Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Costello oszust - niezbite dowody

kamieniarz 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamknijcie już ten spam ;) każdy z nas robi jakieś małe przekręty , więc nikt nie jest święty. Kamieniarz przedstawił swoje argumenty , dowody itp utożsamiające zbrodnie Costello (hah). Według mnie ten temat nie był zbytnio potrzebny na tym forum , tylko niepotrzebnie tracimy wszyscy nerwy ;p więc nie przedłużając pozdrawiam i życzę miłego BOCENIA !

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co wy wiecie o odprowadzaniu podatków? Kamieniarz odprowadza podatki? hahahahahaha albo costelo czy ktos inny? dobry żart.

Jak ty nie działasz legalnie w świetle prawa płatniczego to życzę powodzenia :D Skarbówka tylko się czai na takich jak Ty :P Że ty działasz na czarno to nie znaczy, że wszyscy tak robią -.-

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

Jak ty nie działasz legalnie w świetle prawa płatniczego to życzę powodzenia :D Skarbówka tylko się czai na takich jak Ty :P Że ty działasz na czarno to nie znaczy, że wszyscy tak robią -.-

Masz DG jeśli nie to łamiesz prawo.

zakaz umieszczania linków wychodzących

Opublikowano

Kamieniarz skończ już ten cały wątek z oszustwami, bo sam nie jesteś lepszy.

Widać jak wielu ludziom zaszkodziłeś sam, a dalej się bronisz że nie miałeś z tym nic wspólnego.

To samo tyczy się Twoich przekrętów, najpierw pisałeś że nienawidzisz oszustów, a parę postów dalej napisałeś

ewidentnie i dobitnie świadczy to o tym, że nadal oszukujesz ludzi. Co innego gdybyś to napisał w czasie przeszłym...

Robisz z siebie ślepego debila, a tu wychodzi na to że jesteś cwanym lisem rzucającym się na każdą jebaną złotówkę, kosztem innych.

Eliminujesz z rynku innych sprzedawców, żeby zgarnąć jak najwięcej klientów dla siebie.

Jakiś czas temu koło wiosny/lata tego roku, polowałeś na moje klany kredkowe, kiedy zaczynałem handlować kredytami na pl1.

Przeszkadzało Ci to że sprzedawałem kredyty znacznie taniej o Ciebie? aż taki chytry jesteś ? Przez Ciebie straciłem kilka klanów kredkowych. Ale odegrałem się, zlikwidowałem Twój klan kredkowy na pl1, heh dziwne że się do tego nie przyznałeś, bo na swoim forum nikomu o tym nie wspomniałeś, podałeś tylko informację że kredyty Ci się wyczerpały xD - LOL

Tak wiele razy gracze piszący do mnie o kredyty żalili mi się że dostawały bany na konta za kupno u Ciebie kredek. Do tego te Twoje ruchy na GG, człowiek do Ciebie piszący, prędzej doczeka się garba niż Ty się odezwiesz - i nie wkręcaj że masz własne życie itp bo każdy ma życie prywatne i nie poświęca 100% czasu na handel, ale po chuj pisałeś na allegro że jesteś dostępny 20h ?

U mnie zawsze była szybka reakcja na klienta oraz szybka wypłata kredytów. Wystarczy popytać ludzi u kogo się lepiej opłaca kupować kredyty u Ciebie czy u mnie :rolleyes:

Ostatnio -JD- gdy upublicznił swój program SHIT, od razu się tym zainteresowałeś i chcesz zająć się sprzedażą tej aplikacji, gdy tylko będzie taka sposobność.

Podsumowując

WPIERDALASZ się wszędzie tam, gdzie można zarobić kosztem innych, choćby po trupach tak bardzo pragniesz pieniędzy.

Oj widać nawet nie potrafisz odróżnić spekulacji od stwierdzenia. Kolejny dzieciak, który czytać nie umie.

A SH-IT pochodzi od v5dev i to chyba oczywiste, że będę go sprzedawał, tym bardziej że od długiego czasu mam z jD dobry kontakt.

