Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do dyskusji i spekulacji o MU 2

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm nie ma opcji downloadu ani nic jakis beta key mozna zagarnac ale nie da sie tego zrobic ...

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hymmm i jak się zarejstrować ?

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

I to ma byc całkiem nowe MU? smieszny jest ten Webzen...

robin_van_persie_signature_by_jopeczek7-

Glory Glory Man United! Glory Glory Man United! Glory Glory Man United!

Opublikowano

I to ma byc całkiem nowe MU? smieszny jest ten Webzen...

Ja grałem z 2 godziny i muszę powiedzieć, że mi się nie spodobało.

Lepiej już jest na privach.

Opublikowano

Ja mam nadzieje ze to tylko beta testy i ich ustawienia, ale jeśli takie maja być na zwykłym serwie to powodzenia ... wystarczy spojrzeć na filmiki z YT np te poniżej a już widaćile w tym zabawy ;/ 1 res w moment wszystko w sklepach ... na razie kiepsko ...

Opublikowano

Ja pierdziele, 1000 razy bardziej wole grać na starym MuOnline , Webzen spinał spinał i się w końcu zesrał.

Dla mnie badziew, nie wiem jak inni <_<

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

No dokładnie, jeśli nie zmienią ustawień serwera to nigdy nie pokonają prywatnych ;P nawet global lepszy chyba :P

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

The9 robi gre o nazwie Mu Online2(wcześniej MUX) i webzen robi to samo niby.

Szczerze niech WB nie zabiera sie do gier innych bo nie wypal z MU2(Mu R) zrobili

Czekam na Mu od firmy the9.

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

MU Rebirth to nie jest MU2 tylko próba podrobienia serwerów prywatnych przez webzen.

Osobiście uważam, że webzen lepiej zajmie się MU2 (mają fajoskich grafików). Widziałem trailery MUX i fakt, są dość ładne ale to jeszcze nie to. Poza tym kto lepiej rozumie fabułę i ogólną rozgrywkę w grze od jej twórcy? Najgorsze co może webzen z MU2 zrobić to zepsuć tak samo jak pierwszą część, czyli przesadna ilość itemów w cash shop.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

W miedzy czasie jesli czekamy na premiere to ktos moze zagra ze mna na globalu lub na jakims innym serwie. Jesli ktos chce to niech poda nick tutaj lub mi napisze wiadomosc.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

i co cisza? wiadomo w ogóle coś ,jak to mu2 się rozwija ?

Si Vis Pacem Para Bellum - Jeśli Chcesz Pokoju Szykuj Się Do Wojny!

You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda gdyby był to nie wypał. Do teraz istnieje wiele serwerów prywatnych, które mają zaje... grywalność. Myślę, że na globalu wystarczyły by przyciągające ustawienia i kilka fajnych nowości których nikt inny nie ma, a już grywalność by wzrosła. Szkoda gdyby webzen zaprzestał pracy nad mu2, zapowiada się kozacko.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

A ja dalej czekam i będę wytrwale czekał bo 5 latach w MU nadal mam nadzieję że w końcu im się uda wierze w nich! Trzymam kciuki

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nic nie wiadomo, premiera ma być tego roku na jesień.. ale czy będzie tego nikt nie wiem, WebZen siedzi cicho, możliwe, że już niedługo będą informacje. 

k4L2ZMS.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj znowu przypomnialem sobie o tym jakze ciekawym tytule. Zaczalem weszyc:D
Na fanpage'u MU2 wrzucili niedawno stronke (http://mu2.webzen.co.kr/). 
W komentarzu ktos napisal, ze gra wyjdzie pod koniec tego roku.
Na gry-online.pl w opisie gry rowniez jest podana data rzekomej premiery ( pazdziernik 2014)

Tlumaczac koreanska strone znalazlem post ekipy od MU 2 z dnia 28.05.2014 o tresci ~ "  Witaj ~ "Alpha" jest"
Czyzby w koncu miala nadejsc ta wielce wyczekiwana chwila ?

Co o tym myślicie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...