Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Costello oszust - niezbite dowody

kamieniarz 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nie wiem czy nie ma mozliwosci odebrania licencji bo jak ja kupowalem to dal mi najpierw ibota a po paru minutach zmienil mi licencje na kbota

Zabranie licencji z ibota lubk bota to pestka jeśli jest się resellerem ale zabranie licencji z pbdo-bota jest AWYKONALNE szeczgólnie w sytuacji takiej jak ta, w którą byłem po części zamieszany.

hmm kamyk dostałem info (nie wiem czy pewnie źródło czy nie), że maxxik chwalił się, że przyszedłeś na kolanach do niego żeby zniszczył costello i przy okazji mnie :D

No coś nie bardzo: SCREEN

To jest nasza pierwsza rozmowa odkąd xbot zniknął. Więc skończ z tymi herezjami

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

koles ty masz jakis problem i skąd wiesz ze te konta to costello zalozyl? rownie dobrze ty mogles zakladac konta i pisac ze costello to oszust wiec sie zamknij i sprzedawaj normalnie a nie oczerniaj bezpodstawnie

Opublikowano

koles ty masz jakis problem i skąd wiesz ze te konta to costello zalozyl? rownie dobrze ty mogles zakladac konta i pisac ze costello to oszust wiec sie zamknij i sprzedawaj normalnie a nie oczerniaj bezpodstawnie

N owłaśnie podstawy są i albo jesteś ślepy albo głupi.

Opublikowano

Hhaha szczerze kamyk mugłby wam mieć w dupie ibyście dalej przybiegali dalej do niego placzki z typu ,,kupilem u kosta k bota i po 2 tyg nie mam wyy zrób coś'' i nic wiecej niech z was kostek jebie na kazdym kroku i tyle.

Susik.

Opublikowano

Kamienierz poprostu chce wygryźć konkurencje zeby wiecej kasy z ludzi ździerać.

Gdybyś czytał cały temat to byś widział, że kilka razy na tego typu zdania odpowiadałem. Ja się jedynie bronię, ponieważ to costello wszystko zaczął, a to że ma być 'wygryziony' to się dzieje przy okazji. Mógł nie zaczynać, chciałem z nim pogadać ale on nie chciał. Więc jakie wnioski? Wszystko na jego życzenie

Opublikowano

Hhaha szczerze kamyk mugłby wam mieć w dupie ibyście dalej przybiegali dalej do niego placzki z typu ,,kupilem u kosta k bota i po 2 tyg nie mam wyy zrób coś'' i nic wiecej niech z was kostek jebie na kazdym kroku i tyle.

Susik.

w dupie to ja mam takich ludzi jak ty i kam

Opublikowano

Hmm typowe dziecko.. 12 lat i myśli że jest bogiem. I jak piszesz do mnie to zwracj się domnie duża litera troche szacunku dla osób starszych od takich dzieci jak ty : )A i jeszcze jedno ,,Szczym rryj gimbusie jebany'' :)

Susik.

Opublikowano

1 post

a co do tematu nie kopowalem nic u kamieniarza ani u costello i czytajac wypowiedzi to sadze ze kamieniarz dobrze zrobil zeby kazdy sie dowiedzial ze costello takie rzeczy robi bo pozniej dzieci beda tworzyc nowe watki z placzem oszukal mnie czego mi nikt nic nie powiedzial itp. a co do zarobkow to mysle ze kamieniarz i tak ma dosc duzo klientow

Opublikowano

Kamieniarz ździera z ludzi ile sie da- 60zl za kbota jak ivan za 20 sprzedaje, a mowią że w europie taniej

Opublikowano

Kolego ale za przeproszenie jesteś pojebany. SKlepy kupuja za iles tam i sprzedaja za ile tam Chyba nie żyjesz w realnym świecie tylko siedzisz w pokoju przed komputerem i nic wiecej Echh co za ludzie.. Sprzedawca musi zarobić coś na tym chyba nie bd sprzedawał za tyle samo co kupił

,,Idioci Wszędzi Idioci''

Susik

Opublikowano

Tylko moze pomysl zanim cos powiesz

1. Kamieniarz sprzedaje bez podatku i jescze o 200% drozej.

2. POKAŻ MI SKLEP GDZIE TOWARY SA DROZSZE O 200% NIZ NORRMALNIE!

Opublikowano

Tylko moze pomysl zanim cos powiesz

1. Kamieniarz sprzedaje bez podatku i jescze o 200% drozej.

2. POKAŻ MI SKLEP GDZIE TOWARY SA DROZSZE O 200% NIZ NORRMALNIE!

Lol?