<strzela palcami i zaczyna pisać>

Zaszło to na tyle daleko, że chyba muszę się wypowiedzieć :D

Ciekawe ile osób z tych tutaj co oczernia kamyka jest powyżej 12 roku życia? Nie zdziwię się, że ci co mają od 3-10 postów to właśnie Costello, lub jego lizo dupy. Nie chcę tu teraz bronić kamyka, ale tutaj on daje twarde dowody, czy ci co oczerniają go wstawili choć jednego SS? Costello, raz ci da kbot'a raz nie (bynajmniej tak wnioskuje) Kamieniarz nie tylko chce cię go pozbyć jako konkurenta, ale też jako oszusta. Macie dowód z PBDO. Z tego co wyczytałem, Costello nie jest już resellerem pbdo, a czy na jego forum pisze, że już nim nie jest? ja nic takiego nie wyczytałem.

Zanim zaczniecie oczerniać dalej kamyka, to dajcie jakieś dowody screeny, bądź coś podobnego, a nie bezpodstawne wyssane z palca teksty

Pozdrawiam

Lepiej tego bym w taki krótkim poście jak kolega nie ujął. Wszystko, co jest moim zamiarem zostało tutaj idealnie opisane, więc jak ktoś ma jakiś problem albo uważa to za jakiś sfałszowany sposek niech lepiej ten post przeczyta.

Po pierwsze: Jeśli ktoś zostaje oszukany to w tym momencie nie myśli o tym jak oszusta przyłapać i nie zbiera dowodów w postaci screenów, filmów itp. itd. bo nawet o tym nie pomyśli,

Po drugie: Nawet jeśli ktoś ma dowód w postaci np. screena i jest on wiarygodny i jest prawdziwy, to i tak wielu ludzi może go zakwestionować i powiedzieć że go sfałszował,

WIĘC po kiego chuja Wam dowody ?

skoro każdy głupi potrafi używać painta etc,. by edytować rozmowy na screenie albo coś podobnego.

Nie da się uzbierać przekonujących dowodów na oszustwa costello i kamieniarza...

Lecz wiele osób zostało oszukanych przez obu, a to już nie jest fikcja a rzeczywistość.

Na pewno większość z nas była świadkiem bądź słyszała o oszustwie któregoś z nich, więc nie piszcie, że tylko jeden z nich jest święty.

@Edit

BosserPL

Racja, przecież nie prowadzą żadnego sklepu, działalności gospodarczej itp.,

zresztą sprzedawane przez nich "towary" są nielegalne z punktu widzenia Regulaminu OWH BigPointu. :P

Dlatego ja dałem dowody, które sami możecie zobaczyć - linki do stron z ofertami i formularza płatności.

A po za tym co ma OWH jakiejś tam gry do prawa kraju? :|

Co wy wiecie o odprowadzaniu podatków? Kamieniarz odprowadza podatki? hahahahahaha albo costelo czy ktos inny? dobry żart.

Zapewne przeczytałeś fragment rozmowy mojej i costello, która została przez niego opublikowana na jego forum. Otóż w pierwszych 2 miesiącach sprzedaży dostałem kilka podobnych 'gróźb', co mnie skłoniło do zadbania o sprawy podatkowe po osiągnięciu zysków większych niż 3000 pln. Więc o to się nie martw :)

W dodatku to moja sprawa, a o ile kojarzę to sam się przyznałeś na konferencji na gg przede mną, pukaczem i costello, że nie masz DG, więc jaki masz problem?

Opublikowano

Kamieniarz dzieckiem to Ty jesteś co do mnie. Wziąłbyś się za naukę a nie od kilku lat zajmujesz się handlem botów itp.

Dziwi mnie, że jak na Twój młody wiek jesteś ogarnięty w sprawy związane z prawem i finansami, pewnie obok siedzi tatuś i podpowiada co masz napisać.

A co to tych Twoich dowodów, to gówno a nie dowody, spreparować screeny każdy potrafi.

Skończ już tę błazenadę na forum, bo to nie ma sensu.

Wnoszę o zakończenie tematu, gdyż wszystko co miało zostać napisane, zostało opublikowane.

Każdy z nas ma własne zdanie co do oszustów, a ten temat niczego nie udowadnia ani nie zmienia/i .

