Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Golenie się w wieku 15 lat?

Pan Suavek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

odrośnie ci taki sam więc nie ma co nie golić. ja sie jeszcze nigdy nie goliłem 23 lata xDo.O

Po twoich postach widać że jesteś jeszcze gimbus pomyliła ci się dwójka z jedynką.

Różnie pojawia się "prawiczy wąsik" gol się to nie wpływa na to czy szybciej odrastają;)

1354312939-U782283.png

Opublikowano

ja golę się od wakacji. W 1 gim goliłem ten wąsik takimi malutkimi nożyczkami, a teraz jak mi po bokach i na brodzie zaczęły wyłazić to golę się już normalnie jak tata xD

skpUo.png

Opublikowano

Normalnie gol, choć po zgoleniu będzie on rósł szybciej, i będzie większy, więc będziesz musiał systematycznie golić.

Osobiście nie mam takiego wąsa, ale kumpel ma i wkurzałem go mówiąc do niego Hitler, to zaczął golić:D

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Nie wiem jak wy, ale ja mam 15 lat i golę się raz na tydzień/półtora -.- Może dlatego, że zacząłem dojrzewać już w 3-4 klasie podstawówki?^^ Lepiej to zgól, bo taki wąs bekowo wygląda i odpycha ludzi.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Zgól ten koper Synku.

Od 6'tej klasy jeśli się nie myle goliłem to "coś".

Ja pierdole , beke zawsze miałem jak kogoś z tym widziałem :D

/reflink

Opublikowano

Też o tym pomyślałem... Dla wyrównania proponuję jeszcze pachy i nogi...

Nuk siem nie goli...

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Ja tam mam 15 lat i się golę co tydzień czasami częściej. Nie gol nóg ! Ja raz zgoliłem chyba dwa lata temu żeby lepiej wyglądało i teraz kurna jak urosły mi włosy to ;D

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Też o tym pomyślałem... Dla wyrównania proponuję jeszcze pachy i nogi...

Nogi ? Stary nie pomyliło Ci się coś :D ? Pachy jeszcze lajtowo, właściwie obowiązkowo ale nogi to bez przesady ;)

Opublikowano

Nie gól dziewczyny na to lecą.Zapuść jeszcze pod pachą taką pierdoloną puszcze, załóż koszulke na ramiączkach(koniecznie za małą) krótkie spodenki w które wciągniesz koszulke i długie skarpety które podciągniesz pod kolana.

Dupy na to lecą ja tak robie i się odgonić nie mogę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...