Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] skrzyneczki ?

czipi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MI na pl3 teraz zbiera 2k urki i 10 energi na godzinę , aegisem fs tylko. Wcześniej były okolice 4k urki i do 25 energi na godzinę więc zmienili. Może na nowe konta to jeszcze nie działa . Bociłem wczoraj bez niewidki i to samo jak z niewidką.

"Gram , Nie Gram, Znowu Gram,

Ale Ponownie nie Gram, Ale chce grać ,

Więc myślę, że i tak będę grał"

:D

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Więc tak: na mapach x-1 za nockę zebrał 5000 Uridium i 30 energi(konto na drugim lvl), na pozostałych mapach bez zmian. Chyba coś pozmieniali na bazówkach.

bugpointblack.png

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

w końcu ktoś się wysilił i pierdolnął głupa, że kilka godzin ręcznie zbirał skrzynki,

no ale popatrzcie i zanalizujcie

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

zaraz a może to tylko chwilowy błąd tak jak było to miesiąc temu

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Aj tam, każdy tak gada, a i tak pewnie już większość puściła na alieny już.

Opublikowano

Szkoda mi kasy na dedyka itp. do tego kupiłem podwajacz a oni sobie w huja lecą ...

@@EDIT

u mnie od 2 dni na alienach lata

zakaz handlu

Opublikowano

Wprowadzili jedną ,,ustawę", a Wy już grę kończycie? Ile już było prób pozbycia się botów? Nas się nie da pozbyć ;)

Dokładnie takie życie po porostu mniejsze zarobki mniej zrobionych wrót :unsure: ale lepiej parę tyś urki za kilka godzinek bocenia niż słanie kilku sms B) ale mam nadzieję że zmienią to co się teraz dzieje bo i grający bez bota dostali znowu po czterech literach :rolleyes: ja tam przeboleje te 45 zylka na podwajacz :D raz na 2 miechy.

Opublikowano

kutwa nic się nie zmienia:(

edit: prawie

48 godzin temu zarabiałem po 1000-1500 urki na godzinę

24 godzin temu zarabiałem po 2000-2500 urki na godzinę

dziś zarabiam po 4000-4500 urki, ale to jeszcze za mało

puszczam na boxy 2 godziny dziennie by sprawdzić status

edit:

Wprowadzili jedną ,,ustawę", a Wy już grę kończycie? Ile już było prób pozbycia się botów? Nas się nie da pozbyć ;)

a jak by robić ustawki botów, wszyscy puszczają maxymalną liczbę botów[multikonta] w określony dzień?

Opublikowano

taa mi zbieral 13k na 4-x i okolo 60 energi na h , teraz nioe wyciaga nawet 3k i 10 energi wiec przezucilem sie na alienki ale tez jest duzy spadek z petem i podwajaczem na alienkach do 4 k na h i 8 energi ;[

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

to i tak duzo mi po 2.9k zbiera max, pozatym ranga rosnie jak nienormalna ...

rozpierdolą tą grę w taki sposób, teraz wszyscy będą używali bota, nikt nie będzie wyrabiał z rangą

to pojeby

Opublikowano

no ranga rzeczywiiscie skoczyla prawie 130k w ciagu tygodnia o.O ? Co jest kurwa ;/

@EDIT chyba nawet jesli bijesz alienki to szansa na uri/energie jest tez coraz mniejsza np bocisz 48h to zeby wrocila ci szansa musisz nie grac wcale przez nastepne 48h ;/

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...