Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Kamieniarz Oszust - Cała prawda

_ANONYMUS_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewenie wszyscy widzieli wypociny kamieniarza i jego kolegi żeby pozbyć się konkurencji. Nikomu to nie jest na rękę ponieważ Costello jako jeden z pierwszych reselerów przełamał zmowę cenową o której była mowa wcześniej na tym forum wprowadzając świąteczą promocję. Nie udziela sie na tym forum, ponieważ napisał mi że jest za stary na takie rzeczy. Sęk w tym że to wszystko co pisze kamieniarz to jedna farsa i śmiechu warte, bo sam chce sprzedawać boty po starych cenach czyli 60 zł no gg a nie jak costello 30 zł. Kamieniarz ma 17 może 18 lat czego do końca nie jestem pewny Costello 32 no i w sumie to jemu bardziej wierzę. Młodość ma swoje głupie pomysły.

Od czasu wprowadzenia nowych cen tj. 30zl kbot no gg, strona kbot.com.pl jest ciągle nękana atakami ddos. Kamieniarz twierdzi, że nie ma z tym nic wspólnego ale to oczywisce że tylko jemu opłaca się zniszczyć konkurencję oraz więcej zarabiać. Przekazał mi klika kluczowych dowodów które jasno i wyraźnie potwierdzają łgarstwa Kamieniarza.:

Dowód 1 :

Mar. Quake zarowno ja jak i costello mamy dzialalnosci zarejestrowane, wiec od zysku odliczamy dodatkowo podatek i prowizje z allegro, co daje jeszcze mniejszy zysk dla resellerow. miejcie to tez na uwadze

Cytat wypowiedzi kamieniarza oto link:

http://www.mpcforum....cw-kbotkerkava/

Że niby ma 17 lat i działalność gospodarczą.

Oto treść rozmowy z Kamieniarza z Costello:

kamieniarz

witaj

00:11:35

mam wazna sprawe

00:11:43

odpisz jak bedziesz

00:31:18

costello

?

00:31:27

co tam?

00:32:00

kamieniarz

sluchaj. chcialem podpiac podatki do pitow mamy ale wole zalozyc wlasna dzialalnosc gospodarcza

00:32:14

jako ze mam 17 lat to jednak na mame bedzie musiala firma byc zapisana

00:32:24

wiem ze ty masz wlasna dzialalnosc gospodarcza

00:32:36

wiec pisze o pomoc w ogarnieciu wszystkiego...

00:32:40

costello

najlepiej na rodzica

00:34:26

kurde znowu kasy trae ptrzez ta aktualizacje

00:34:35

kamieniarz

jak kazdy

00:35:08

ale sluchaj. chodzi mi o to ze ja nic o tym nie wiem. co musialbym zalatwic?

00:35:18

costello

hm

00:35:34

najpierw zglaszasz w urzedzie miasta

00:35:39

potem w skarbowce

00:35:48

wybierasz opodatkowanie

00:36:02

kamieniarz

od czego jest ono zalezne?

00:36:14

costello

potem jedziesz do u statystycznwego po regom

00:36:24

i na koncu do zusu

00:36:28

i wsio

00:36:39

jakei sobei wybierzesz

00:36:46

aha i musisz miec ksiegowa

00:36:54

ona ci wszytsko popraowadzi

00:37:20

kamieniarz

no nie gadaj

00:37:25

ksiegowa?

00:37:32

costello

tak bo sie pogubisz w papierach

00:37:41

jak ci mam doradzic

00:37:54

to najpierw i poszukaj ksiegowej

costello

tak szczerze

00:58:44

to ci powiem

00:59:02

ze skarbowka kontroluje od 20-25 tys

00:59:15

mniej to nie slyszalem

00:59:20

kamieniarz

no ja zarobilem okolo 9 tysiecy o ile sie nie myle

00:59:44

costello

wiesz nie doradze ci musisz sam podjac decyzje

00:59:50

ale ja bym tego nie ruszal

00:59:56

tylko nei rzymaj na koncie

01:00:03

lepiej u rodzicow

01:00:11

albo w skarpetce

01:01:09

kamieniarz

4k na nowego kompa poszlo, ponad 1k na rozne pierdy i reszta jest na koncie i paypalu

01:01:22

costello

z paypalem to uwazaj

01:01:30

paypal ma cos takiego

01:01:39

ze mogo ci zamrozic srodki na 180 dni

01:01:49

i bede chcieli dane firmy

01:01:51

itd

01:01:53

kamieniarz

za co?

