Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Pytanie) Jaką grę wybrać ?

Arek1129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Za 2 dni przyjdzie mi nowy komputer ;) . .

Jego specyfikacja to :

Pamięć RAM (MB): 8192

PROCESOR AMD BULLDOZER X8 FX-8120 8*3.1 GHz

KARTA GRAFIKI ATI AMD RADEON

HD6670 2048MB FULL HD

ZASILACZ MODECOM 500 W 12CM FAN

Na tą grę mam 150 zł ...

Coś ciekawego ... ;p

Lubię akcje wyścigów raczej nie bo się znudzą ...

Narsoon :D

2512d09ed83a816497ec57c.png

Opublikowano

Zasilacz przy takim sprzęcie nie wyrobi, nie kupuj gówien z allegro.

Pieniądze na gre, zatrzymaj, dozbieraj kasy i kup nowy zasilacz, bo długo nie pochodzi.

Opublikowano

Tak komputer z allegro. 2000 zł za niego dałem ;D

edit. dlaczego miał bym wymienic zasilacz ;( ?

Ehh, koleś jak możesz to anuluj to zamówienie bo komputery z allegro są strasznie gówniane mogłeś napisać tutaj temat złożyli byśmy ci coś o wiele wydajniejszego ;(

Zasilacz jest złej marki masz 80% szans że wybuchnie po pierwszym uruchomieniu i pociągnie ze sobą inne komponenty ...

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano

Ehh, koleś jak możesz to anuluj to zamówienie bo komputery z allegro są strasznie gówniane mogłeś napisać tutaj temat złożyli byśmy ci coś o wiele wydajniejszego ;(

Zasilacz jest złej marki masz 80% szans że wybuchnie po pierwszym uruchomieniu i pociągnie ze sobą inne komponenty ...

Wybuchnie ?! Teraz mam komputer w którym mam 500 v bodajże zasilacz firma do Heidi ;d .

Opublikowano

To na jaki wymienić zasilacz bo już go zamówiłem ; / . ? Mam teraz w obecnym komputerze zasilacz 500-setke. Heidi czy cuś takiego ;d . Pomóżcie ... ;d

edit. nie mam już możliwosci zrezygnowania z kupna .

Opublikowano

Wpisz sobie w google czarną liste zasilaczy i popatrz sobie a nie kurde same no name wybierasz...

Analuj wszystkie zakupy i daj tu prosbe o zlozenie kompa za okolo np. 2000 a bedziesz mial napewno lepszy niz teraz...

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

Pięknie utopiłeś 2k zł. Za taką kasę to byś miał piękny sprzęt ciągnący wszystkie tytuły przez kolejne 4/5 lat bez żadnych problemów. Masz chyba 7 dni na zwrot produktu bez podawania przyczyny. Nie wiem czy to na alledrogo działa, ale jeśli tak to zrób to jak najszybciej.

@Edit ramy nawet dobre, kartę lepszą byś dostał, procek do gier dupa, obudowa największe gówno jakie może być, zasilacz ssie, dysk no name.

Karta 280zł, procek 600zł, płyta 180zł, ramy koło 250 chyba, obudowa szczerze nawet grosza bym nie dał, zasilacz tak samo.

Opublikowano

To jaki zasilacz bd potrzebny do tego komputera ? ;d

edit. Anulowałem zakup ... Chciał bym kupic Komputer na allegro ... do 2000 zł ... Pomożecie mi coś znaleźć sensownego ?

Opublikowano

Podałeś kolejne gówno No-Name, ten jest gorszy od poprzedniego bo zasilacz z obudowy + obudowa taka to największe gówno jakie widziałem. Załóż temat ze złożeniem kompa do 2k zł na morele.net podadzą Ci tam kod, dzięki któremu montaż i wysyłka za 1zł.

Opublikowano

edit. Anulowałem zakup(WELLLLLLLLLLLLLLLL DONE) ... Chciał bym kupic Komputer na allegro(NIEEEEEEEE NA ALEGROOOOOOOOOO) ... do 2000 zł ... Pomożecie mi coś znaleźć sensownego ?

na allegro się nie kupuje komputerow tak jak up zrób temat i na pewno ktoś ci coś złoży sensownego za taka cene a nie jakieś gówno z allegro. i zapamientaj nigdy nie kupuj komputerow na allegro ;)

Opublikowano

Zacznijmy od tego nie jestem w tym temacie obcykany. Na komputer mam zamiar przeznaczyc około 2 tysiące +/- ...

Miał by byc do gier. I tylko mnie interesuje system płatności na raty.

Opublikowano

Zacznijmy od tego nie jestem w tym temacie obcykany. Na komputer mam zamiar przeznaczyc około 2 tysiące +/- ...

Miał by byc do gier. I tylko mnie interesuje system płatności na raty.

To jest ukryta treść, proszę
Jak będziesz zamawiał to wpisz kod promocyjny W3FHN58JFW składanie zestawu zamieni się w złotówkę a wysyłka będzie darmowa.

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano

.PingwineQ a 2 kosci ramu się zmieszczą do komputera : ) ?

edit. Dzięki że mi doradziliście i nie wziąłem tego główna z allegro... I do tego można to sobie na raty kupić ...

Mój komputerekkk ... <3 <3 <3 :rolleyes:

EDIT.2 Zapomniał bym dodać mogę mieć dysk ze starego komputera(130gb nawet mi odpowiada i nie muli ) ,napęd (nawet 3 ^^ ) . ...I teraz moje pytanie następne. Czy jak bym zrezygnował z dysku i napędu oni nadal by tego kompa złożyli ? .... A np. za te pieniądze , które były z dysku i nagrywarki coś lepszego by się jeszcze dokupiło lub Ja bym zarobił ;D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...