Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dyniie?

lukalse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

słyszałem, że są DUŻĘ DYNIE jako boxy, i dają podobno one fajne rzeczy, podobno formacje itp, czy ktoś mógłby dokładnie powiedzieć, co i jak ?

gdzie je można znaleźć co dostaliście itp?

możę ktoś potwierdzić to co powiedziałem?

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Wszędzie są to są bonusy tylko, że mają paliwo do peta i miny spolawniające no i śmiecie.

no ale są małe dynie i duże dynie ty mówileś o małych czy dużych?

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Są ale nie ma logika BP

jak mod kurwa mówi, że są tzn, że są, możesz dostać z tego większe śmieci, ale jednak lepszych rzeczy takie jak: designy lf-4 itp nie

to najzwyklejsza bujda,

Opublikowano

jak mod kurwa mówi, że są tzn, że są, możesz dostać z tego większe śmieci, ale jednak lepszych rzeczy takie jak: designy lf-4 itp nie

to najzwyklejsza bujda,

jakaś cipa zchlorowała

To widać, że krótko grasz w DO :D jeśli wierzysz w każde słowo supportu.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Kolega z klanu dostał formację ćmy albo wkręcał :D

to ty kurwa na forum wkręcałeś

weź mi się tu nie pokazuj:D

Zaklinacz musisz mnie tak wkurwiać?

gram w tą grę więcej niżci się zdaje, pewnie nawet dłużej od ciebie noobku:p

Opublikowano

zaklinacz to mpc kid wiec nie masz go co winic. to tak jabys naswiewal sie z osob chorych na umysle lub z wrodzona wada mozgu

Podpinam się wszystkim do kamieniarza :D

userbarcopy.png

Opublikowano

Coming ahh jaki z ciebie kozak bo masz MODa =]

Szkoda, że na mapie nic nie pokażesz ale cóż..

Możesz sb mnie warnować nawet pare lat mnie to wisi- -> ban --> new acc ;f

userbarcopy.png

Opublikowano

SĄ DUŻE DYNIE TEŻ ! kumpel znalazł ćme sam pokazywał , a mi jakiś leszczyk jednązabrał z przed nosa na 3-5 ..

To poproszę Ciebie o SS bo to by było zbyt kosztowne dla Bp zeby takie graty dawać ...

Opublikowano

Coming ahh jaki z ciebie kozak bo masz MODa =]

Możesz sb mnie warnować nawet pare lat mnie to wisi- -> ban --> new acc ;f

buhahahahahaha, dziecino czy Ty wszystko musisz załatwić w grze ?? End na Ts mówił, że jak tylko na poczeklani Cię widział to się mutować :D Pewnie jesteś kurduplem co wygląda jak duża kula do kręgi :D taka jest prawda, jak coś Tobie się nie podoba to od razu piszesz/mówisz "taki kozak ? Cho na solo" może w grze masz dobre konto ale tak na prawdę jesteś zagubionym dzieciątkiem które wykreowało swój świat w DO :D

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

buhahahahahaha, dziecino czy Ty wszystko musisz załatwić w grze ?? End na Ts mówił, że jak tylko na poczeklani Cię widział to się mutować :D Pewnie jesteś kurduplem co wygląda jak duża kula do kręgi :D taka jest prawda, jak coś Tobie się nie podoba to od razu piszesz/mówisz "taki kozak ? Cho na solo" może w grze masz dobre konto ale tak na prawdę jesteś zagubionym dzieciątkiem które wykreowało swój świat w DO :D

a kogo to obchodzi jaki jest w realu?

tutaj obracamy sie wokol darkorbit wiec tekst w stylu 'dawaj na solo' jest jak najbardziej na miejscu :)

Opublikowano

Może tak jest a może nie ?

Na Ciebie szkoda słów :)

Jesteśmy w dziale D O ?

Więc rozmawiamy o D O. Chyba, że ślepiutki jesteś od tego lampienia się w pixele.

Czytanie ze zrozumieniem się kłania.. Gdzie napisałem, że chce mieć z nim solówke:)?

Napisałem, że szkoda bo na mapie nic nie pokaże od siebie.

Kwestia END'a..

END jak widział ciebie na TSie to już mu się śniadanie zwracało.

P.S. Nie pukaczku, nie będziesz sprzedawać FBota. Nie musisz się martwić, że dołączysz do resellerów :)

userbarcopy.png

Opublikowano

Moim zdaniem to mówi, że chcesz go ubić -.- Weź zamknij japę bo już mnie wkuriwasz myślisz, że jesteś kimś a tak na prawdę jesteś jebanym dzieciakiem -.- Jakbyś kurwa wiedział nie ma czegoś takiego jak resseler Fbota ciemniaku, jak już ktoś Ci coś mówi to niech lepiej zamknie japę też bo zaraz mi powiesz, że z 1 jednej licki kbota zrabiam 200% -.- co już kiedyś usłyszałem.

beznazwy1jfkopia.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...