierzek wybronił forum kiedy było atakowane? No chyba sobie żartujesz, poczekaj z tym zdaniem na 1 kwietnia jeśli możesz, bo to było akurat żenujące."

Ja jedynie przekazuje wiadomość.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Co to by było, gdyby ktoś nie awansował bez skandalu na całe forum. Pamiętacie awans, trzech osób na globa? Uczepiliście się tak samo, jak teraz kierzka.

Po prostu zazdrość was zżera. Nie potraficie docenić czyjejś pracy. To, że w logach ma po kilka akcji, nie oznacza, że się obija. Logi dzielą się na moderatorskie i administracyjne. Szkoda, że macie wgląd tylko do tych pierwszych.

Gratulacje dla obu, bo się należało. ;-)

Lord Zeus i kierzek lubią to
Opublikowano

Episode 2, dziwne rzeczy i w sumie mieszane uczucia co do kierzka, ale mimo wszystko skoro Administracja podjęła taką decyzje, to my tego nie zmienimy :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@Up. Wiem, wiem.

Smutny RMCF bo on Admina nie ma :c...

Niestety. Nikt Cie nie lubi z userów. Taka prawda.

Bez urazy.

Nikt nie lubi, bo warnuje? Nieźle, kto dał Ci prawo mówić za wszystkich?

To pewnie tylko kwestia czasu aż będzie miał Admina.

Pro kiki Junior i Zaxer lubią to

<>

Opublikowano

Gamus to jest zajebisty koleś i jemu się należało!!! Dalej gamus zwołaj gumisie zrobimy impreze !! ja zwołam moich przyjaciół smerfy i tego jebanego gargamela

Gamus lubi to

/zakaz handlu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...