Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moderator miesiąca ! - WRZESIEŃ

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No, no zasłużył sobie nasz BR3ND'zik dużo mi pomagał na GG. Wybór 100% Trafny. Gratuluję administracji za dobry wybór oraz BR3ND'owi ^^

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

Spoko, że za wyrażenie swojego zdania na temat dostaję od wszystkich opierdol - to na forum, to na GG. ;>

I bardzo dobrze że dostajesz od każdego opierd*l ... należy ci się ||| ... bez komentarzaa ok ? ...

A dla moderatora miesiąca Gratulacje ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

I bardzo dobrze że dostajesz od każdego opierd*l ... należy ci się ||| ... bez komentarzaa ok ? ...

Proszę Cię, nie mądruj się. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Wyraził swoje zdanie, ma do tego prawo i skończcie temat z Baksem, nie od tego jest założony ten temat.

@Top Najlepszy wybór z możliwych! Gratuluje Pimpek :>

Opublikowano

Ale to trochę nie jest fair co do moda miesiąca, w niektórych działach tematy są zakładane co kilka minut w niektórych co parę godzin, więc jak mod ma integrować w raporty skoro ich ma 2-3 na dzień a w działach np minecraft tematy są zakładane co chwilę więc raportów a także wypowiedzi jest o wiele więcej ? wtf szczerze ? paranoja, niema czego gratulować, skoro wziął na siebie obowiązek moderowania danego działu który jest popularny. Jestem pewien że większość modów chciała by podejmować takie akcje jednakże z małej ilości zainteresowanych użytkowników niema takiej możliwości.

/Trollface

Możecie mnie wyzywać ja wyraziłem swoje zdanie.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Gratulacje!

PS. Seldek widzę że znowu dodaliście nową plakietkę ;).

Taa, ale z błędem : D

@top

gz brendziu ;*

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Ale to trochę nie jest fair co do moda miesiąca, w niektórych działach tematy są zakładane co kilka minut w niektórych co parę godzin, więc jak mod ma integrować w raporty skoro ich ma 2-3 na dzień a w działach np minecraft tematy są zakładane co chwilę więc raportów a także wypowiedzi jest o wiele więcej ? wtf szczerze ? paranoja, niema czego gratulować, skoro wziął na siebie obowiązek moderowania danego działu który jest popularny. Jestem pewien że większość modów chciała by podejmować takie akcje jednakże z małej ilości zainteresowanych użytkowników niema takiej możliwości.

/Trollface

Możecie mnie wyzywać ja wyraziłem swoje zdanie.

Myślę, że administracją nie bierze pod uwagę głównie statystyk.

Dziękuję wszystkim, a głównie administracji i osobom wyznaczającym za takie wyróżnienie. Jestem zaskoczony i zaszczycony. Dzięki! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...