Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki do Diablo 3?

Ustonianka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..

Mam pytanie odnosnie hackow do D3. Na Yt widać różne gold hacki itp.. działa to? Czy są jakieś hacki poza zwykłymi botami?

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Te ,,gold hacki'' to zwykły fotomontaż w programie graficznym jak GIMP czy Photoshop. Żadne hacki nie istnieją, jedynie boty.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/forum/504-diablo-3-boty-cheaty-bugi/

Hacki obecnie nie istnieją chyba że mówimy o takich które nie działają albo konto jest po minucie banowane. Tak jak powiedział kolega up, botów do gry jest mnóstwo i nie wszystkie są banowane. Myślę że z czasem powstanie jakiś hack ale prawdopodobnie zostanie szybko zablokowany.

Opublikowano

nie wszystkie są banowane. Myślę że z czasem powstanie jakiś hack ale prawdopodobnie zostanie szybko zablokowany.

I tu się nie zgodzę. Za każdy dopalacz (nielegalny program ułatwiający grę) który zostanie przez Blizzarda wykryty poniesiesz konsekwencje.

Co do hacków... wątpie żeby kiedykolwiek powstało coś w stylu DMG hacka, speed hacka lub czegokolwiek innego. LVL hacka i gold hacka nigdy nie było i nie będzie ponieważ tu trzebaby było się włamać do bazy danych, a nikt nie jest tak głupi żeby to zrobić nawet jeśli jest to możliwe, gdyż poniesie konsekwencje prawne.

No i głupotą jest żeby hackować/botować gry które nie są F2P, no ale mów do ludzi... każdy chce być ,,pRo eLo'' , a potem będzie płacz że stracił 200zł.

Opublikowano

Za jakiekolwiek cheaty są przeważnie automatyczne bany więć jak chcesz tracić 200zł to proszę bardzo. :)

Gold Hacki nie działają w takich grach. To zwykły fake i tyle.

E9mwj60.png
Opublikowano

Ludzie bądźcie poważni, dzieła spod ręki blizzarda to nie śmietnik typu metin2.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Spokojnie, pytałem ze zwykłej ciekawości bo wiele tego na yt widziałem :) Dzieki za opdowiedzi.

Edit: Temat do zamknięcia.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...