Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Costello oszust - niezbite dowody

kamieniarz 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę urwałeś się z choinki i nie czytałeś moich odpowiedzi na to co costello napisał... On nie dał żadnych dowodów na oszustwo tylko jakieś pierdoły. Dzieckiem nie jestem ,a co dopiero oszustem. Chcesz mnie o coś oskarżyć? Daj jakikolwiek dowód, a jak go nie masz to najlepiej wyjdź z tego tematu bo właśnie w taki sposób pokazujesz, że to ty jesteś dzieciakiem.

I twierdzisz, że costello oszustem nie jest? To może przeczytaj moje niezbite dowody (tak, niezbite ponieważ są widoczne jak białe na czarnym).

I gratulacje za założenie konta specjalnie w celu napisania głupoty.

I w czym ci przeszkadzają moje komentarze na allegro? :|

Gość z 1 komentem wiadomo że multi od tego co Cie nie lubią :D ( czyt. konkurencji)

Ja pierdole, każdy wie że sprzedajecie, na huj na forum o tym wypisywać ? idzcie na TS i załatwcie to, skoro ktoś kogoś oszukał to na prawo iść na policje a nie kurwa wypisywać "oszust" o ile ktoś nim jest. W sumie na co polak nie wpadnie by dostac kilka groszy ... masakra

Chodź, zrobimy te jebane zdjęcie, CZIIIISS *.*

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

POLECAM costello jest uczciwy żaden oszust kamieniarz wymyśla na niego bajki!!! kupowałem u niego bot serwer itp i zawsze wszystko ok i jeszcze rabaty miłe :) POLECAM

Opublikowano

POLECAM costello jest uczciwy żaden oszust kamieniarz wymyśla na niego bajki!!! kupowałem u niego bot serwer itp i zawsze wszystko ok i jeszcze rabaty miłe :) POLECAM

Skończyłeś? Może poczytaj posty? Czy wiesz, że costello nie jest już resellerem PBDO?Tylko pytanie... Dlaczego na jego forum dalej jest możliwość jego kupna?

Opublikowano

i kamyk spierdoliłeś. osobiście nic do ciebie nie mam, ale po co przyjebałeś się costello.

ciągle tylko jebane niezbite dowody, takie dowody jak ty masz, ma i również costello, więc macie na równo.

teraz wychodzi, że obaj jesteście oszustami,

ty kamyk obsmarowałeś tyłek kostkowi, to on obsmarował tyłek tobie.

tylko jedno mnie trapi: dlaczego piszesz, żę on jest wszystkiemu winny, chyba nie jesteś na tyle [], żeby nie wiedzieć, żę on również ma coś na ciebie,

a z jego strony nie przypominam sobie, żeby pierwszy cię zaatakował..

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

i kamyk spierdoliłeś. osobiście nic do ciebie nie mam, ale po co przyjebałeś się costello.

ciągle tylko jebane niezbite dowody, takie dowody jak ty masz, ma i również costello, więc macie na równo.

teraz wychodzi, że obaj jesteście oszustami,

ty kamyk obsmarowałeś tyłek kostkowi, to on obsmarował tyłek tobie.

tylko jedno mnie trapi: dlaczego piszesz, żę on jest wszystkiemu winny, chyba nie jesteś na tyle [], żeby nie wiedzieć, żę on również ma coś na ciebie,

a z jego strony nie przypominam sobie, żeby pierwszy cię zaatakował..

zaczął wypisywać jakieś kamstwa na swoim forum na mój temat to ja mu odpowiedziałem tutaj przedstawiając FAKTY. on natomiast żadnych faktów na mnie nie ma więc nie mów, że mnie obsmarował czymś więcej niż kolejnymi kłamstwami

Opublikowano

hehe jak dla mnie to obaj swieci nie jestescie:) i jestescie siebie warci:) zalozcie sobie jakas spolke i kase na pol dzielcie i umowcie sie ze dzis oszukuje jeden a jutro drugi;d proste i bez takich niepotrzebnych tematow:)

teraz sami sobie w stopy strzeliliscie bo z pewnoscia duzo osob ktore wczesniej pewnie by u was cos kupilo nie kupi bo bedzie mialo watpliwosci co do waszej uczciwosci w tym ja, wiec i jeden i drugi na tym traci ogarnijcie sie troche z tym

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Moim zdaniem temat wyczerpany, więc niech jakiś Mod to oceni i jeśli uzna to za konieczne zamknie temat;)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kuuurcze i właśnie zdobyłem dowody na to że costello robi w 'banana' ludzi kupujących ibota i os... aż mnie kusi żeby ot tutaj zapostować ale najpierw prześlę to supportowi z profibot.net

Opublikowano

Komu teraz można ufać w sprawie kupna bota bo ja już nwm wszystkie się oskarżają o oszustwa wyłudzenia itp . ?? o.O Czytam ten temat od początku i nawet mnie wciągneło . -.-

Zbieram like + ;]

Opublikowano

Komu teraz można ufać w sprawie kupna bota bo ja już nwm wszystkie się oskarżają o oszustwa wyłudzenia itp . ?? o.O Czytam ten temat od początku i nawet mnie wciągneło . -.-

ja kupiłem u pukacza, ale oczywiście nie oznacza to, że kamieniarz, czy inni są oszustami, nie dokonywałem u innych transakcji

ja kupiłem u pukacza, ale oczywiście nie oznacza to, że kamieniarz, czy inni są oszustami, nie dokonywałem u innych transakcji

Opublikowano

Jeden na drugiego, drugi na pierwszego, a tylko tracicie klientów, bezsens.

