Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Animacja Zielarstwa

tygrys72

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szpan, umiesz sprawdzać odległość od npc i odpalic animację z questa, gratuluje!

Dzięki <3

Btw. Miałeś mi bogu mówić :D

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Ja to zrobiłem 10 lat temu jak pisałem pierwszego game by Koreańczycy mogli se pograć w tą grę, więc to ty ode mnie to powaliłeś, wstydź że się.

A na serio, wo walisz jakieś farmazony a wytłumacz mi czemu na Dreneor jest tyle rzeczy podjebanych z innych serwerów, no sorki, trzeba było wszystko samemu zrobić, by udawać świętego. Może ty robisz coś nowego i chwalą ci za to bo możesz się tym pochwalić, ale nie zapominaj, że inni maja prawo z tego korzystać, bo to że byłeś pierwszy nie znaczy, że ktoś iny też by tego nie wymyślił.

Jak dla mnie to bardziej z Draenoru zajebano statystyki postaci i aukcje (iMetin chyba ma aukcje)...

lopes, ale w tym nie ma chyba nic trudnego żeby to zrobić... npc.is_near sprawdza chyba odległość od npc (nie dam sobie ręki uciąć), a animacja to emocja bez maski uczuć.

Opublikowano

jest to w cliencie metka pl ten kwiatek... nei wiem w jakim pliku, ale gdzies na forum wyczytalem to kiedys. ;)

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

lopes, ale w tym nie ma chyba nic trudnego żeby to zrobić... npc.is_near sprawdza chyba odległość od npc (nie dam sobie ręki uciąć), a animacja to emocja bez maski uczuć.

Dokładnie tak :)

Nie napisałem, że zrobienie tego to jakiś wielki wyczyn :)

Chciałem pokazać, że zrobienie tego tak, jak zrobił to Draenor jest banalnie proste ;)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

można zrobić bez maski uczuć.

A no można :)

Albert Einstein

Opublikowano

Tematy zamykamy na wyraźną zgodę autora lub w przypadku, gdy łamią regulamin

Ponownie open

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

• 8 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...