01:02:08

costello

tak czesem robia

01:02:13

poczytaj regulamin

01:02:28

kamieniarz

nie chce mi sie

01:02:37

costello

hehe

01:02:51

ale to jak tyle wydales to nie ma problemu

01:03:00

kamieniarz

oby

01:03:07

dobra musze isc. jeszcze raz dzieki za pomoc. postaram sie to ogarnac narazie

01:03:13

W załączniku screeny okazuje się, że Kamieniarz nie dość że nie ma działalności to nawet nie wie jak ją założyć :) żenujące. Pozatym zarobił 9 tysięcy i nie wie co z tym teraz zrobić bo nie zapłacił podatku :)Pytanie ile musiał nacyganić, żeby taką kase zarobić.

Dowód 2:

Kamieniarz pisze do Costello w sprawie allegro, pomieważ klient chce podać go do sądu i prosi o radę

kamieniarz :: 9741659

siema16:25:55

mam problem a ty chyba sie ogarniasz w takich sprawach16:26:08

tzn nie jest to duzy problem ale wole byc pewny swoich racji 16:26:28

otoz dostalem takiego oto maila (odnosnie sprzedazy przeniesienia licencji):16:26:46

"Witam.

Cóż skoro nie raczył pan wcześniej odpowiedzieć w pełni na moje pytania pozwoliłem sobie mniemać, że zna pan skutki nie wywiązania się z kwestii prawnych przy zawieraniu tego typu umowy jak przeniesienie licencji. A mija właśnie już 18 dzień a wg regulaminu allegro miał pana tylko 14 dni a ja nadal nie posiadam dokumentów świadczących o przeniesieniu licencji w formie pisemnej a takowa zgodnie z art. 509–518 ustawy z 23 kwietnia 1964 r. – Kodeks cywilny (Dz.U. Nr 16, poz. 93 ze zm.). należy mi się jak osobie na którą przenoszona jest licencja. Dlatego prosiłbym o jak najszybsze wyjaśnienie powodów takiej zwłoki i dostarczenie koniecznych dokumentów.

Ja nie mam 13 lat jak osoba z którą wcześniej rozmawiał pan przez komunikator "GG" i nie dam się tak łatwo zbyć. Umowa została zawarta i cytując pana słowa "to co zostało powiedziane już nie będzie cofnięte". Prawo obowiązuje każdego bez wyjątku. Mnie zobowiązało do przelania pieniędzy na pana konto a pana do dostarczania mi właściwych dokumentów świadczących o nabyciu praw do licencji. Jeśli nie otrzymam takich dokumentów wniosę sprawę z pozwu cywilnego o oszustwo internetowe i będę sie domagał odszkodowania a ponadto zamierzam zgłosić całą sprawę do administracji allegro. Choć własciwie już powinnienem to zrobić."16:26:49

i co powiesz?

kamieniarz :: 9741659

czyli jakis oszolom?

w załączniku screen

Czyli dla kamieniarza kazdy kolejny niezadowolony klient to oszołom.

Dowód 3:

Gościu kupił za 100 kbota i od 3 dni nic nie dostał.

czekam 3 dni na licenje i dalej pisze demo, dlaczego nadal nie mam kbota zaplacilem ci 100

16:32:41

arek

ile mam czekac

21:35:18

arek

ile kurwa mam czekac

22:36:02

kamieniarz

Jestes prostak i cham.

23:55:14

arek

nie obrazaj mnie gnojku daj mi kbota albo kase oszukales mnie

00:39:20

kamieniarz

no nie gadaj

00:47:32

arek

ty nedzna lajzo

00:58:15

arek

wszystkim na tsie opowiem ze jestes oszust

w załączniku screen

Prostak i cham to typowy zwrot niezadowolonego kamieniarza zwróćcie uwagę, że kamilex312 też użył tego zwrotu oczerniając Costello. Wnioski wyciągnijcie sami.

