Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta]Design i formacja do walki 1 vs 1.

foxx1009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Venom trochę lipny do solówek. Bo za nim jego funkcja się rozpędzi na fula to musi minąć 30 sekund a to już może być po herbacie. Venom jest dobry na bicie botów albo na górne gale obcych firm.

Około 30 sekund to ta umiejętność jest aktywna poza tym jak by na to nie patrzeć to dodatkowe DMG zadane przeciwnikowi.

Opublikowano

To nie widziałeś Bachorka z pl2 w akcji...

@Topic:

Golec: Spectrum + krab, ćma

Vega: Lihting + serce albo ćma

1. Wyskok z niewidki na ćmie.

2. Oberwanie 150k

3. emp + niewidka = spierdalammmmm

1355697137-U769566.png

Opublikowano

1. Wyskok z niewidki na ćmie.

2. Oberwanie 150k

3. emp + niewidka = spierdalammmmm

No czyli tak jak się spodziewałem koleś mówił o akcjach typu niewidka, ded, niewidka. A mi chodzi o tzw. solo - nie ma uciekania.

silvertcsax.gif

Opublikowano

wystarczy wyskoczyc vega z niewidki walnac w golca 150k (sredni hit) a szanse sa juz prawie wyrownane.

Dla mnie enforcer/bastion najlepszy a z tych specjalnych desingow tylko sentinela zakladam +cma/krab jak malo hp to romb wszystkich uzywam

Opublikowano

Enforcer

Enforcer Goliath wyrządza 5% więcej szkód, co czyni z niego kluczowego uczestnika każdej bitwy. Nie może go zabraknąć w żadnym klanie. Poprzez stosowanie bezwzględnej przemocy wprowadza on nowe reguły działań wojennych oraz wzbudza przerażenie w obcych i nieprzyjacielskich klanach.

Venom

Design, dzięki któremu Goliath Twój rozbłyśnie nowym blaskiem. Aktywuj go i korzystaj z umiejętności "niemoc", dzięki której będziesz wyrządzał swoim przeciwnikom przez pewien czas ogromne szkody. Design ten zwiększa wyrządzane szkody o 5%.

No i wytłumacz mi co ma takiego Enforcer że ma większy DMG od Venoma? Bo ja nie widzę różnicy. Latałem tym i tym i DMG był taki sam bo oba dodają po 5%. Więc nie gadaj farmazonów i to ty chyba zrozumiesz ze twój post był niepotrzebny.

Nie wklejaj mi ile co Dodaje bonusa do DMG . ;) poprostu sprawdź na mapie i wtedy pisz ;) . A zobaczysz różnice

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Nie wklejaj mi ile co Dodaje bonusa do DMG . ;) poprostu sprawdź na mapie i wtedy pisz ;) . A zobaczysz różnice

Sprawdziłem i nie widzę różnicy.

silvertcsax.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...