Ivanowi, resellerzy muszą zarabiać = wyższe ceny, w dodatku te afery. Jak już od polaka to brałbym pukacza, bo przy nim nie ma afer.

Opublikowano

Hmm... Kwestia tego, co właśnie dostałem jest taka, że kostek kilku (jużnie będę mówił wielu) klientom po prostu nie kupował licencji tylko bawił się w zmienianie ID w cudzuch licencjach. konta resellerów na profibocie nie muszą czekać nawet sekundy żeby zmienić ID na inne, więc nie jest to dla niego problemem. tak samo jak sprzedaż licencji na 24h, itp.

po prostu podkrada cudze licencje na koszt nowych klientów. dowody są ale poszły na chwilę obecną do supportu profibota. poczekamy na rezultat. pewnie skończy się tak samo jak z pbdobotem - wyleci z teamu

Opublikowano

Sory ale musiałem to napisać

4czi0t.jpg

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH

No tak...

Sprzedanych licencji klientom: ~30

Kupionych licencji na profibocie: ~5

i jedyne co robi to zmienia ID gdy ktoś mu się na gg przysapie, że ma info o wygasłej licencji....

PS oczywiscie z liczbami zgaduje ale jest to bardzo prawdopodobne

Opublikowano

Kamieniarz gdymys był odrobine rozumny i pewny swoich racji zaaprzestalbys tych dyskusji poniewaz wszyscy wiedza ,ze nie maja one sensu,zasady handlowe rozumi kazdy,kto sie raz spaży zapamieta,nie rozumiem po co ten temat?te kłótnie i spory?Nikt ciemny nie jest-dwa razy tego samego błedu nie popelni,płacac za produkt,nie otrzymujac go-omija sie sprzedawce,puszczanie w obieg oszczerstw poprzez inernet swiadczy tylko o słabym gruncie na ktorym dana osoba sie znajduje,w ten sposob probuje sie wybronic i wybielic z wlasnych matactw.To tyle mozesz mnie nie zrozumiec-nie dbam o to,uwazam ze ten temat jest zbedny;] Pozdrawiam.

Opublikowano

Kamieniarz gdymys był odrobine rozumny i pewny swoich racji zaaprzestalbys tych dyskusji poniewaz wszyscy wiedza ,ze nie maja one sensu,zasady handlowe rozumi kazdy,kto sie raz spaży zapamieta,nie rozumiem po co ten temat?te kłótnie i spory?Nikt ciemny nie jest-dwa razy tego samego błedu nie popelni,płacac za produkt,nie otrzymujac go-omija sie sprzedawce,puszczanie w obieg oszczerstw poprzez inernet swiadczy tylko o słabym gruncie na ktorym dana osoba sie znajduje,w ten sposob probuje sie wybronic i wybielic z wlasnych matactw.To tyle mozesz mnie nie zrozumiec-nie dbam o to,uwazam ze ten temat jest zbedny;] Pozdrawiam.

to w takim razie skoro mi cos zasugerowales to czekam na jakies konkrety :) a jak nic nie masz to wyjsc bo robisz to co 80% czytajacych - piszesz nie na temat

Opublikowano

A ja się kuzwa pytam gdzie ci admini tego chorego forum są ? Już nawet wolałem tych komuchów z forum BP bo tam przynajmniej takie bezsensowne tematy były od razu zamykane. Kupowałem od obydwóch panów boty i żaden mnie nie oszukał a kierowałem się akurat tylko jedną kwestią : Aktualną ceną/promocją za danego bota.

Więc zamknąć ten bezsensowny temat każdy t tych osób ma własne podpięte pod swoją stronę forum i niech tam się kłócą.

Z resztą są święta więc wszystkim wam życzę długiego dildo aż po same płuca :P

P:S Dawać promocje na PBdo bota ! Ile można czekać...

Opublikowano

temat się ciągnie bez sensu , już wszystko wiemy .

Mody proszę was zamknijcie ten temat bezsensowy i zbędny .

18939be003303a1095db2b3f0c8991fb.png

Opublikowano

To jest po prostu wygryźienie ,,KONKURENCJI'' jaką stosuję Kamyk,ja u Costiego kupiłem 3x Razy IBOT GG za 24h,KBOT NOGG, + dostałem rabacik 5% ;], i o dziwo wszystko działa.

Więc nie wiem co macie do Costiego?.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...