Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Klanu VRU

xtiex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuję klanu na UW na firmie VRU.

Mam leonka i bocika postawionego na swoim VPS.

Aktualnie poziom 10, bocik aktualnie wyciąga dziennie 600 klików i 50-60 tyś urki.

Mam zamiar wylicytować vegę więc zbieram kredki...

Szukam ogarniętego klanu (nie musi być z topki) i nie obraziłbym się za kilka(naście) mln kredek na vegę dodatek powiększający sloty na dodatki i takie standardowe rzeczy...

GG: 44767233

Pozdrawiam - xtie

Szukasz VPS?

Mam kilka wolnych miejsc.. pisz GG: 44767233

Opublikowano

Jezeli chodzi o polskie klany na VRU to masz do wyboru:

1. MrC - MrClan

3ch czlonkow, calkiem sporo wojen (co utrudnia bocenie), zarzadca to jeden z wyzej notowanych na serwie Polakow. Wymogow co do przyjecia CHYBA brak

2. PIKI - Partyzantka z Venus

Sporo czlonkow (w tym masa dzieci NEO), wojna z calym VRU (irki ladnie padaja, ciezko bocic), zarzadca z przerosnietym ego. Wymogi - mocne nerwy, ciezko z nimi na tsie wysiedziec (a najlepiej to byc gluchym).

3. R^S - Red Squad

Klan w trakcie reorganizacji, jak narazie czolowy polski klan (po sobocie spadnie troche w ranku ze wzgledu na usuwanie zbednych graczy), zarzadca to typowy "swir", ale zarazem wyjatkowy CC, zmierzajacy w obranym kierunku :P. Wymogi: brak danych wiecej info w sobote.

Opublikowano

PIKI odpada w piki grałem na PL1 i PL2 i znam bardzo dobrze botora i jego osobowość z całych Pikó z wszystkich serwerów porządnych graczy policzyłbym na palcach

Chciałbym dojść do klanu który pomaga w wyposażeniu typu statek i ew jakiemałe dofinansowanie resztę sobie wybocę

Dodam, że mogę klanowi puszczać na vps bociki bo mam na miecha

Szukasz VPS?

Opublikowano

Tak wiec pozostaje ci MrC lub R^S. Co do MrC to niewiele wiem, widzialem tylko, ze w ktoryms temacie klan sie oglaszal. W sprawie R^S wszystko wyjasni sie jutro.

Opublikowano

MAsz kontakt do kogoś z R^S ? Prosił bym o kontakt na pw

Szukasz VPS?

Opublikowano

No wiec , prosiles o kontakt z kims z klanu R^S , wiec prosze ;) Prosze o to moje gg - 35730566 , prosze do mnie napisac, wszystko wyjasnie, chetnie odpowiem na pytania ;)

Opublikowano

R-S:

- Neo klan wypowiadający wojnę za nic no ale wkrótce tego gorzko pożałują.. i nie straszcie mnie ludki z R-S, że będę padać jak ciota i ble ble ble bo to wy :)

HueHueHue

Serdecznie pozdrawiamy :D

Brykusio duet UW VRU.

userbarcopy.png

Opublikowano

R-S:

- Neo klan wypowiadający wojnę za nic no ale wkrótce tego gorzko pożałują.. i nie straszcie mnie ludki z R-S, że będę padać jak ciota i ble ble ble bo to wy :)

HueHueHue

Serdecznie pozdrawiamy :D

Brykusio duet UW VRU.

Brykuś nie bądź niemiły :) a po drugie do tego jeszcze długa droga :)

hm jeśli chodzi o klan...to jest ich troszkę więcej tylko że nie stoją tak wysoko w rankingu :) po drugie nie szukaj klanu na sam początek z dużą ilością wojen..będzie ci się napewno lepiej (spokojniej) rozwijać

Opublikowano

Jesli chodzi o wojny to mamy az 4. Jedna z PIKami, ktora raczej jest eksterminacja niz wojna, 2 z HKM klan z mmo, ktory ma 3 czlonkow na vru (nie ma co mowic i tak aktywnie nie graja), 3 z klanem z eic, ktora wypowiedziales jakis koles gdy uslyszal, ze jest noobem i 4 z Wami (rownie dobrze mogloby jej nie byc). Neo-klan? Hah i to mowi 13latek ktory przyrosl dupa do fotela przed monitorem... Ogarnij sie Brykus... I nie za nic, Nasz klan ma zasady, ktore zostaly zlamane, tak to wyglada z Naszej strony. Po za tym nie mam zamiaru polemizowac z malym, niedorozwinietym spolecznie czlowiekiem, predzej czy pozniej spotkamy sie na mapach. Pozdrawiam.