Opublikowano

Ludzie weźcie skończcie spamować na forum... Każdy ma coś na sumieniu itd. Pisanie nowego tematu i oskarżanie kogoś o oszustwo żałosnymi dowodami jest niczym.

Również wnoszę o zakończenie tematu.

Opublikowano

W dodatku to moja sprawa, a o ile kojarzę to sam się przyznałeś na konferencji na gg przede mną, pukaczem i costello, że nie masz DG, więc jaki masz problem?

Dokładnie :) dokładnie :) ja mam wszystko na czyst,o Costello z tego co wiem też, Kamyk też ma więc tylko ty Bosserku robisz na czarno :P

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

Dokładnie :) dokładnie :) ja mam wszystko na czyst,o Costello z tego co wiem też, Kamyk też ma więc tylko ty Bosserku robisz na czarno :P

Skąd masz taką pewność?Przekroczyłem 3k zł? Nie wiesz więc nie pisz głupot.

•  

Opublikowano

Kamieniarz dzieckiem to Ty jesteś co do mnie. Wziąłbyś się za naukę a nie od kilku lat zajmujesz się handlem botów itp.

Dziwi mnie, że jak na Twój młody wiek jesteś ogarnięty w sprawy związane z prawem i finansami, pewnie obok siedzi tatuś i podpowiada co masz napisać.

A co to tych Twoich dowodów, to gówno a nie dowody, spreparować screeny każdy potrafi.

Skończ już tę błazenadę na forum, bo to nie ma sensu.

Wnoszę o zakończenie tematu, gdyż wszystko co miało zostać napisane, zostało opublikowane.

Każdy z nas ma własne zdanie co do oszustów, a ten temat niczego nie udowadnia ani nie zmienia/i .

To powiedz nam ki mty jesteś skoro ejsteś an tyle cwany żeby w taki sposób się wypowiadać.

Skąd masz taką pewność?Przekroczyłem 3k zł? Nie wiesz więc nie pisz głupot.

•  

To lepiej nie przekraczaj 3000 :)

Opublikowano

To powiedz nam ki mty jesteś skoro ejsteś an tyle cwany żeby w taki sposób się wypowiadać.

To lepiej nie przekraczaj 3000 :)

Dzięki za radę.Jakbym nie wiedział tego.

Ciekawe jakie teraz argumenty na mnie pójdą.

Opublikowano

Dzięki za radę.Jakbym nie wiedział tego.

Ciekawe jakie teraz argumenty na mnie pójdą.

Argumenty? Żadnych nie mam. Co lepsze, nic do ciebie nia miałem aż nie zacząłeś mnie denerwować kilkanaście minut temu.

Więc jak mam po prostu najzwyklejszą w świecie prośbę - nie pisz tuaj, a przynajmniej nie na mój temat. No chyba, że chcesz mi coś udowodnić na podstawie KONKRETNYCH dowodów

Opublikowano

Argumenty? Żadnych nie mam. Co lepsze, nic do ciebie nia miałem aż nie zacząłeś mnie denerwować kilkanaście minut temu.

Więc jak mam po prostu najzwyklejszą w świecie prośbę - nie pisz tuaj, a przynajmniej nie na mój temat. No chyba, że chcesz mi coś udowodnić na podstawie KONKRETNYCH dowodów

Ja nie potrzebuje nikomu nic udowadniać.Lepiej idź szukaj nowych dowodów.....

Opublikowano

Spór mnie generalnie nie obchodzi.

Chciałam tylko zauważyć, że nie ma czegoś takiego jak "limit 3 tys złotych " ;)

Mus prowadzenia DG nie ma nic wspólnego z osiąganym dochodem ale wykonywanym procederem.

Pozdrawiam,

Katarzyna

Opublikowano

Spór mnie generalnie nie obchodzi.

Chciałam tylko zauważyć, że nie ma czegoś takiego jak "limit 3 tys złotych " ;)

Mus prowadzenia DG nie ma nic wspólnego z osiąganym dochodem ale wykonywanym procederem.

Pozdrawiam,

Katarzyna

Jeśli jest to sprzedaż regularną :) Ale z tym to do bossera bo przecież on się na tym zna lepie niż my wszyscy.