Dowód 4:

Klient wysłał mu psc zciągnął kase a licencji nie przeniósł, najczęstszy sposó na oszustwa kamieniarza.

siemanko mam takie pytanie czy mogł byś mi zmienić licencje za eska ? bo wydałem ostanie 20 zł na tego jebanego szmaciarza kamieniarza i mi tera nie odpisuje kutas

Czwartek 08.11 :: 14:06:46 costello :: 33887923

to obsmaruj go u mnie na forum

Czwartek 08.11 :: 14:06:56 skrypt :: 7945184

na czacie juz wyklnołem go14:06:59

niebij123 to ja

Czwartek 08.11 :: 14:07:07 costello :: 33887923

to ci zara odpisze

Czwartek 08.11 :: 14:07:10 skrypt :: 7945184

oki14:07:17

przekaż mu ze chuj mu na imie

odedzwal sie?

Czwartek 08.11 :: 14:50:46 skrypt :: 7945184

nie14:50:47

huj mu w dupe

Czwartek 08.11 :: 14:50:56 costello :: 33887923

zaraz sie odedzwie14:51:39

poczytaj ile ludzi sie wpisało

Czwartek 08.11 :: 14:51:45 skrypt :: 7945184

nom14:54:00

jaki huj14:54:04

wiecej nic od niego nie kupie

Czwartek 08.11 :: 15:04:18 costello :: 33887923

a psc juz puste jest sprawdzales?

Czwartek 08.11 :: 15:04:50 skrypt :: 7945184

takCzwartek 08.11 :: 15:05:02 costello :: 33887923

ale jazz15:05:06

a co pisze15:05:12

sa jakies dane

Czwartek 08.11 :: 15:05:13 skrypt :: 7945184

stan konta 0.0

Klient opisał całą sprawę na forum Costello, a Kamieniarz nalegał żeby usunąć posty, odgrażał sie no i moim zdaniem posunął się o krok za daleko

Trudno zebrać w tak krótkim czasie dowody, ponieważ to trwa dość długo ale było sporo innych skarg jak sprzedawał LF4 kamieniarz i kasał wysyłać pieniądze na paypal gdzieś w angli i różne inne. Najczęściej jednak oszukuje na zmianach licencji.

Mam informację, że Costello zastanawia się nad zgłoszeniem sprawy do urzędu skarbowego w stosunku do konta paypal kamieniarza o niezapłacenie podatków, jednak jeszcze nie podjął decyzji i na tym forum też pozostaje neutralny.

Wyjaśnienie:

Sprawy które wymienia typu: Costello ukradł mi konto i sobie lata i wystrzelał mi 400 tys białki to żenada po prostu i trzeba się z tego śmiać. Intyga z PBDO-BOTem to jedno wielkie oszustwo, a kamilex312 uknuł całą sprawę z kamieniarzem, jak wcześniej wspomniałem, żeby pozbyc się konkurencji.

Wracając do ataków ddos były przeprowadzone na serwery kbot.com.pl ale także na strony innych reselerów, mogą to potwierdzić. Natomiast nigdy nie było ataku na strony kamieniarza.

Pamiętajcie dopóki sprzedaje Costello, ceny nie pójdą w górę i to jest ważne.

Przekazałem wam informację wnioski wyciągnijcie sami, poza tym najprościej wejść na TSA i pogadać z ludźmi z pl1 to opowiedzą to i owo o kamieniarzu i jego przekrętach.

post-773964-0-49330100-1352578783.jpg

post-773964-0-86388500-1352578791.jpg

post-773964-0-88829200-1352579307_thumb.jpg

post-773964-0-79665700-1352579320.jpg

post-773964-0-56352400-1352579834_thumb.jpg

post-773964-0-16577800-1352579836_thumb.jpg

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aż mi się tego czytać nie chce. Zechce się komuś to skrócić? Jedyne co widzę to sprawy podatków, itp. Jak masz co do tego problem to śmiało zgłaszaj mnie tak gdzie trzeba. Tylko nie zdziw się wtedy jak to nie ja zniknę z grona sprzedawców, a inni :)

Bez zapezpieczenia bym nie sprzedawał, a z tego co widzęto pierwsza rozmowa miała miejsce ponad rok temu.

