Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut]new Private Server

panfil123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a cheatingmt2 jest on czy of sie pytam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skad moge wiedziec wczesniej niedzialal tylko przez 3 minuty a tera juz przez 15 minut.Ale jak cos sie dowiem to napisze :)

Opublikowano

ok dzienki

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano
a cheatingmt2 jest on czy of sie pytam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak ci nikt nie odpisuje to chyba nie wie logiczne. Nie?

Opublikowano

Co ma wyskoczyc po prawidlowej rejestracji ? bo nie wiem czy sie zarejestrowalem ;D Cos tam policy ?

31381.png

31660.jpg

A na początku bylo 31818.png

Czy sie stoi, czy sie lezy piec piateczek sie nalezy :D
Opublikowano

tak. nie spamujcie czy on czy off bo zamknie mod i tyle bedzie. aha i jeszcze jedno nie piszcie po polsku na wolaj ! bo nas pobanuja i sie skonczy gra

Opublikowano
Co ma wyskoczyc po prawidlowej rejestracji ? bo nie wiem czy sie zarejestrowalem ;D Cos tam policy ?

Powinna taka tabelka wyskoczyc z twoimi danymi :P

A co do pisania na wolaj to nie ma nic do banowania to nie wymyslaj bajek ;p

Opublikowano

oco chodzi gdy po rejestracji wyskakuje

Netsons Anti-spam Policy - Per maggiori informazioni consultare l'assistenza

bo nie moge wbic na serwa i zarejestrowac sie tez nie moge ;/

31381.png

31660.jpg

A na początku bylo 31818.png

Czy sie stoi, czy sie lezy piec piateczek sie nalezy :D
Opublikowano
mam pytanie: Jak wy robicie kd na +5?

Kupujes u rybaka albo u dozorcy kd i idziesz do doliny serang(czy jaks tak) i polepszasz u sury ktory sie znajduje na wysepce w lewym dolnym rogu :)

Moze sie nie mozesz zarejestrowac dlatego bo server off :P

Opublikowano
dajcie z 5kk:

idziesz do teleportera i masz tam cave 2 czy jakos klikasz teleportujesz i masz:]

Ciekawe kto ci da 5kk jak malo kto tyle ma :P

I nie spamujcie glupimi postami bo poleca raporty :)

Opublikowano

ja jak mam kase to odrazu kupuje szkaty ej z ktorej szkaty dropi satl bo z tej osattniej dropią tylko bronie na 70+ i nie moge tez trafic na zlodzieja dusz

sygna33.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...