Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blad eventu

*I*LOVE*WIDZEW*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LUDZIE!! Jak nie chcecie wydawać kasy to, to nie jest gra dla was!! Jak nie ten to zara będzie następny event co trzeba będzie kase wydać. To jest gra dla ludzi z pracą/stypendium.

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
LUDZIE!! Jak nie chcecie wydawać kasy to, to nie jest gra dla was!! Jak nie ten to zara będzie następny event co trzeba będzie kase wydać. To jest gra dla ludzi z pracą/stypendium.

na prawdę?

ja od wakacji nic nie wydałem(gram od wakacji)

nie wydaje mi się żeby nie dało się bez kasy w to grać

Od kiedy seafight to "darmowa gra"?

1351367797-U729951.jpg

Opublikowano

ja wydałem na tą gre łącznie 150 zł w ciągu ponad roku to wychodzi ile 10 zł miesięcznie :) i to tylko na podwajacze i 1 rabat :) i to nie jest dużo na dzień dzisiejszy 1 paczka paierosów :) i i mam fullke ale bez wydawania też bym to osiągnoł tylko więcej czasu by mi to zajęło :P

duszczor po to jest to forum aby dzielić się botami i bugami żeby jak najmniej lub wcale nie wydawać na tą gre a coś osiągnąć

Opublikowano

dlatego jestem za wszelkim boceniem i innym cheatowaniem tej gry ^^

Opublikowano

widze rze karzdy czeka z niecierpliwościom na odpowieć jk zdobyć skurke za fri

Ty kolego zamiast marnować czas czekając weź lepiej słownik ortograficzny i czytaj....czytaj i jeszcze raz czytaj...

Opublikowano

tak działa ale tylko do 6 :D

tak i na belki

nie słyszałem o belkach ale możliwe

Od kiedy seafight to "darmowa gra"?

1351367797-U729951.jpg

Opublikowano

Tak jak pisalem da sie to zrobic w fiddlerze ale co i jak cisza narazie szukam szukam ale nigdzie nic .... z tego co wiem to juz caly Włoski serv juz ma wszystkie skory dzieki bugowi u nas tylko nieliczni ale co i jak miejmy nadzieje ze sie widzew pojawi nim naprawia i bedzie za pozno ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...