To o czym jest reszta? Może jakieś screeny?

EDIT: ok widzę, że screeny dotyczą rozmów powyżej. No to poczekam teraz na screeny rozmów ze mną, które będą dotyczyły oszustw. PS daj mi gg tego 'arka' bo jestem ciekaw kto to.

EDIT2: odnośnie cen to costello chcial je utrzymac wyzsze a ja je chcialem obnizyc. Costello i kupach obinizyli swoje ceny tylko dlatego, ze ja t ozrobilem pierwszy wraz ze zmiana strony.

EDIT3: a oto rozmowa z osobą, którą niby oszukałem na 20 zł (czyli 2 ostatnie screeny z powyższego posta):

To jest ukryta treść, proszę

Jak widzicie jakiś czas z nim nie rozmawiałem, a potem (po opublikowaniu rzekomego oszustwa) chciałem zapytać o co chodzi z tym oszustwem. Odpowiedź chyba sami widzicie.

Więc na chwilę obecną rpoblemem jest kwestia 'arka', dlatego proszę o jego gg żebym był w stanie sprawdzić archiwum. Ale i tak widzę, że pisałem z dużej litery, co oznacza gg w telefonie... Postaram się to znaleźć na telefonie w takim razie

Opublikowano

Kamieniarz myśli że ma pojęcie co i jak w podatkach itp. a naprawdę mało wie.

I nie działa do końca legalnie itp.

Sam trochę wiem i rozmawiałem z kilkoma osobami które mają DG i dowiedziałem się kilku rzeczy.

zakaz umieszczania linków wychodzących

Opublikowano

Sam trochę wiem i rozmawiałem z kilkoma osobami które mają DG i dowiedziałem się kilku rzeczy.

Już ci na gg odpisałem - nie wtrącaj się w cudze sprawy. Jak masz jakieś wątpliwości do wiesz do kogo pisać. Dobrze, że ja przynajmniej co do ciebie wątpliwości nie mam bo ty podatków nie odprowadzasz.

Opublikowano

Już ci na gg odpisałem - nie wtrącaj się w cudze sprawy. Jak masz jakieś wątpliwości do wiesz do kogo pisać. Dobrze, że ja przynajmniej co do ciebie wątpliwości nie mam bo ty podatków nie odprowadzasz.

Skąd masz taką pewność?Jakieś dowody?Przekroczyłem 3k zł? Nie wiesz więc nie pisz głupot.

Opublikowano

I po chuja wyciągacie takie rzeczy z archiwów gg ?? Moim zdaniem takie rozmowy powinny zostać dla osób które wiedzą co i jak -.-

PS kamyk ma 18lat od paru miesięcy a ta rozmowa jest chyba jakoś z grudnia dobrze pamiętam kamyk ?

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

A ty do cholery jesteś super i płacisz podatki i wszystko masz dopiete na ostatni guzik nie no miodzio..

userbarcopy.png

Opublikowano

A ty do cholery jesteś super i płacisz podatki i wszystko masz dopiete na ostatni guzik nie no miodzio..

Napisałem gdzieś że jestem super itp.?W szkole powinni nauczyć czytać ze zrozumieniem.

Edit

Zapomniałem że to forum opanowane jest przez <13

Opublikowano

Skąd masz taką pewność?Jakieś dowody?Przekroczyłem 3k zł? Nie wiesz więc nie pisz głupot.

To lepiej nie przekraczaj tych 3000 w takim razie :)

I po chuja wyciągacie takie rzeczy z archiwów gg ?? Moim zdaniem takie rozmowy powinny zostać dla osób które wiedzą co i jak -.-

PS kamyk ma 18lat od paru miesięcy a ta rozmowa jest chyba jakoś z grudnia dobrze pamiętam kamyk ?

Dokładnie. O ile nie wcześniej

Opublikowano

Napisałem gdzieś że jestem super itp.?W szkole powinni nauczyć czytać ze zrozumieniem.

