Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mt2 - Team Search

ogf-carl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam dropienie KU z metków.. bo skille na G/P nie każdy będzie miał.. ale.. rady i zwoje egzo oczywiście żeby były. To taka luźna propozycja.

Pozdrawiam

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Ok moja propozycja:

Wprowadzić KU do handlarzy ALE za 500k np Aura bo inaczej za łatwo będzie ;/

Opublikowano

Imię : Marek

Doświadczenie : Raczej dość wysokie

Mikrofon : Posiadam chyba, a jak nie mam to kupię.

Umiejętność pracy w grupie : B. Db. ;d

Metin : Gram rok i dwa dni, przedwczoraj była rocznica serwera, który się pojawił wtedy gdy grać zaczynałem. Największy lvl w PL - 73, 61.

Nie sposób siebie ocenić. Sam zdecydujesz co, kto, jak i gdzie. Jak coś to PW na forum albo GG 3147281

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Prosiłbym też o podawanie kontaktu do siebie.

Muszę się do Was jakoś odezwać.

Nadal nabór otwarty, jutro zostanie przeprowadzony test.

Pozdrawiam, Ogf-carl.

Opublikowano

a ja proponuje aby ku byly u handlaza lecz zeby wlasnie jak ktos wspomnial mialy dosc drogie cenny i chodzi tutaj mi jeszcze o to zeby nie bylo np tak ze woj 1kk a szaman ksiega 100k nie nie wlasnie nie;oo niech bedzie tak ze kazda profesja bedzie miala podobne cenny ale nie takie same np woj aura 1kk czarowane 800k bo to podobne lecz sura ciezej grac cos takiego ;]

54585309939136444418.png

Opublikowano
a ja proponuje aby ku byly u handlaza lecz zeby wlasnie jak ktos wspomnial mialy dosc drogie cenny i chodzi tutaj mi jeszcze o to zeby nie bylo np tak ze woj 1kk a szaman ksiega 100k nie nie wlasnie nie;oo niech bedzie tak ze kazda profesja bedzie miala podobne cenny ale nie takie same np woj aura 1kk czarowane 800k bo to podobne lecz sura ciezej grac cos takiego ;]

lekka przesada z tymi KU po 1kk ...

yang nie będzie dropić x400 tylko x4 :P

i dodam że wszystko zależy od gracza... postać ma małe znaczenie

sygna21.png

Opublikowano

ej a mozna ustawic zeby z metkow dropilo np. po 3 lub 4 ksiegi? wtedy tez byloby dobrze, bo wtedy gracze by ze soba handlowali, czyli handel by sie troche rozwijal :P ale to tylko taka moje widzi mi sie

Opublikowano

Przeedytowałem swój poprzedni post - umieściłem w nim swoje gg.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Jutro o godzinie 10.25 zostanie przeprowadzony test dla osób które złożyły podania!

W razie chęci zdawania w innym czasie, proszę napisać do mnie na GG, przypominam aby się przedstawić! (8421328)

Chciałbym również aby Pan Mounthains odpisał na GG. :]

Opublikowano

Jeśli chodzi o te księgi ... :D Wszystkie postacie powinny mieć po tyle samo, np. szaman ma 500k, woj tak samo, i inne postacie też, bo na PL jest dziwnie trochę, bo szaman np. KU po 20k ma, a woj po 700k... Albo lepiej jak już to wspomniał ktoś, żeby z Metina dropiły 3-4 KU, jeśli się da tak zrobić, ale chyba się da. I rady i zwoje mogły by być, ale np. 1 za 100k, bo więcej to się nie opłaca... :P

P.S.

Będzie IS?

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...