Opublikowano

Jesli chodzi o wojny to mamy az 4. Jedna z PIKami, ktora raczej jest eksterminacja niz wojna, 2 z HKM klan z mmo, ktory ma 3 czlonkow na vru (nie ma co mowic i tak aktywnie nie graja), 3 z klanem z eic, ktora wypowiedziales jakis koles gdy uslyszal, ze jest noobem i 4 z Wami (rownie dobrze mogloby jej nie byc). Neo-klan? Hah i to mowi 13latek ktory przyrosl dupa do fotela przed monitorem... Ogarnij sie Brykus... I nie za nic, Nasz klan ma zasady, ktore zostaly zlamane, tak to wyglada z Naszej strony. Po za tym nie mam zamiaru polemizowac z malym, niedorozwinietym spolecznie czlowiekiem, predzej czy pozniej spotkamy sie na mapach. Pozdrawiam.

Nie no rozwaliles mnie hahahaahahahhahahahh..

Padlem ze smiechu :D

A jakie to niby zasady skoro ja ani sengus sie na mape nie logujemy wogole tylko na bocie smigamy ^^?

Skrzynki wam podbieralem bo bota ustawic nie umiecie;D?

userbarcopy.png

Opublikowano

Nie no rozwaliles mnie hahahaahahahhahahahh..

Padlem ze smiechu :D

A jakie to niby zasady skoro ja ani sengus sie na mape nie logujemy wogole tylko na bocie smigamy ^^?

Skrzynki wam podbieralem bo bota ustawic nie umiecie;D?

Jakie ma zasady ? a takie że bez podania powodu z klanu sie nie wychodzi ... i nie spinaj sie juz ... Wojna to wojna mamy takie same szanse a nawet Wy wieksze ... boisz sie czegos ?

I nie strasz ze to my bedziemy padac po piki miesiac temu mowili zebysmy im 2 tyg dali ... i co dawno juz minely a od nas nikt nie padl ... 5 na 2 wyskoczyli i popadali ... buahahah l2p

Opublikowano

Jakie ma zasady ? a takie że bez podania powodu z klanu sie nie wychodzi ... i nie spinaj sie juz ... Wojna to wojna mamy takie same szanse a nawet Wy wieksze ... boisz sie czegos ?

I nie strasz ze to my bedziemy padac po piki miesiac temu mowili zebysmy im 2 tyg dali ... i co dawno juz minely a od nas nikt nie padl ... 5 na 2 wyskoczyli i popadali ... buahahah l2p

1) eheheeh :) Klimek do klanu bez podania nie mogę wejść ...a z klanu z którego żadnych wypłat nie brałem mogę wyjść bo nie jestem wasza własnością :| Nie podoba mi się klan wychodzę..prosta sprawa....

2) Brykuś zakończ rozmowę z tymi ludźmi bo to niema sensu

3)Piki nie tylko z wami mają wojnę więc bym się tak tym nie szczycił...a po drugie co temat to ktoś z BV czy też R coś tam obsrywa PIKI bez możliwości obrony...

4) Każdy z was mówi i obraża swoimi wypowiedziami Brykusia...zachowując się jeszcze gorzej..bo młodszą osobę jeszcze potrafię zrozumieć ponieważ dopiero kształtuję swój charakter...a wy byczki..uważające się za "Dorosłych, pełno wartościowych" spójrzcie najpierw na siebie ...a później piszcie i dostosujcie swoje wypowiedzi do wieku odbiorcy....

Opublikowano

To mój temat bystrzaku więc zakładam o zamknięcie tamto konto było na czas bana na tym więc ja o tym decyduje i nie zaloguje się na tamto konto bo bez wyjaśnienia zostało mi zablokowane.

Więc nie spamuj dziecko wojny i granata i wyłącz komputer.

HEJTUJE CIE! Ogarnij mój nick i nick konta jakie założyło temat.

