Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zrobić zakup VIP po przez serwer?

bilon22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zrobić, że gracz wysyła SMSa dostaje kod i wpisuje go tak: /vip 12jd4ma1 i automatycznie jest w grupie VIP

Piszę z telefonu oszczędzam słowa

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Jaki?

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Musisz napisać plugin sprawdzający poprawność kodu i nadający rangę , albo zatrudnij kogoś kto Ci to zrobi . :)

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

mozesz takze zalorzyc serwer na hostingu craftserve

jest tam funka automatycznego sklepu

polecam :)

i dziala to tak ze wchodzi na stronke craftserve.pl/s/XXXXX/shop

klika na ikone , wysyla sms'a, wpisuje nick i kod, serwer zostaje oplacony i uruchamia komendy ktore podales

mozna odrazu dac polecenie "Say {NICK} kupil VIPa"

i nizej np "pex user {NICK} group add vip}"

i jesli dostaje eq to nizej piszesz np "Give {NICK} ID ILOSC"

proste :D

@@@ Filmik

6rlpEiq.gif

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

a jak mam np serwer w hostingu www.ownserwer.pl to jak to zrobic ? ;/

Niestety o ile mi wiadomo ownserwer nie posiadam automatycznego ItemShop'u. Bardzo polecam FiberHOST.pl .Tanie serwery itp. i już na dniach dodawają automatyczny ItemShop. Uwierz mi, że o niebo lepszy od tego craftserve. Wiem, bo sam miałem okazję go przetestować. Jeżeli chcesz, wpisz w google "ItemShop by Dramo", będzie temat z MPCForum. Jest również automatyczny i polega na RCON. Niestety mi nie działa, i mam nawet temat u mnie.

Nie kłam :\ I tak wiem, że mnie nie znasz!

Opublikowano

Można bardzo łatwo napisać od tego pkugin. To kwestia max 10h, na takie coś.

Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...