Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Kamieniarz Oszust - Cała prawda

_ANONYMUS_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każde odzywki nie poparte argumentami typu: Andrzej to złodziej - są traktowane jako spam. Raz już ostrzegałem, że jeśli dyskusje będą wybiegały poza temat to zamykam go.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Każde odzywki nie poparte argumentami typu: Andrzej to złodziej - są traktowane jako spam. Raz już ostrzegałem, że jeśli dyskusje będą wybiegały poza temat to zamykam go.

I bym się śmiał jakby któryś z resellerów ma na imię Andrzej :D Jeden na drugiego wrzuca bezsens chyba oczywiste, że jeden dla drugiego będzie złodziejem, kapusiem i wszystkim co najgorsze.

sygnacu.jpg

Opublikowano

I bym się śmiał jakby któryś z resellerów ma na imię Andrzej :D Jeden na drugiego wrzuca bezsens chyba oczywiste, że jeden dla drugiego będzie złodziejem, kapusiem i wszystkim co najgorsze.

Tylko jeden daje dowody, a drugi nic, bo nic nie ma ;)

Opublikowano

Tylko jeden daje dowody, a drugi nic, bo nic nie ma ;)

Natomiast obaj robią tematy w których szerzy się spam i które mimo wszystko są bezsensowne.

Każdy powinien umieć egzekwować swoje pieniądze. Zostałeś oszukany? Radź sobie sam.

Opublikowano

sorry nie trafia to do mnie, co to jest raport służb specjalnych, dokumentacja katastrofy smoleńskiej? komuś z was się chciało czytać te piękne zapisy ? Rzuciłem okiem i zrezygnowałem. Temat miałby sens gdyby zachęcał do oceny a nie ową ocenę narzucał. Dobranoc

1362495952.png
Opublikowano

Oszustwo to nie rozłączny element życia. Nigdy od niego się nie odczepimy. Kamieniarz wskazując na oszustwo costela zmniejsza liczbę kupna jego

produktu o pewien %. Jednak nigdy nie pozbędzie się jego w 100%. Każdy po przeczytanych tematach stworzy własną opinie na ten temat.

Więc tematy nie mają w części sensu( NIE MÓWIĘ O ICH BRAKU ), ponieważ o gustach się nie dyskutuje.

Dziękuje dobranoc.

Opublikowano

Wszyscy się wypowiadają, to i ja coś powiem:p

@Kamieniearz: znam kilka osób które kupowały u niego licencje, też chyba sam coś kupiłem i z żadnymi oszustwami z jego strony nie miałem doczynienia i nie słyszałem. Tu jestem jedynie ciekaw tych lf4/hv itd, mógłbyś napisać coś na ten temat:p

@Costello: Jego sytuacja jest bardzo podobna do kamieniarza, nie licząc drugiego zdania.

@Bosser: U niego kupowałem ostatnio kbota, a klanowo kos'a. Co do niego to problemów nie ma, no może trochę trudniej o kontakt, ale to szczegół. Czepiacie szablonu strony i to jest smieszne, bo jego ceny są dużo tańsze niż 2 powyższych resselerów, więc jak dla mnie, to szablonem może być czarno-biała tabela, ba nawet zwykły dokument z worda;P

@Brykusiów jest 2, więc nie gadajcie że jest dzieckiem, bo nie wiecie czy na forum pisze syn, czy ojciec(przynajmniej takie mam dane o nim/nich)

Co do tematu to mam propozycję:

NIECH SPOTKAJCIE SIĘ NA JAKIMŚ TS, NAJLEPIEJ NIE ZRZESZONYM (NAWET PUBLIKU) I POROZMAWIAJCIE JAK LUDZIE, BO PISAĆ NA FORUM TO SOBIE KAŻDZY MOŻE...

tyle w tej sprawie...

Opublikowano

@Kamieniearz: znam kilka osób które kupowały u niego licencje, też chyba sam coś kupiłem i z żadnymi oszustwami z jego strony nie miałem doczynienia i nie słyszałem. Tu jestem jedynie ciekaw tych lf4/hv itd, mógłbyś napisać coś na ten temat:p

@Costello: Jego sytuacja jest bardzo podobna do kamieniarza, nie licząc drugiego zdania.

