Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Costello oszust - niezbite dowody

kamieniarz 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kamieniarz ździera z ludzi ile sie da- 60zl za kbota jak ivan za 20 sprzedaje, a mowią że w europie taniej

jakbyś zajrzał na stronę kamyka to byś wiedział,że nie kosztuje te 60 zł. Odnośnie tematu kupowałem u obu programy i narzekać nie mogę

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj oj. Temat o oszustwach costello ale widzę jego zwollennicy/osoby szantażowane stoją za nim twardo murem. Ciekawe dlaczego skoro dałem ewidentne dowody na oszustwa... Dziwni jesteście

Opublikowano

Jeszcze nigdy nie słyszałem żeby kamieniarz kogoś oszukał. UP przyda ci się słownik oszukaniec ^^.

Za nie rozliczanie podatku jest grzywna więc nie zablokują mu strony. Kamyk zrobił ten temat po to żeby inni nie przychodzili z płaczem.

Gerion jak patrze na twoje posty to śmiać mi się chcę.

Opublikowano

{...}

... Przede wszystkim obrona własna oraz nienawiść względem oszustów.

{...}

Znalazł się kurwa zaufany człowiek, jak Ci wysłałem PSC 25 euro, miałeś mi załatwić licke na PBDO bota,

chuja załatwiłeś, a na drugi dzień moja PSC już była wyczyszczona !

Opublikowano

kamieniarz to oszukaniec kupujesz licencje na zawsze i dostajesz na 1 tydzień :)

Tak sobie tłumacz dzieciaku, który:

~ Nie umie ortografii

~ Ma denny nick..

K A M I E N I A R Z N I E J E S T oszustem -.-

userbarcopy.png

Opublikowano

O matko. jestem szantażowany :(

weź nie świruj pawiana

kamieniarz to oszukaniec kupujesz licencje na zawsze i dostajesz na 1 tydzień :)

Kupiłeś ?? Nie więc nie oceniaj czegoś o czym nie wiesz -.-

PS moja strona działa maxxik strona padła na 10h zawsze coś :P

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

Znalazł się kurwa zaufany człowiek, jak Ci wysłałem PSC 25 euro, miałeś mi załatwić licke na PBDO bota,

chuja załatwiłeś, a na drugi dzień moja PSC już była wyczyszczona !

Oj kolejni mi tu płaczą ale dowodów nadal brak... Widać ciężko się niektórym pogodzić z faktem, że nie jestem oszustem a costello jest. Prawda aż tak was boli? Hmm przynajmniej dobrze, że mnie nie boli

Opublikowano

Jestem obojętny, ale temat do zamknięcia nic nie wnosi dyskusja, a info każdy ogarnął. (Drobna sugestia wiem wiem nie jestem twórcą tematu).

Jebać i costello i kamieniarza, o!

Dostanę lajki?

Nie? To kochaś i tego i tego..

Szukasz VPS?

Mam kilka wolnych miejsc.. pisz GG: 44767233

Opublikowano

Wymusił na moim koledze 3 razy zmianę licencji za kilkanaście złoty ... Mój kolega bardzo chciał bota zabrał się do tego sam chociaż jest nie ogarnięty .Costello to wykorzystał . Pewnie on jest nie jedną z ofiar oszustwa

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

dobra to ja mam pytanie do wszystkich "oszukanych" przez kamyka

Macie kurwa ss'y, filmik itd że go oskarżacie ? Zapewne nie . wiec wypad i nie wracać.

Coming: Bez nerwów. Trzeba się wyluzować. :)

Cii... :D

WxLme.png

By. Cristiano

:D

Opublikowano

Pierwszy raz zgadzam się z Kamieniarzem ;)

Ja też :D

Coming: Nie spamujemy takimi postami. ;)

Opublikowano

Tu już nie chodzi o to czy jesteś za mną jako za osobą tylko o to czy widzisz te wszystkie fakty bo z tego co zauważyłem to duża część osób postujących tutaj jest po prostu ślepa i nie widzi tego co wyłożyłem jak na tacy.

Opublikowano

Wszyscy i tak wiedzą, że największy oszust to kamieniarz. Na stronie Costello są na to dowody. A ten temat to jedna wielka farsa. Dziwne, że tak nagle cie wzięło na uczciwość akurat jak Costello wprowadził promocję świąteczną.

Opublikowano

Wszyscy i tak wiedzą, że największy oszust to kamieniarz. Na stronie Costello są na to dowody. A ten temat to jedna wielka farsa. Dziwne, że tak nagle cie wzięło na uczciwość akurat jak Costello wprowadził promocję świąteczną.

Ciekawe dlaczego costello ma poparcie tylko kilku randomow 2k12

Opublikowano

Jak są dowody to może ktoś w końcu je pokaże

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Te dowody są podrobione więc to tak jakby ich nie było.... żadnego filmiku screena więc nie rozumiem dlaczego się to ciągnie. Costelo to oszust i tyle.

Opublikowano

Sam jesteś podrobiony, Z tego co widze kamienarz tez nia żadnego filmiku tylko jakieś bzdety. Gadałem dzisiaj z Costello i ma nie tylko dowody na oszustwa klientów ale także na oszustwa podatkowe kamieniarza i niedługo je opublikuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...