Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyniki konkursu halloween'owego

Antix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam razem z jury wybraliśmy prace a oto wyniki:

1 Miejsce zajmuje Wokoren™ z pracą: Klik , otrzymuje on Black member'a.

2 Miejsce zajmuje Awesome™ z pracą Klik , otrzymuje on Mpc champion ze względu na to że ma już gold'a i blue.

3 Miejsce zajmuje GrAvItY1 z pracą Klik , otrzymuje Blue membera.

Serdecznie gratulujemy ;)

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Nie no sorka, ale to chyba żarty. Nie to, że nie umiem przegrywać, ale było wiele lepszych prac od 2 miejsca. W tym JA UWAŻAM, że moja. Rzygająca dynia. Co to ma do Halloween? Akurat tą prace dał bym na ostatnie miejsce bo o wiele lepszą prace zrobił Dengy nie ma porównania...

Ale mimo wszystko gratuluję ! ;)

Antix dobrze, że to ty to prowadziłeś bo inni by wyniki za 2 tyg dali, a nagrody za miesiąc...

Chodzi mi tu tylko o to, że było wiele lepszych prac od 1 miejsca. I tyle. A wy już mi tu z mordą, że na plakietki lece. LOL2. :ninja:

Opublikowano

Nie no sorka, ale to chyba żarty. Nie to, że nie umiem przegrywać, ale było wiele lepszych prac od 2 miejsca. W tym JA UWAŻAM, że moja. Rzygająca dynia. Co to ma do Halloween? Akurat tą prace dał bym na ostatnie miejsce bo o wiele lepszą prace zrobił Dengy nie ma porównania...

Ale mimo wszystko gratuluję ! ;)

W tym konkursie liczyła sie przede wszystkim kreatywność im ciekawsza praca tym lepiej ;)

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Edit. Podsumowując. Poznaliście moje zdanie. Nie mogę kazać zmienić decyzji. Nie chodzi mi też o zmiane 1 miejsca na moje. W życiu ! Mówię, że jest wiele lepszych prac w tym lepszych od moich :)

Opublikowano

Antix jeżeli ty się bawisz we wszystkich świętych to pozdro :D

Halloween= Straszne prace

Prima Aprilis= Śmieszne.

Szczerze ja tam bym to jeszcze raz przemyślał nawet jeżeli moja praca by miała mieć ostatnie miejsce. Sorka, ale to 1 miejsce jest nie ten teges.

Że na range lecisz to wiem, ale na plakiety? beka.

Opublikowano

Gratuluje zwycięzcom! Niestety nie udało mi się zająć jakiegoś miejsca, ale i tak cieszę się, że wziąłem udział w konkursie i stworzyłem jakąś dynię ;) Jeszcze raz gratuluję i może kiedy indziej mi się uda.

Opublikowano

@Sawickas pierdolnij się w ten pusty łeb napisałem analfabeto ,że chuj mnie te wyniki obchodzą ,że mogli by zmienić 1 miejsce na np. Denggy, a nie jakąś jebaną rzygającą dynie gimbie. Naucz się czytać. To jest Halloween, nie sylwester.

Naucz się czytać analfabeto. Chodzi mi o to, że jest wiele lepszych prac od 1 -.- Nie mówię, że moja. I mówisz, że lece na range bo złożyłem podanie ? Lol. Kogo wy na Moddera dajecie .

Opublikowano

@Sawickas pierdolnij się w ten pusty łeb napisałem analfabeto ,że chuj mnie te wyniki obchodzą ,że mogli by zmienić 1 miejsce na np. Denggy, a nie jakąś jebaną rzygającą dynie gimbie. Naucz się czytać. To jest Halloween, nie sylwester.

Już, już spokój, teraz paciorek i spać :]

Opublikowano

Antix jeżeli ty się bawisz we wszystkich świętych to pozdro :D

Halloween= Straszne prace

Prima Aprilis= Śmieszne.

Szczerze ja tam bym to jeszcze raz przemyślał nawet jeżeli moja praca by miała mieć ostatnie miejsce. Sorka, ale to 1 miejsce jest nie ten teges.

Skończ... Wygrała kreatywność w czystej postaci :D Jak najbardziej dobre wyniki. Gratki dla wszystkich.

Opublikowano

Gratki

Spam=Ban

Jeszcze te at... :D

Co do konkursu jeden z niewielu konkursów co słusznie wybraliście :D

Miałem brać udział ale szkoda mi było kupić dyni i ją wyjebać ;)

GRATULACJE DLA WYGRANYCH

:)

41607_3326_500_Gratulacje.gif

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...