Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Liby 32 bity

.nismo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Liby się wrzuca do /usr/lib32 na systemie 32 bitowym

:)

Gratuluję, zostałeś dzisiejszym top1 mojej listy epic faili [....]. System 32 bitowy ma domyślnie architekturę 32 bitową (no ale co ja tam wiem).. W 64 bitowym systemie istnieje folder lib32 (bo domyślnie jest architektura 64 bitowa), przy trybie zgodności, lub, gdy go "zainstalujesz". Ale co ja tam wiem, jestem tylko prostym mieszkańcem tego zacnego kraju ; ).

@AW : Libki się przydadzą, bo nie widziałem nigdzie reupa :c. Możesz też dopisać jak to się je z systemem 64 bitowym, a i teoretycznie powinno się je na 32 bitowcu do /usr/lib wrzucić, ale możliwe, że quest compilator z /lib czyta (?) Oo

1377371138-U1002370.png

Opublikowano

Gratuluję, zostałeś dzisiejszym top1 mojej listy epic faili [....]. System 32 bitowy ma domyślnie architekturę 32 bitową (no ale co ja tam wiem).. W 64 bitowym systemie istnieje folder lib32 (bo domyślnie jest architektura 64 bitowa), przy trybie zgodności, lub, gdy go "zainstalujesz". Ale co ja tam wiem, jestem tylko prostym mieszkańcem tego zacnego kraju ; ).

@AW : Libki się przydadzą, bo nie widziałem nigdzie reupa :c. Możesz też dopisać jak to się je z systemem 64 bitowym, a i teoretycznie powinno się je na 32 bitowcu do /usr/lib wrzucić, ale możliwe, że quest compilator z /lib czyta (?) Oo

Czyta z /lib akurat. Compat na np 8.2 x64 + libki do /usr/32 i wszystko śmiga :)

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

Czyta z /lib akurat. Compat na np 8.2 x64 + libki do /usr/32 i wszystko śmiga :)

No o tym compacie przecież pisałem ; ), chyba, że to do mojego pięknego AW było :ninja:

1377371138-U1002370.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...