Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] WH z tych pliczków

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zrobiłby ktoś Wh z podanych niżej plików? Są to pliczki z pc i pc2 serwera Balantia. Niestety sam się nie znam na przerabianiu ich pod Wh, nie znalazłem też żadnego konkretnego i aktualnego poradnika jak to zrobić, a podmiana plików z istnejących Waithacków niestety skutkuje tym, że nie widać wcale postaci w grze.

Za pomoc polecą plusiki.

Zedytowane pliczki proszę o podesłanie na pw lub umieszczenie w tym temacie (spakuje je tak żeby działały z klientem).

DL:

To jest ukryta treść, proszę

Skan:

Opublikowano

Zrobiłem ale nie mogę zapakować więc proszę byś spakował i je tutaj wstawił. Będą raczej działały bo sam robiłem ;p.

Skanu na razie nie dam bo idę odrabiać lekcje ale jak nie chcesz to nie musisz pobierać;p

sygnary.jpg
Opublikowano

Zrobiłem ale nie mogę zapakować więc proszę byś spakował i je tutaj wstawił. Będą raczej działały bo sam robiłem ;p.

Skanu na razie nie dam bo idę odrabiać lekcje ale jak nie chcesz to nie musisz pobierać;p

Zaraz sprawdze, ale jeśli wziąłeś z 1 lepszego działającego wh to chyba nic z tego (już próbowałem xD )

EDIT: niestety nie działa;/

Opublikowano

Istvan czym rozpakowałeś pliki Balanti? mógłbyś podesłać link do niego? bo chcę rozpakować coś z tego klienta , a żaden paker mi nie działa.

sygnary.jpg
Opublikowano

Tak wypakujesz ale nie zapakuje sobie tego bo nie będę miał pliku .xml by sobie zapakować. A zawsze może się przydać paker. Mam dużo tych pakerów , a żaden nie działa :X. A potrzebuję różnych plików bo chcę wykombinować moda :P (ip lub pong mam zły i mam zostaniesz połączony)

sygnary.jpg
Opublikowano

ja nie mam pakera ktory generuje xml takze dupai tak, poki co to zjebałem sobie klienta;/ jakbyście mogli upnąć PC (pc.eix pc.epk ; pc2 mam sprawne) to byłoby słitaśnie, narazie niestety zmykam z forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...