Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kradzież konta

CoSieStaO?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. wczoraj koło połnocy skradziono mi konto na cz3. konto było w top 100 i troche go szkoda więc jest może jakiś sposób by je odzyskać ?

Nie podawałem nikomu passów a konto ukradł jakiś rusek (ma w tagu RUS) bo mam wglad na to poprzez profil.

Proszę o odpowiedź

Powrót do Darkorbit? Soon.

Opublikowano

Napisz do bigpointu podając swoje wszystkie dane jakie pamiętasz. Może coś zrobią.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

ha ha więcej czitujcie i podawajcie swoje passy w botach myślicie że to nie będzie miało konsekwencji?

słowo ​czitujcie mówi o twojej wiedzy na temat botów, z tego co mi wiadomo ktoś inny żebrał o bota. Jak się nie znasz to się nie udzielaj. Gdyby twórcy botów chcieli kraść konta to by nie brali szer. pułka tylko genki które bocą -.-

sygnacu.jpg

Opublikowano

Piszesz do BP . Podając wszystko co wiesz o koncie . Np:

1. Pierwszy nick i hasło konta .

2 . Obecny nick konta .

3 . ID konta .

4 . Pierwszy i obecny adres e-mail .

5 . Jeżeli robiłeś przelewy to daj im dokument potwierdzający przelew / zakup czegoś za $ .

6 . Inne rzeczy które masz z konta . ( screeny , filmy itp. )

Opublikowano

wszyscy uczymy się na błędach, ja też straciłem, przez głupotę, bo mi się jebanego skryptu zachciało, i ściągałem, i ściągnąłem ale: pająk, keylogger, literówka i moje 4 lata gry poszło się jebać :(,

ale już wyprostowałem sprawę, w 2 miesiącia wybociłem sobie takie same konto oprócz pd, a po za tym to git majonez

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Wg mnie konto juz straciłeś, jeśli bd uzywać zwykłych prób, czy jak to powiedzieć. J/w jedynie przez włam moze coś da radę, ale wątpie.

Bo support nie odda Ci skradzionego konta, raz miałem podobnie i nici z tego.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Wg mnie konto juz straciłeś, jeśli bd uzywać zwykłych prób, czy jak to powiedzieć. J/w jedynie przez włam moze coś da radę, ale wątpie.

Bo support nie odda Ci skradzionego konta, raz miałem podobnie i nici z tego.

Skorpionku ale on chce namierzyć chłopca i zrobic mu kuku jeśli nie odda :)

userbarcopy.png

Opublikowano

Arti, baseball albo maczeta, przyjeżdżasz bierzemy jeszcze Rudego i jedziemy to Rasji :D

Chętnie z wami pojadę :D, rudy zawsze wam pomoże

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...