Opublikowano

:) według regulaminu , Administracje nie obchodzi to że piszesz z 2 konta ;)

A Możesz jeszcze bana wyłapać , bo w regulaminie jest że złożyć konto możesz drugie tylko w celach wyjaśnienie bana na koncie głównym :)

Lecz tematu założyć nie mogłeś :)

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

R^S - Red Squad od soboty jest to najporządniejszy polski klan na Uridium Wars przynajmniej raz w tygodniu są spotkania klanu od ostatniego spotkania w klanie pozostali tylko Ci którzy sa aktywni i wchodzą na Ts .R^S posiada 13 aktywnych członków którzy zawsze pojawiają się na spotkaniach , co do wymogów klanu napewno musisz mieć Ts-

To jest ukryta treść, proszę

Jak patrze na PIKI jest to klan nieogarnięty większość członków bez doświadczenia.

Opublikowano

:) według regulaminu , Administracje nie obchodzi to że piszesz z 2 konta ;)

A Możesz jeszcze bana wyłapać , bo w regulaminie jest że złożyć konto możesz drugie tylko w celach wyjaśnienie bana na koncie głównym :)

Lecz tematu założyć nie mogłeś :)

Ja pierdziele..

Wysłannik regulaminów się znalazł..

To wypad na forum BP i poczytaj czy wolno używać oprogramowania wspomagającego gre -.-

1355697137-U769566.png

Opublikowano

R^S - Red Squad od soboty jest to najporządniejszy polski klan na Uridium Wars przynajmniej raz w tygodniu są spotkania klanu od ostatniego spotkania w klanie pozostali tylko Ci którzy sa aktywni i wchodzą na Ts .R^S posiada 13 aktywnych członków którzy zawsze pojawiają się na spotkaniach , co do wymogów klanu napewno musisz mieć Ts-

To jest ukryta treść, proszę

Jak patrze na PIKI jest to klan nieogarnięty większość członków bez doświadczenia.

Na siebie zobacz ^_^

To ty chyba na jakimś ruskim serwie grales skoro piki sa bez doswiadczenia.. Wierzcie lub nie ale PIKI za okolo 2tyg beda waszymi najwiekszymi przeciwnikami :)

userbarcopy.png

Opublikowano

Brykuś wybacz grałem na PIKACH i na PL1 i na PL2.

Wiem jak Botor postępuje. Przez jego arogancję i poczucie, że jest najważniejszy NFoP i kilka innych klanów poszło na eic.

Grałem w pikach dostatecznie długo i dostatecznie długo byłem na TSie z nimi, aby móc stwierdzić, że gdyby nie botor to PIKI byłoby pięknym klanem, ale Botor tyran zawsze, gdy był wyloty i padaliśmy spierdalał z kanału albo słał kurwy i chuje we wszystkie strony bo On padł bo to nasza wina.

Jest miły, gdy jest po jego myśli, nie idzie na kompromisy.

Zresztą.. Czy to coś zmienia?

Temat nadal nie zamknięty, a odchodzi od swojej początkowej wersji.

Opublikowano

Nie wiem jak tam z regulaminem na tym forum ale moze wkoncu wam odpowiem, spinacze internetowe bo poslady smarujecie ladnie co zreszta mocna strona jest i bylo nieudacznikow i skonczcie pisac na nasz temat nie majac pojecia co i z czym sie u nas jje. A teraz do rzeczy zapewne owy Red cos tam nie wie komu wywolala wojne i nie sprawdzila histori naszego kochanego klanu(chodzi o PIKI jak by ktos sie jescze nie domyslil). Wywolaliscie wojne bandzie flaxow ktora banda mozna powiedziec dalej jestesmy ale to do czasu. Jak widac xtie ogarniety gracz moze wam powiedziec co sie stalo na serwerze pl2 jak cala firma wywolala nam wojne. Mozecie sie spinac dalej ale zastanowcie sie nad 1 skoro nie przegoniliscie bandy flaxow co bedzie za jakis czas a czas dziala niestety na wasza niekorzysc;) Dzieci Neo? No coz klan istnieje juz dobre 3 lata a wiec dzieci neo go tworzyc nie moga. Cala ekipa nie zjawila sie jeszcze tutaj na serwie a jest juz nas w klanie 36 osob robiacych konta a wiec placzki. Powodzenia. I ze tak zapytam xtie nick z jakim byles w pikach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...