Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moderator miesiąca! - PAŹDZIERNIK

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gz. Caly czas jest w topce i widze jego tematy z konkursami, zasluzone ;)

Konkursy ustalają między sobą kto pisze bo nie robi tego od tak bo mu się chce.

Mrr :3

Gratulacje, pracuj dalej, tak idealnie, bądź autorytetem dla 'młodszych' rangą kolegów. :)

No już myślałem, że wiekiem, bo ile on ma lat 13 czy tam 14 ?

Btw. pierwszy z metina, aż dziwne że tak późno. Kiedy też otworzycie rekrutację na mentorków, czy only moderatorzy, od dawien dawna nie ma rekrutacji..

Nie doceniacie naprawdę wytrwałych tj. Jeron. Nie chodzi tu o logi czy o coś. Także serce które się kładzie w działy, nie tylko nabijanie raportów. Zobaczcie jak jeron dużo także pomaga, ale co ja tam mogę, jestem zwykłym pionkiem na forum.

Opublikowano

Gratulacje, należało się.

Chociaż sądzę, iż pan Koniuh, wykazał się większą ilością banów.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Trolololo, modzi miesiaca dostają mentorka, a rekrutacji zwykłych użytkowników nie ma. Jak to mówią MPC LOGIC.

Gratulacje, lecz wiedzą o metinie nie powalasz.

A jak sobie wyobrażasz ocenianie aplikanta na mentora przy zepsutej "mojej zawartości"? :> Im więcej literek w nicku, tym większe prawdopodobieństwo głosu na "tak"?:>

USER LOGIC -.-

Gratuluje Diabełkowi, oby tak dalej ;-)

Opublikowano

A jak sobie wyobrażasz ocenianie aplikanta na mentora przy zepsutej "mojej zawartości"? :> Im więcej literek w nicku, tym większe prawdopodobieństwo głosu na "tak"?:>

USER LOGIC -.-

Jaka riposta OMG OMG WTF WTF :D

Napisał bym coś odnośnie mojej zawartości ale nie chce bana :D

Moderatorom z całego serca gratulację i życzę panowie w przyszłym miesiącu też tyle zapału do pracy :)

41607_3326_500_Gratulacje.gif

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Serio Farex? co wy najebani byliście jak wybieraliście ! serio ! ?

Ja tu bym się sprzeczał bo tak bardzo "nie zapierdalał" no ale dobra nie wam będzie.Nie będę się kłócił bo jebniecie mi warna >.>

@TOP

Gratulejszyn masz kogzu troche ___________________________

Opublikowano
I ja się wypowiem...

Jeżeli chodzi o pomoc to... po za wycenami i kilkoma drobnymi przebłyśnięciami to nic szczególnego, chyba że spam gdzie pisze iż trzeba coś poprawić bo za 2h zamknie nazywacie świetną robotą no to gratulacje bo jako jedyne umie tak spamować.

Więcej nie ma co się rozpisywać bo to jest decyzja od górna wiec nie ma sensu wytykać błędów gdyż "każdy je ma..."

Gratuluje nabijania postów...

@Małe dopełnienie

Jeżeli tak wygląda według was praca moda to spoko nie mam nic przeciwko, ale według mnie mod powinien pomagać w każdym z subforum a w tworzeniach ciężko go zauważyć jako pomagający w czymś tam.

Wez wyjdz, masz zerowe pojecie o zaspole mpcforum.

Tak sie sklada ze forum to nie tylko suchy dzial metin2, ale tez jego ubocze. Takim uboczem jest kontaktowanie sie w specjalnym dziale.

Wiem, wiem wiecie juz o nim duzo, bo wiele osob wynosi inf. Ale mniejsza z tym. Istny zawsze mobilizowal team do pracy, tu takze nie chodzi o aktywnosc.

Chodzi tez o raporty / akcje / zachowanie sie w teamie / przyklad dla innych i takie tam duperele.

Istny od dawna pracowal nalezycie i zawsze staral sie do konca wykonywac swoje prace. Te poprawki regulaminow / spisy / konkursy to myslicie ze z dupy sie wziely? Wszystko Istny pielęgnowal i tworzyl. Wiec jesli masz zerowe pojecie to najlepiej sie nie wypowiadaj... :) plox.

Serio Farex? co wy najebani byliście jak wybieraliście ! serio ! ?

Ja tu bym się sprzeczał bo tak bardzo "nie zapierdalał" no ale dobra nie wam będzie.Nie będę się kłócił bo jebniecie mi warna >.>

Nie zablysles...

