Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut]new Private Server

panfil123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no lipa przewaznie to na kazdych privach byly rady i zwoje tańsze . tak to bym mial juz 4 skile na p :(

25znmdk.gif

18706.png9675.gif

33698.jpg9506.gif

23421.gif23221.jpg

33608.png24825.png

33726.jpg29272.png

28148.png21593.png

33157.jpg20196.jpg

32638.png32074.png

Kopytko... :D Pomogłem ?? Daj + a jak nie pomogłem to też możesz dać :D

Opublikowano

a co jest w IS?? i gdzie są kd +5??

Dwa n3o F10 i dordo12

http://img52.imageshack.us/img52/1456/noobyn.png

Opublikowano
nie wiem bo nie wiem gdzie jest :D f@lkom jak robisz skile na p??

Jeszcze za skille sie nie wziąlem ale jakies ku napewna sa u rybaka a kamieni nie widzialem :P

Opublikowano

jak się robi te zwierzaki z poli stojące? :P

Chcesz coś wiedzieć? Zapytaj!

"Na świecie istnieją podobno dwa rodzaje ludzi. Jedni kiedy dostają szklankę dokładnie w połowie napełnioną mówią:' Ta szklanka jest w połowie pełna'. Ci drudzy mówią:'Ta szklanka jest w połowie pusta'. Jednakże świat należy do tych, którzy patrzą na szklankę i mówią:'Co jest z tą szklanką? Przepraszam bardzo... No przepraszam... To ma być moja szklanka? Nie wydaje mi się. Moja szklanka była pełna. I większa od tej!'. A na drugim końcu baru świat pełen jest innego rodzaju osób, które mają szklanki pęknięte albo szklanki przewrócone (zwykle przez kogoś z tych, którzy żądali większych szklanek), albo całkiem nie mają szklanek, bo stały z tyłu i barman ich nie zauważył." - Terry Pratchett

Opublikowano

nie łaźcie na MH to nie wywala, a z MH wywala co 1min.

"Na świecie istnieją podobno dwa rodzaje ludzi. Jedni kiedy dostają szklankę dokładnie w połowie napełnioną mówią:' Ta szklanka jest w połowie pełna'. Ci drudzy mówią:'Ta szklanka jest w połowie pusta'. Jednakże świat należy do tych, którzy patrzą na szklankę i mówią:'Co jest z tą szklanką? Przepraszam bardzo... No przepraszam... To ma być moja szklanka? Nie wydaje mi się. Moja szklanka była pełna. I większa od tej!'. A na drugim końcu baru świat pełen jest innego rodzaju osób, które mają szklanki pęknięte albo szklanki przewrócone (zwykle przez kogoś z tych, którzy żądali większych szklanek), albo całkiem nie mają szklanek, bo stały z tyłu i barman ich nie zauważył." - Terry Pratchett

Opublikowano

powie mi ktoś jak sie zmienia w potwora, żeby ten był na stojąco?

Opublikowano

zna ktos IP serva , chce sobie do modka wgrac ;p

[ √ ] 25 postów
[ √ ] 50 postów
[ √ ] 100 postów
[ √ ] 150 postów
[ x ] 200 postów
[ x ] 250 postów
[ x ] 300 postów
[ x ] 400 postów
[ x ] 600 postów
[ x ] 800 postów
[ x ] 1000 postów

JUZ PO ZPMT2 :) KASTRACJA KONT ( SZKODA HWANGA :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...