Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Update?

Xare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatni raz grałem jakieś 3 miesiące temu, a że mi sie nudzi to chciałbym pograć znowu.

Moje pytanie brzmi, czy coś sie zmieniło, jakieś konkretne update [nie mówie tu o mini-patchach zmieniających błache sprawy] lecz o dodaniu jakichś lokacji, itemów, czy umiejętności.

I moje 2 pytanie, co oznaczają te liczby pod nickiem [ja akurat nie mam żadnej liczby]:

post-25780-0-38142900-1349895336.png

Opublikowano

Tak, te cyferki to dodatkowe Poziomy Mistrzowskie, można ich zdobyć 100, za każdy poziom dostajemy podstawowe statystyki i 3% GF oraz 3% MF, czyli 300GF i MF na czysto.

Jednak jest nie jest to głupie wbicie 60 poziomu, tu trzeba się będzie starać ze wszystkich sił no i zajmie nam to trochę. Są już ludzie którzy ten poziom (100) osiągnęli ale jeśli to nie są boty to ja jestem baletmistrzem, a zaznaczam, że ja NIE JESTEM mistrzem w balecie xD Poziomy dają nam tylko to co wymieniłem powyżej, nie ma itemów np. na 60(100), 60(10) itp. Tylko do 60.

Co do aktualizacji to 3 miechy temu był 1.0.3 z tego co pamiętam, a przełomowym patchem który zmienił WSZYSTKO, zaczynając od gearu a kończąc na buildzie, diametralnie ulepszając itemy legendarne. Sam zobacz co oni z nich zrobili. Teraz na full (lub prawie full) legendach osiąga się taki DPS i staty że głowa boli.

Odsyłam do setu Zunimassy, Nieśmiertelnego Króla, Blackthorna, Tal Rashy (dalej gówniany set ale jak zobaczysz zbroje i amulet to gwarantuje że będziesz zaskoczony...), oraz Iny

Opublikowano

Na stronie diablo3 masz przecież opis co wprowadził patch 1.0.4 :) Sporo nowości ale bajera będzie na 1.0.5 o którym już teraz możesz poczytać.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Te liczby są poziomy mistrzowskie ;)

1 Poziom mistrzowski (paragon lvl) daje 3% do znajdowania złota i 3% do znajdowania magicznych przedmiotów ;p

Max mistrzowski lvl to 100 czyli 300 % mf i 300 % gf.

Dodatkowo otrzymujemy standardowo siłę,wit,zręczność i inta.

D&G ;) zapomniałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...