To jego "sklep" i on ustala ceny.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Kamieniarz ździera z ludzi ile sie da- 60zl za kbota jak ivan za 20 sprzedaje, a mowią że w europie taniej

jak się nie znasz to się nie udzilaj -.-

tak jak pietia napisał to nasz sklep, nasze zabawki i nasze ceny.

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

Kamieniarz tak przy okazji podatku - wiesz, że to nielegalne? W US też mam znajomych którzy mogą Ci nieźle po dupie dać - więc proponuję, żebyś lepiej jak najszybciej zakończył dyskusję :-)

Opublikowano

Kamieniarz tak przy okazji podatku - wiesz, że to nielegalne? W US też mam znajomych którzy mogą Ci nieźle po dupie dać - więc proponuję, żebyś lepiej jak najszybciej zakończył dyskusję :-)

Nie lubię osób które coś piszą nie wiedząc co piszą. Skąd wiesz, że nie rozlicza się z podatku?

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Ja kupowałem kilka razy u costella i kilka razy u kamieniarza , żadnych problemów nie było ani tu ani tu , to co jest w tym temacie to porachunki czysto biznesowe , kamieniarz wykorzystujesz sytuację i chcesz go pozbawić dorobku , sam jednocześnie zyskując , ale po co ?

Owszem dowody masz , ale zamiast zatrzymać je dla siebie , to wykorzystujesz przeciwko niemu , żeby nie było nie opowiadam się po żadnej ze stron , robicie w tym samym i nie widzę powodu do sporów .

Wszyscy dobrze wiemy że nikt nie jest święty , a w dzisiejszym świecie rządzi pieniądz , więc każdemu się zdarzy przyciąc w chuja by mieć więcej :) uważam że temat nie potrzebny w zupełności , zamiast się produkować, kłócić , oczerniać nawzajem , proponuje byście się napili wódki i pogodzili :)

Serdeczne Pozdrowienia :)

Ja jestem czystym dowodem na to jak mnie oszukał Costello :/

Opublikowano

hm. a niby w jaki sposób? Kiedyś pytałem go czy mogę liczyć na dowód zakupu. Do tej pory informacji mi nie udzielono niestety. A skoro prowadzi "sklep" - bo tak to można nazwać, bo regularnie sprzedaje towar i ma z tego zysk - to niestety zwykłe rozliczanie podatku jest tu niemożliwe - musi mieć założoną działalność. No coż

Opublikowano

hm. a niby w jaki sposób? Kiedyś pytałem go czy mogę liczyć na dowód zakupu. Do tej pory informacji mi nie udzielono niestety. A skoro prowadzi "sklep" - bo tak to można nazwać, bo regularnie sprzedaje towar i ma z tego zysk - to niestety zwykłe rozliczanie podatku jest tu niemożliwe - musi mieć założoną działalność. No coż

beznazwy2u.jpg - odpowiedź na info na PW do Ciebie z pytaniem czy wiesz, że strona costello miała DDoSa i trzymaj się słowa, że zDDoSujesz stronę kamyka,

Moim dowodem zakupu jest twoje potwierdzenie przelewu na moje konto albo jeśli płacisz psc paragon ze sciągniętą kasą.

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

No i? To jego sprawa czy się rozlicza czy nie...

Jeśli nie udzielił informacji to widocznie postanowił jej nie udzielać.

Opublikowano

Dlatego mam wyjebane i od paru dni za free śmigam...

Ps. Zresztą pewnie nie mogę założyć działalności ... Pewnie 18'ki nie mają.

Ave - temat bezsensownie wystawiony na opinię publiczną.

Info doszło, a nabijanie postów to druga sprawa.

Szukasz VPS?

Mam kilka wolnych miejsc.. pisz GG: 44767233

Opublikowano

Dlatego podatki płacę :) Zapytaj costello bo jakiś rok temu z nim o tym gadałem i nawet mi pomagał w tym i owym gdy mielismy dobry kontakt i zanim zaczął oszukiwać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...