@Bosser: U niego kupowałem ostatnio kbota, a klanowo kos'a. Co do niego to problemów nie ma, no może trochę trudniej o kontakt, ale to szczegół. Czepiacie szablonu strony i to jest smieszne, bo jego ceny są dużo tańsze niż 2 powyższych resselerów, więc jak dla mnie, to szablonem może być czarno-biała tabela, ba nawet zwykły dokument z worda;P

@Brykusiów jest 2, więc nie gadajcie że jest dzieckiem, bo nie wiecie czy na forum pisze syn, czy ojciec(przynajmniej takie mam dane o nim/nich)

NIECH SPOTKAJCIE SIĘ NA JAKIMŚ TS, NAJLEPIEJ NIE ZRZESZONYM (NAWET PUBLIKU) I POROZMAWIAJCIE JAK LUDZIE, BO PISAĆ NA FORUM TO SOBIE KAŻDZY MOŻE...

tyle w tej sprawie...

Z tym całym sprzętem z ACP nie było zadnego problemu z wyjątkiem dużych opóźnień, dlatego po czasie zrezygnowałem ze sprzedaży.

Pogadaćto ja z nim chciałem ale się chłopaczek przestraszył, czego następstwem było ujawnienie moich dowodów na jego komibowanie, itp.

Opublikowano

tyle w tej sprawie...

Nie ma 2 brykusiów -.-

Masz złe info..

Brykuś jest tylko 1!

userbarcopy.png

Opublikowano

@ ale to ty grałeś na pl3 tak?

Tak.

#Jeśli chcesz rozmawiać to PW bo zbędne mi %..

Ehh żeby znow sie mod nie przyczepil to powiem no ... a nvm..

userbarcopy.png

Opublikowano

powiem tyle.

mimo ze nie lubie kamieniarza bo cos tam kiedys. ( w sumie nie pamietam)to jest je

dyna osoba od której bym kupił kbota. pis joł.

evil

a co do firmy to jak masz jakies pytania to mozesz pisac, mam z tym bliski kontakt jezeli moge to tak nazwac

Chodź, zrobimy te jebane zdjęcie, CZIIIISS *.*

Opublikowano

JAK TO JEST ŚCIEMA hahhaha kto ci kur... zakłada działalność gospodarczą na takie gówno jak kupowanie licencji na boty .... ^^ pomyśl trochę zanim coś napasiesz musieli by po 950 albo 980zł miesięcznie zusu płacić i jak by to co miesiąc zapłacili to cy myślisz ze im by się to opłacało co im by z tego co zarobili zostało ?? jak oczywiście jeszcze by do tego interesu nie dopłacali ... ogarnij faze hehe co ty człowieku ĆPIESZ ^^ Nie pamiętam dokładnie jaka to kwota jest albo 1500zł albo 3tyś zł jak nie przekraczasz tej kwoty ze sprzedaży w necie to nie musisz się z tego rozliczać ... więc NIE PIER... jak nie wiesz :) a lekcje już odrobiłeś ANONIMUS ???

Opublikowano

Ehh... i kolejny temat na temat jak to dwóch sprzedawców kłóci się o byle co...

Szczerze to dla mnie ten temat jest zbędny bo nic mi nie da to że kupie jakieś "Gówno" za 20zł (Przy czym mogę zostać oszukany) i sobie podobce ,jak mogę sobie polatać PBDO albo boxy :P

Opublikowano

Co do Kamieniarza... To ja nie widzę tutaj, żeby były jakieś dowody na to, że jest oszustem mimo wszystko, że przeczytałem wszystkie posty...

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Ehhh a Coming to tylko warnować umie za byle co czyż nie ?

A żeby zamknąć taki spam to już sie nie chcę ruszyć.

#closerequest

#przecież nie macie na kamyka żadnych dowodów.. jak to mawiają.. "Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta".

W tym przypadku jest to Pukacz bo do niego nikt nie ma żadnych zastrzeżeń ^^ Nie kłóci się z innimi, nie wywyższa spośród innych pr0 resellerów i wgl jest spoko..

userbarcopy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...