Opublikowano

USER LOGIC -.-

I w tym wredniutka cie zaskocze, jest takie coś jak nick. Po samym nicku widać, że ktoś ostro pracuje, widać jego pomoc w działach, widać jego aktywność na forum, widać chęć do pracy, liczba postów nawet... Ja nie potrzebuję zawartość, aby kogoś ocenić. :)
Weźmy np. Jeron (czysty przykład) nie liczmy że jest modem. Widzę jego nick, znam go, wiem że pracuje w minecrafcie, wiem że pomaga (nawet przez ilość postów), widać też chęć pomagania.
Także, chcesz dalej to kontynuować ?

Tak sie sklada ze forum to nie tylko suchy dzial metin2, ale tez jego ubocze. Takim uboczem jest kontaktowanie sie w specjalnym dziale.
Wiem, wiem wiecie juz o nim duzo, bo wiele osob wynosi inf. Ale mniejsza z tym. Istny zawsze mobilizowal team do pracy, tu takze nie chodzi o aktywnosc.
Chodzi tez o raporty / akcje / zachowanie sie w teamie / przyklad dla innych i takie tam duperele.
Istny od dawna pracowal nalezycie i zawsze staral sie do konca wykonywac swoje prace. Te poprawki regulaminow / spisy / konkursy to myslicie ze z dupy sie wziely? Wszystko Istny pielęgnowal i tworzyl. Wiec jesli masz zerowe pojecie to najlepiej sie nie wypowiadaj... :) plox.

Nie zablysles...

Devil ty się na temat teamu metina nie wypowiadaj, ja sam nie wiem jak ty możesz być kidem metina.. Istny motywator? Żarty chyba, jak dostałem kida po raz chyba 2 czy tam 3 to jedynie co na dzień dobry zobaczyłem to hejt od niego i prawienie swoich morałów, myślał że jest w teamie dłużej ode mnie to jest lepszy także ode mnie, a tak nie jest..
A i takie nawiązanie o devilu. Co ty możesz wiedzieć o zespole mpcforum metina? Jak dostałeś kida to zobaczyłem 1 raz twój nick, nie wiem co mogłbyś o nich powiedzieć.
Całkiem cały team metina jest jakimś żartem (oprócz wieśka), dlatego że wymieńmy sobie;
Istny Diabeł - średnie/zerowe pojęcie o metinie - częste wpadki, wiele nie porozumień.
Dawidek - średnie/zerowe pojęcie o metinie.
xamizo - nie wiem co ten człowiek robi w metinie jak nie wie nawet chyba co to metin, nie zapytam nawet o hacki do niego.
Gamus (jak modował) - ten człowiek miał pojęcie bo grał i gra w metina, ogarnia hacki itp.
Wiesiek to samo co gamus.
Reszta chyba się tylko przybłąkała do metina.

Dobra hejtować mnie, jechać, co ja moge wiedzieć, jestem randomem, o metinie sam nic nie wiem, te 5,7k postów to tylko w pogaduszkach przegadane.

@down
Nie wiem o co ci chodzi w pierwszym zdaniu, ale ok.
Co do drugiego - nie wiem czy będę startował, bo raczej w takim teamie nie chciałbym pracować, a to jest chyba ważne. Zresztą gdyby nie RMCF był liderem metina to pewnie dalej byłbym kidem.
Widzisz, jedynie nie chciałem się podporządkować, bo taki człowiek nie chce żeby mną rządził, zresztą on nie wiedział chyba co to metin to nie wiem jak nim mógł rządzić, a władzą nad ludźmi też nie błyszczał. Co do kida, kiedy rmcf był liderem dobrze że tak jakby sam odszedłem bo poszedłem w ślady glinki, który także dobrze postąpił że nie chciał z nim pracować.
Zmieni się team metina to może bym startował, lecz nie wiem po co mi to, bez tego także mogę pomagać. :) A co do tego co bym pokazał za panowania kida to zapytaj x070x jak pracowałem jak miałem kida 1 kadencji. :)
Opublikowano

Beka. Pierwszy raz kidem? hahahahahahahha :D dobre.

Startuj na kida, zobaczymy. Bo gdyby nie RMCF to bys dalej byl, ciekawe co bys pokazal.

Kurwa czy w temacie jest napisane "Spamiarnia" no chyba kurwa nie ?.Weźcie ogarnijcie dupy a jak nie to idźcie się na pw wyzywać a nie tutaj bo tylko spam robicie !.

Wkurwiłem się kaś posyp kogzem B)

@TOP

Jeszcze raz gratulacje serdecznie ;).

Opublikowano

I ja się wypowiem ;). Rzadko przebywam na forum ostatnimi czasy, ale zauważyłem tego typka od początku i zawsze pomagał i udzielał rad, gratuluje !

