Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC]ETS 2 jak ustawic sobie polskie radio

Suviaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wie ktos jak ustawic sobie polskie radio w najnowszym ETS bo widze ze jakies streamy czy cos ale nie wiem o co chodzi , nie wiem co tam za link wrzucic bo gdy wrzucilem link z ktorego slucham na internecie to nie dziala ;/

Opublikowano

Jak dodać swoje ulubione radia online do gry

Otwórz plik "dokumenty \ Euro Truck Simulator 2 \ live_streams.sii" w edytorze tekstu. Tutaj możesz dodać wiele strumieni radiowych, następujące kroki:

1. plik wygląda tak:

Kod:

SiiNunit

{

#

# Stream data format: "URL of the live stream | Name for the radio as listed in Radio screen"

#

# wykrzyknik.gif! WARNING wykrzyknik.gif! mms streams are not supported!

#

# remove the leading '#' character on the "stream_data[]" line below and enter

# a correct URL of the stream to have the Internet radio offered in the Radio screen

# you can enter multiple lines in the same format, each defining additional radios

#

live_stream_def : .live_streams {

# Add your radio streams here!

# stream_data[]: "URL of mp3 live stream|My Radio"

}

}

2. stream_data []: "RADIO_URL | RADIO_NAME" Wymień RADIO_URL z adresu URL strumienia radiowego. Następnie wymień RADIO_NAME z nazwą, którą chcesz zobaczyć w grze. Pamiętaj, aby zachować odpowiednie formatowanie, zwłaszcza "|" znaków, który oddziela URL radiowy z nazwą.

Po skończeniu, zapisz plik i zamknij go. Uruchom grę i otwórz Radio. Powinieneś zobaczyć strumienie radiowe właśnie dodanych stacji przez ciebie na liście. Kliknij dwukrotnie jeden i powinien zacząć grać.

Przykład live_streams.sii plik:

Kod:

SiiNunit

{

#

# Stream data format: "URL of the live stream | Name for the radio as listed in Radio screen"

#

# wykrzyknik.gif! WARNING wykrzyknik.gif! mms streams are not supported!

#

# remove the leading '#' character on the "stream_data[]" line below and enter

# a correct URL of the stream to have the Internet radio offered in the Radio screen

# you can enter multiple lines in the same format, each defining additional radios

#

live_stream_def:. live_streams {

stream_data []: "

To jest ukryta treść, proszę
Favourite Radio"

stream_data []: "

To jest ukryta treść, proszę
Radio"

}

}

Mam nadzieję że pomogłem :)

Jeśli pomogłem kliknij "Lubię to" ;)

Yupi Ka Yey Motherfucker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...