Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zarobek na Ravia.eu

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, zaczolem niedawno grac na ravia.eu, i niewiem jak tam zarobic, na metinach m2 sie nieda, tak samo na fms tez sie nieda wszystko oblegane przez dziec.

Opublikowano

Wbij 10 lvl ubierz rękawice złodzieja, dojdź do gildii i oddawaj expa żeby nie przekroczyć 10 lvl i drop szkatułki hematyczne ;)

1382375685-U592769.png

Opublikowano

Isamu sam film robił jak on zarabia. Czyli, zrób postać 9 lvl, najlepiej z rękawicą, do gildii oczywiście dojść musisz i na psach/wilkach dropisz hematy, najlepiej tam leci, lecz spoty są oblegane.

Opublikowano

Generalnie , jak tak patrze na tą ravie to mi się śmiać chce , główny zarobek to napieprzanie psów dniami i nocami ? :) Ładnie bym musiał się naćpać zanim bym wpadł na taki pomysł ^^

" Nie podejmując żadnych działań, z góry skazani jesteśmy na porażkę "

Opublikowano

Brawo właśnie powtórzyłeś coś co jest 2 posty wyżej <klaszcze> :D

" Nie podejmując żadnych działań, z góry skazani jesteśmy na porażkę "

Opublikowano

Isamu sam film robił jak on zarabia. Czyli, zrób postać 9 lvl, najlepiej z rękawicą, do gildii oczywiście dojść musisz i na psach/wilkach dropisz hematy, najlepiej tam leci, lecz spoty są oblegane.

a na zakletych tez tak dropi?

Opublikowano

Nie graj na Ravii...bo będziesz rzygać tymi szkatami.Tak jak kolega wyżej pisał ,oprócz szkat na niczym nie zarobisz....Mam tam 75lvl 2x G ale gra jest monotonna...idziesz i tylko bijesz te mooby w m1 albo w m2 zeby dropic hematy

d85312efd2f27.gif

Opublikowano

Nie graj na Ravii...bo będziesz rzygać tymi szkatami.Tak jak kolega wyżej pisał ,oprócz szkat na niczym nie zarobisz....Mam tam 75lvl 2x G ale gra jest monotonna...idziesz i tylko bijesz te mooby w m1 albo w m2 zeby dropic hematy

Widać, że jesteś słabym graczem po prostu... Bez obrazy ale po Twojej wypowiedzi od razu to widzę... Jakoś ja na 55lvlu już miałem Silne G1, Duchowe P i Walnięcie G1 bez IS'u... ;)

@Top

1. Na małym lvlu można zarabiać na szkatach, jest z nich dobry zysk i można się wybić z eq i skillami nawet do 50lvla... ;)

2. Na 35lvlu można siedzieć na małpach w średnim lochu, jednak najlepszym rozwiązaniem jest 45-50 poziom i siedzenie na komnacie z bossem w trudnym lochu... Dziennie bez większego wysiłku można zarobić spokojnie 100kk(kamyk tęczowy to 150-200kk, więc o skille P nie jest tak ciężko)...

3. Metki w Lesie/Czerwonym Lesie/Sohan/DT... Dropią z nich kamyki duchowe(warte max 5kk, więc nie tak wiele), pudła z książkami(zależy jaki metek, ale najsłabsze czyli te na Sohan dają nam skrzyneczki z 4 ku, a w Czerwonym Lesie nawet po 7szt), no i kamyki dusz(kd potwora +5 warte 10kk+, KD bloku/deffa +5 warte 5kk+)

4. Expienie w Atlantydzie to też dobry zarobek bo lecą ciekawe itemki... ;)

PS. Nie opłaca się stawiać FB bo dość łatwo o bana i 1/30 rybek zawiera małż warty 5kk... ;)

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Jest jeszcze jeden sposób . WSZYSCY PISZECIE HEMATY a muszle??? z tego jest większy zysk (Według mnie) Najlepiej zrobić tak : Drop Hematy uzbieraj 20-40kk kup 2-4 muszle otwórz i ciesz sie krwawą lub białą lub niebieską perłą a krwawa chodzi do 100kk biała 20kk a niebieska 30-40kk

Więc polecam tak zarobiłem pierwsze grosze na ravi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jprdl, zobacz sobie date ostatniego postu

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepszym zarobkiem na serwerze Ravia.eu jest zbieranie Yangów ,które leżą na ziemie ja tak uzbieralem 20000 Yang w niecałe 2 dni.Zrobilem sobie cały ekwipunek myśliwego i kołczan Legolasa.Polecam to wszyskim początkującym łucznikom i kusznikom.Z poważaniem najlepszy gracz servera. :angry:

Opublikowano

Słuchaj papiez ja wygralem w kumulacji totka i kupilem miliard yangow teraz jade noobow po calości SURA WP OP POZRAWIAM PIS JOŁ.

Tak SURA WP jest OP jesk pro elo kozak.Ja tez wygralem w kumulacje totka i mam zamiark kupic yangi na allegro.2000 Yangów koszstuje jednie 100zł

Jutro nie ide do szkoly bo będe expić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...