1358809676-U384748.png

Opublikowano

I w tym wredniutka cie zaskocze, jest takie coś jak nick. Po samym nicku widać, że ktoś ostro pracuje, widać jego pomoc w działach, widać jego aktywność na forum, widać chęć do pracy, liczba postów nawet... Ja nie potrzebuję zawartość, aby kogoś ocenić. :)
Weźmy np. Jeron (czysty przykład) nie liczmy że jest modem. Widzę jego nick, znam go, wiem że pracuje w minecrafcie, wiem że pomaga (nawet przez ilość postów), widać też chęć pomagania.
Także, chcesz dalej to kontynuować ?

Devil ty się na temat teamu metina nie wypowiadaj, ja sam nie wiem jak ty możesz być kidem metina.. Istny motywator? Żarty chyba, jak dostałem kida po raz chyba 2 czy tam 3 to jedynie co na dzień dobry zobaczyłem to hejt od niego i prawienie swoich morałów, myślał że jest w teamie dłużej ode mnie to jest lepszy także ode mnie, a tak nie jest..
A i takie nawiązanie o devilu. Co ty możesz wiedzieć o zespole mpcforum metina? Jak dostałeś kida to zobaczyłem 1 raz twój nick, nie wiem co mogłbyś o nich powiedzieć.
Całkiem cały team metina jest jakimś żartem (oprócz wieśka), dlatego że wymieńmy sobie;
Istny Diabeł - średnie/zerowe pojęcie o metinie - częste wpadki, wiele nie porozumień.
xamizo - nie wiem co ten człowiek robi w metinie jak nie wie nawet chyba co to metin, nie zapytam nawet o hacki do niego.
Gamus (jak modował) - ten człowiek miał pojęcie bo grał i gra w metina, ogarnia hacki itp.
Reszta chyba się tylko przybłąkała do metina.

Dobra hejtować mnie, jechać, co ja moge wiedzieć, jestem randomem, o metinie sam nic nie wiem, te 5,7k postów to tylko w pogaduszkach przegadane.

@down
Nie wiem o co ci chodzi w pierwszym zdaniu, ale ok.
Co do drugiego - nie wiem czy będę startował, bo raczej w takim teamie nie chciałbym pracować, a to jest chyba ważne. Zresztą gdyby nie RMCF był liderem metina to pewnie dalej byłbym kidem.
Widzisz, jedynie nie chciałem się podporządkować, bo taki człowiek nie chce żeby mną rządził, zresztą on nie wiedział chyba co to metin to nie wiem jak nim mógł rządzić, a władzą nad ludźmi też nie błyszczał. Co do kida, kiedy rmcf był liderem dobrze że tak jakby sam odszedłem bo poszedłem w ślady glinki, który także dobrze postąpił że nie chciał z nim pracować.
Zmieni się team metina to może bym startował, lecz nie wiem po co mi to, bez tego także mogę pomagać. :) A co do tego co bym pokazał za panowania kida to zapytaj x070x jak pracowałem jak miałem kida 1 kadencji. :)

Kto jak kto ale G00D swoją pomoc niósł i nieść będzie.
Ogółem gdy zaczynałem swoją przygodę z działem nicki ,które rzucały się na pierwszy rzut oka to Gamus,wiesiekex,MrPiotrek122 no i G00D bynajmniej dla mnie gdy był Mentorem.
Więc o jego pracy i co by pokazał za dostania Kida proszę nie pytajcie,bo to lekko śmieszne :>

Co do Diabła ,Istny zasłużył na to wyróżnienie ,zasuwa w dziale jak maszyna,motywować również motywuje do pracy w ubocznym dziale ,więc za całokształt moim zdaniem trafny wybór ,a z Jeronem również mógłbym się zgodzić gdyż pracuje równie systematycznie.
Opublikowano

Beka. Pierwszy raz kidem? hahahahahahahha :D dobre.
Startuj na kida, zobaczymy. Bo gdyby nie RMCF to bys dalej byl, ciekawe co bys pokazal.

Zamknij się już,bo G00D na 100x lepsze pojęcie o teamie
myślisz że dostałeś kida masz dostęp do kz to już wszystko wiesz?

Tutaj się zgadzam w 100%
co najmniej 3modów z metina ma gówniane pojęcie o tej grze.
Ich udzielanie się zaczyna i kończy się na wycenach
Czy ktoś widział xamizo żeby komuś pomagał w dziale? bo ja nie
Jedyny glinka udzielał sie w dziale tworzenie priv. serwerów a teraz żaden mod się tam konkretnie nie udziela
Cały team metina powinno się rozwiązać i rekrutować osoby które naprawdę się znają a nie ograniczają sie do zamykania za brak prefiksa

@top jeszcze raz gratuluje

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...