Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Tworzenie Bota Współpraca

Aluminiowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz racje nie mam o tym pojecia o tworzeniu bota dlatego tutaj o tym napisalem:)Ale widze,ze to sensu nie ma wiec poszukam na innych forach.Pozdrawiam

Opublikowano

Kolega chce nam pomoc a wy się z niego śmiejecie, a ciekawe czy wy coś byście zrobili, teraz chodzę do technikum na informatyke 1 rok ale dopiero w 2 klsie bede mial programowanie ale tez szkam w necie cos o robieniu bota dla siebie i paru innych osob :)

Opublikowano

Kolega chce nam pomoc a wy się z niego śmiejecie, a ciekawe czy wy coś byście zrobili, teraz chodzę do technikum na informatyke 1 rok ale dopiero w 2 klsie bede mial programowanie ale tez szkam w necie cos o robieniu bota dla siebie i paru innych osob :)

Nie licz na to, że nauczysz się programować w szkole.

Opublikowano

Nie licz na to, że nauczysz się programować w szkole.

Ahhh te uroki polskiej oświaty :) przykład ja chodzę do medyka a profil klasy sportowy o.O z medycyny tylko nazwa no i może, że rozszerzona biologia.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Ahhh te uroki polskiej oświaty :) przykład ja chodzę do medyka a profil klasy sportowy o.O z medycyny tylko nazwa no i może, że rozszerzona biologia.

ja chodze do technikum (rachunkowośc i bankowośc)

z czego mam 2 lekcje tygodniowo powiązane z zawodem :D

więcej mam nawet wfu

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Serwer TerraVix [survival + PvP] IP: 188.165.22.154 Port: 8110

Opublikowano

A ja chodzę do gimnazjum i śmieszą mnie goście z klas informatycznych którzy błagają po forach ludzi o napisanie programu do zaliczenie.

Poszukaj sobie kogoś na stackexchange.

Zapłacisz mu parę kawałków ale napisze tak że rozniesie całego v5Dev i Profibota(o ile nie będziesz szukał kogoś kto Ci zrobi to za 20zł).

Opublikowano

A ja chodzę do gimnazjum i śmieszą mnie goście z klas informatycznych którzy błagają po forach ludzi o napisanie programu do zaliczenie.

Poszukaj sobie kogoś na stackexchange.

Zapłacisz mu parę kawałków ale napisze tak że rozniesie całego v5Dev i Profibota(o ile nie będziesz szukał kogoś kto Ci zrobi to za 20zł).

To ile ty kiblujesz ?? :D

Nie no taki nie miły żarcik :D

Jak chcesz żeby ktoś ci machną bota szykuj ok 5 tys :D

Opublikowano

jak powstanie ten bot, lub jak powstanie jakis bot przez typa z mpc forum, kazdemu dam 100 zł (beka)

// Miszczu. - Zrobił bota. Numer konta bankowego wysłać na pw?

~Anonymous

Chodź, zrobimy te jebane zdjęcie, CZIIIISS *.*

Opublikowano

Chcesz sfinansować coś co w przyszłości na być za free? Jest to równoznaczne z twoją stratą pieniężną... Czyli ewidentnie chcesz kogoś wyrolować - albo przyszłych twórców bota albo dzieciaków napalonych za darmowego bota.

Evil trzymam za słowo . Tworzenie bota do DO który będzie Free to strata Kasy .

Z darmowego bota można wycisnąć mnóstwo kasy. Owszem, resellerzy (Kamieniarz już oburzony) nie zarobią, bo nie mieli by na czym zarobić, ale twórca/twórcy już tak. Wystarczą dobre pomysły.

Idź do sejmu na posła i zmień Polską oświatę ..

Narzekać każdy potrafi, ale zmieniać to nie ma komu.

Opublikowano

Z darmowego bota można wycisnąć mnóstwo kasy. Owszem, resellerzy (Kamieniarz już oburzony) nie zarobią, bo nie mieli by na czym zarobić, ale twórca/twórcy już tak. Wystarczą dobre pomysły.

Idź do sejmu na posła i zmień Polską oświatę ..

Narzekać każdy potrafi, ale zmieniać to nie ma komu.

Chodzi o stratę kasy, że bot musi na czymś chodzić -.- utrzymanie takiego serwera do fbota to już koszt 100zł miesięcznie, a wyobraź sobie, że w UW gra mniej osób niż w DO to wyobraź sobie jaki serwer trzeba by utrzymywać do takiego bota na 30pare a może więcej serwów. W tym kraju polityka to wybieranie mniejszego zła, nie zauważyłeś tego ? rządzi PiS źle bo moher gang rządzi PO źle bo nie szanują pamięci "ruskiego zamachu", a poza tym po AWF* raczej do polityki się nie dostanę :D

AWF* - Akademia wychowania fizycznego.

sygnacu.jpg

Opublikowano

To ciekawy kierunek ksztalcenia wybrales ,ale dziwna uczelnie mialem podobny problem ale go rozwiazalem dzis jestem 5 lat po tym kierunku i jestem zadowolony z zarobkow i pracy:)pozdrawiam

a co do serwera i łącza posiadam owy sprzet ktory i tak pracauje 24h/dobe wiec skoro tak jest warto go wykozystac,co do bota kilka set zło lub wiecej hmm zawsze mozna je przepic stracic na byle g....Ale mozna tez wykozystac te srodki w slusznym celu choćby to mialo funkcjonowac kilka miesiecy,ale warto poniewaz wielu graczy na tym skozysta i pomoze w uswiadomieniu ze trzeba sobie pomagac a BP hmm nie straci profitow a zyska brak zwolennikow.Pozdrawiam

Opublikowano

Chodzi o stratę kasy, że bot musi na czymś chodzić -.- utrzymanie takiego serwera do fbota to już koszt 100zł miesięcznie, a wyobraź sobie, że w UW gra mniej osób niż w DO to wyobraź sobie jaki serwer trzeba by utrzymywać do takiego bota na 30pare a może więcej serwów. W tym kraju polityka to wybieranie mniejszego zła, nie zauważyłeś tego ? rządzi PiS źle bo moher gang rządzi PO źle bo nie szanują pamięci "ruskiego zamachu", a poza tym po AWF* raczej do polityki się nie dostanę :D

Po co Ci serwer do bota?

Jak nie robisz serwera licencji to bez serwera działa...

Opublikowano

Nic nie pisał o bocie w chmurze, więc po co tu jakieś serwery nasa? Bot ma być darmowy więc co ten serwer miałby robić? Autoupdate? Do tego nie potrzeba jakiś wielkich zasobów, a aktualizacji bota nie trzeba trzymać na własnym serwerze.

PIS narzeka na PO żeby znów wgryźć się do władzy (czyt. Jarek na prezydenta)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...