Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Was , że testowy 2 działa !

Wojak-PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja ubilem aegisem spokojnie jeden modul, potem inni gracze zaczeli nalatywac i mnie wkoncu ubili, ale chcialbym zobaczyc jak to wyglada na stronie domowej klanu, co tam sie robi i wgl :D

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już mi nie działa serwer test2 coś czuje, że zaraz po evencie to wprowadzą. A tak po za tym teraz normalny serwer lipnie chodzi, cały czas muszę robić relog jak chce przeskoczyć, masakra :angry:

Opublikowano

widze ze dzieciaki sie dorwaly do uri i sie podniecaja wiem wiem nigdy nie mieliscie nawet FE co dopiero takiej oilosci uri wybaczam wam to , ale jak juz tam jestesci to moglibyscie troche potestowac a nie fiubzdziu 4 zeusy 50 irysow sranie w banie .

Opublikowano

@offtopic

widze ze dzieciaki sie dorwaly do uri i sie podniecaja wiem wiem nigdy nie mieliscie nawet FE co dopiero takiej oilosci uri wybaczam wam to , ale jak juz tam jestesci to moglibyscie troche potestowac a nie fiubzdziu 4 zeusy 50 irysow sranie w banie .

Polecam ci się rozpędzić a ściana sama cię znajdzie...

Jak dla mnie sam jesteś dzieckiem ,nawet nie umiesz pisać po polsku.

Weź idź do szkoły ,polecam ci.

@topic

Ciekawe czy serwer jeszcze będzie "on"

Opublikowano

Server off szkoda ;<

@edit może jak nastepny raz włacza to bedze moze sie z mapką połączyć.

Bo kilka dni temu bylo ok szlo sie z mapką polaczyc;p

98725.png

Opublikowano

Siedziałem na mapie do 15 potem administratorzy sie wkurzyli bo skalę im zarąbałem na 1-4 i wywalili mnie z mapy.

Opublikowano

A tak z ciekawości ile zdążyliście przetestować ,bo ja sądzę że tylko admini zdążyli :|

Opublikowano

szkoda ,że był tak krótko ,ale tak w ogóle po co nam serwer testowy bez nowości :O ,bo z tego co widze nic nie było do testowania

Opublikowano

Taki link gdy chce się zarejestrować :D:

http://test2.darkorbit.bigpoint.com/index.es?action=externalHome&loginError=19

a jak jest server wylączony to jest taki link :

http://test2.darkorbit.bigpoint.com/index.es

98725.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...