Edit

Zapomniałem że to forum opanowane jest przez <13

Można to tak ująć.. wszystko wypominasz wszystkim co kto ma a co nie a ty nie lepszy -.-

#Lepsze 13 niż twoje 8 <3

#closerequest

userbarcopy.png

Opublikowano

Można to tak ująć.. wszystko wypominasz wszystkim co kto ma a co nie a ty nie lepszy -.-

#Lepsze 13 niż twoje 8 <3

#closerequest

Jakbym miał 9lat to bym tutaj moda miał ale mam 2x tyle więc nie przyjmują.

Opublikowano

Tak się zastanawiam..

Po co ty tak kozaczysz na tym forum i po co wgl sie wypowiadasz?

Twoja strona to

I ty nazywasz siebie resellerem?

Reseller, który ma darmowy szablon do strony a jego strona wygląda gorzej niż wykonana przez 7 latka.

Kamieniarz chociaż ma ładną stronę i zapłacił czy też nie bo o ile wiem to jego kolega mu to robił..

Właśnie.. kamieniarz ma kolegów, a ty ?

Więc nie wypowiadaj się na te tematy bo jesteś NIKIM jako... reseller ? o.O

userbarcopy.png

Opublikowano

Nie obrażaj tu modów bo niektórzy są spoko ;) No ale po części masz rację ...

Brykuś#PL ... możesz mi w ogóle powiedzieć po co ty się tu wpierdalasz jak świnia w pomidory ? Tak samo jak inni użytkownicy poza pukaczem bosserem kamieniarzem i costello . Każdy z nich ma swoją działalność i to jest każdego prywatną sprawą jak ją prowadzi i kogo kiedy i jak oszukuje .... nie rozumiem kamieniarz po co w ogóle ty ten swój temat założyłeś ... jeśli costello pukacz lub ktoś inny ( bez obrazy panowie tylko przykład ) oszukuje to jest to jego sprawą a ofiara na przyszłość będzie miała nauczkę u kogo nie kupować ... każdy ma swój biznes i prowadzi go według swoich upodobań .... Tyle ode mnie.

p.s tematy tego typu powinny być zamykane ... wzajemne obrzucanie się błotem nie ma sensu

Opublikowano

Brykuś#PL ... możesz mi w ogóle powiedzieć po co ty się tu wpierdalasz jak świnia w pomidory ? Tak samo jak inni użytkownicy poza pukaczem bosserem kamieniarzem i costello . Każdy z nich ma swoją działalność i to jest każdego prywatną sprawą jak ją prowadzi i kogo kiedy i jak oszukuje .... nie rozumiem kamieniarz po co w ogóle ty ten temat założyłeś ... jeśli costello pukacz lub ktoś inny ( bez obrazy panowie tylko przykład ) oszukuje to jest to jego sprawą a ofiara na przyszłość będzie miała nauczkę u kogo nie kupować ... każdy ma swój biznes i prowadzi go według swoich upodobań .... Tyle ode mnie.

p.s tematy tego typu powinny być zamykane ... wzajemne obrzucanie się błotem nie ma sensu

Nie twoja sprawka kombass o.O

userbarcopy.png

Opublikowano

Brykuś#PL ... możesz mi w ogóle powiedzieć po co ty się tu wpierdalasz jak świnia w pomidory ? Tak samo jak inni użytkownicy poza pukaczem bosserem kamieniarzem i costello . Każdy z nich ma swoją działalność i to jest każdego prywatną sprawą jak ją prowadzi i kogo kiedy i jak oszukuje .... nie rozumiem kamieniarz po co w ogóle ty ten swój temat założyłeś ... jeśli costello pukacz lub ktoś inny ( bez obrazy panowie tylko przykład ) oszukuje to jest to jego sprawą a ofiara na przyszłość będzie miała nauczkę u kogo nie kupować ... każdy ma swój biznes i prowadzi go według swoich upodobań .... Tyle ode mnie.

Mój temat był odpowiedzią na oszczerstwa costello, które pisał na swoim forum. Znajdziesz je na początku pierwszego postu w moim temacie.

A przy okazji wyjawiłem coś prawdziwego (prznajmniej tyle co ja wiem) na temat costallo.

Opublikowano

Tak się zastanawiam..

Po co ty tak kozaczysz na tym forum i po co wgl sie wypowiadasz?

