Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Counter-strike 1.6 H-E-L-P

Feraa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Piszę do was ponieważ zauwazyłem błąd z niewiadomych przyczyn. Mianowicie chodzi mi o to że instalując patcha v23 do cs nie tworzy sie cstrike_polish jest tylko cstrike. Potrzebuje tego ponieważ chcę wgrać modele. Za naprawienie tego gorliwego błędu postawie lika.

beznazwy1ji.pngDaj Like bo się popłacze.
Opublikowano

Modele możesz wgrać też w cstrike -.- cstrike_polish tworzy się tylko jeśli masz polską wersję gry i chyba tylko na steamie. Dawno nie pobierałem ns'a, ale nigdy na żadnym z nich nie spotkałem się z cstrike_polish. Tylko na steamie ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ehh no tak ale jak widze folder models to tam nie ma podstawowych plikow folderow typu arctic itp. Które są do wgrania. A pozatym jak ja mam to niby wgrać??

beznazwy1ji.pngDaj Like bo się popłacze.
Opublikowano

Standardowo w models nie ma żadnych plików -.- Wrzuć po prostu tam folder player z tych modeli, które pobrałeś i to tyle.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Zrób po prostu tak.

Utwórz folder cstrike_polish w nim folder models i wklej tam te modele.

Wszystko będzie działać.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Wejdz w Głowny Folder z cs jeżeli masz folder Valve wejdź w niego następnie masz folder models player i tam wszystko wklej. Jeżeli nie posiadasz foledaru Valve wchodzisz w cstrike models player i wklejasz swoje modele. Mam nadzieje że pomogłem.

sygnaturk1111.png

| | Members | |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...