Ah i wszystkich zainteresowanych proszę wejść tutaj i zapamiętać sobie, że costello już sprzedawcą pbdo-bota nie jest ->

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Temat do wywalenia ! Forum to nie miejsce na wypociny sprzedawców – każdy produkt oferowany przez nich można spokojnie kupić bezpośrednio u twórcy za połowę ceny lub taniej i o bezpieczeństwie transakcji nie wspomnę !!! A straszenie modów żeby nie kasować/zamykać tematu bo jakiś młodociany handlarz i miłośnik królików będzie tworzył multikonta by dalej robić spam jest żałosne - WON

Opublikowano

Jeśli jest to sprzedaż regularną :) Ale z tym to do bossera bo przecież on się na tym zna lepie niż my wszyscy.

Ah i wszystkich zainteresowanych proszę wejść tutaj i zapamiętać sobie, że costello już sprzedawcą pbdo-bota nie jest ->

Dzięki Kamieniarz :) Wreszcie ten gościu skończy oszukiwać ludzi....

Opublikowano

Ja osobiście PBDO nabyłem od Mr.Jones, szybko poszło i bezproblemowo, oczywiście polecam kamieniarza... również szybko sprawy załatwia oraz co najważniejsze nie kręci z klientem.... więc jeżeli ktoś chce PBDO bota nabyć to polecam te 2 osoby!.

Co do oszustwa to ludzie mogli się zapytać kogoś ze swojego "środowiska", gdzie kupili, od kogo, ja zanim nabyłem PBDO pytałem się kamienia gdzie, u kogo, co i jak.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kamieniarz, to ty raczej jesteś oszustem. Ja od Costello ciagle kupuje licencje, programy itp., czasem mi robi zniżki i wszystko działa. Ty z reszta, tez kiedys sprzedawales te Scripty LF4. -.- Od Ciebie kupowałem i mnie oszukałeś. Poza tym jesteś nieletni i zobacz na swoje komentarze na allegro. Moim zdaniem, ty po prostu chcesz wygryźć konkurencję, oszukiwać ludzi i zgarniać cała kase. Costello jest zaufanym sprzedawca. Ci, co mówia, ze ich oszukal, to pewnie jacys twoi kolejni koledzy z pbdo-bota itp. . Dowody:

.

KAMIENIARZ TO OSZUST!!!

Opublikowano

Kamieniarz, to ty raczej jesteś oszustem. Ja od Costello ciagle kupuje licencje, programy itp., czasem mi robi zniżki i wszystko działa. Ty z reszta, tez kiedys sprzedawales te Scripty LF4. -.- Od Ciebie kupowałem i mnie oszukałeś. Poza tym jesteś nieletni i zobacz na swoje komentarze na allegro. Moim zdaniem, ty po prostu chcesz wygryźć konkurencję, oszukiwać ludzi i zgarniać cała kase. Costello jest zaufanym sprzedawca. Ci, co mówia, ze ich oszukal, to pewnie jacys twoi kolejni koledzy z pbdo-bota itp. . Dowody:

.

KAMIENIARZ TO OSZUST!!!

Widzę urwałeś się z choinki i nie czytałeś moich odpowiedzi na to co costello napisał... On nie dał żadnych dowodów na oszustwo tylko jakieś pierdoły. Dzieckiem nie jestem ,a co dopiero oszustem. Chcesz mnie o coś oskarżyć? Daj jakikolwiek dowód, a jak go nie masz to najlepiej wyjdź z tego tematu bo właśnie w taki sposób pokazujesz, że to ty jesteś dzieciakiem.

I twierdzisz, że costello oszustem nie jest? To może przeczytaj moje niezbite dowody (tak, niezbite ponieważ są widoczne jak białe na czarnym).

I gratulacje za założenie konta specjalnie w celu napisania głupoty.

I w czym ci przeszkadzają moje komentarze na allegro? :|

Opublikowano

Nawet jeśli się nie przekracza 3000 zł dochodu, to podatek za tą kwotę trzeba odprowadzić. Fakt, podatek Ci zwrócą, ale takie prawo.

I w ogóle po co ten temat dalej jest otwarty? Spam niesamowity.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...