Twoja strona to

I ty nazywasz siebie resellerem?

Reseller, który ma darmowy szablon do strony a jego strona wygląda gorzej niż wykonana przez 7 latka.

Kamieniarz chociaż ma ładną stronę i zapłacił czy też nie bo o ile wiem to jego kolega mu to robił..

Właśnie.. kamieniarz ma kolegów, a ty ?

Więc nie wypowiadaj się na te tematy bo jesteś NIKIM jako... reseller ? o.O

Jak ja sprzedawałem kbota to ty nie wiedziałeś nic o botach.Jak nie znasz historii to się nie wypowiadaj.Mam własne życie i nie siedzę na kompie po 20h online(haahaha).Co Ci do mojego szablonu mam jaki chce i ludzie którzy kupowali u mnie od listopada 2010r pamiętają ten szablon.

Ciekawe co teraz powiesz.

Zaraz chyba musisz iść spać bo jutro do kościoła.

Opublikowano

Nie twoja sprawka kombass o.O

No więc na chuj wpierdalasz się w sprawy kamieniarza i costello? Sprawa wygląda tak samo, ty się wpierdalasz, za chwilę ktoś ci się wpierdoli.

p.s tematy tego typu powinny być zamykane

Podpisuję się pod tym w 100%

Opublikowano

Więc na chuj się wtrącasz w sprawy costela i jego sprzedaż ? Cios za ciosem.. oko za oko , ząb za ząb.

Ty chciałeś poniżyć jego to masz riposte, proste?

Opublikowano

Jak ja sprzedawałem kbota to ty nie wiedziałeś nic o botach.Jak nie znasz historii to się nie wypowiadaj.Mam własne życie i nie siedzę na kompie po 20h online(haahaha).Co Ci do mojego szablonu mam jaki chce i ludzie którzy kupowali u mnie od listopada 2010r pamiętają ten szablon.

Ciekawe co teraz powiesz.

Racja, tu też mogę potwierdzić że to u Bossera kupiłem swojego pierwszego kbota :) Wtedy się nie liczył szablon a kontakt .... możesz mieć super pro elo stronę aby być zjebem na maxa ( nie obrażając nikogo ) lub mieć prostą stronkę ale konkretny kontakt itd...

Opublikowano

No więc na chuj wpierdalasz się w sprawy kamieniarza i costello? Sprawa wygląda tak samo, ty się wpierdalasz, za chwilę ktoś ci się wpierdoli.

Kurde... Czasami zaczynam zazdrościć costello, że nic tutaj nie postuje. No chyba, że faktycznie niektóre z tych nowych kont są jego dziełami.

Więc na chuj się wtrącasz w sprawy costela i jego sprzedaż ? Cios za ciosem.. oko za oko , ząb za ząb.

Ty chciałeś poniżyć jego to masz riposte, proste?

Mój post był odpowiedzią na fałszywe oszczerstwa ze strony costello. Więc kto tu zaczął? Sprawa chyba oczywista

Opublikowano

[/background][/size][/font][/color]

Podpisuję się pod tym w 100%

Bo lubie i gówno ci do tego. Nie wiesz jak jest więc wypad ode mnie =)

#Pukacz ty wiesz co i jak :D

#Mr.Boss Nic już nie powiem bo na takich jak ty to szkoda słów od naszej trójki [pukacz,kamieniarz] :)

W listopadzie powiadasz o botach nic nie wiedziałem.. ależ ty jesteś w błędzie maluteńki.

userbarcopy.png

Opublikowano

#Mr.Boss Nic już nie powiem bo na takich jak ty to szkoda słów od naszej trójki [pukacz,kamieniarz] :)

W listopadzie powiadasz o botach nic nie wiedziałem.. ależ ty jesteś w błędzie maluteńki.

W 2010 Roku ty miałeś 11/12 lat.

Opublikowano

Bo lubie i gówno ci do tego. Nie wiesz jak jest więc wypad ode mnie =)

#Pukacz ty wiesz co i jak :D

Udowodnij swoją wiedzę:

Pierwsza wersja kbota?

Kto i z kim stworzył kbota?

Pierwsza i druga zcrackowana wersja ibota to?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...