Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Ulepszać LF-4?

Zaklinacz Dusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam Problem bo nie wiem czy ulepszać lf-4 do 16 lvl mam 3 szt albo kupować klucze i czekać na event na lf-4 (200kluczy mam )

I do którego lvl warto lf-4 ulepszać bo coś słyszałem o tym że do 10 lvl ale nie wiem czy to prawda ;) . za pomoc plus/like.

Zbieram like + ;]

Opublikowano

Nie ulepszaj na 16 tylko do 15. Ponieważ na 16 jak masz to zamiast dawać ci + do dmg to jest -%

A jak myślisz lepiej kupować jeszcze klucze bo za tydzień dwa będzie event na lf-4 ;).

Zbieram like + ;]

Opublikowano

Kupuj klucze, dozbieraj LF4 i dopiero potem zajmij się ulepszaniem. Więcej ci da dmg nowy zdobyty laser niż ulepszona lf4 na 15 co daje ok 15 dmg ; ] . Może coś jeszcze fajnego Ci wpadnie z tych skrzyń.

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Kupuj klucze, dozbieraj LF4 i dopiero potem zajmij się ulepszaniem. Więcej ci da dmg nowy zdobyty laser niż ulepszona lf4 na 15 co daje ok 15 dmg ; ] . Może coś jeszcze fajnego Ci wpadnie z tych skrzyń.

Apis 13 części zeus 3 :) i 3 lf-4 epsilon prawie złożony to będzie kolejna ponieważ to pierwszy :.

Zbieram like + ;]

Opublikowano

Nie ulepszaj na 16 tylko do 15. Ponieważ na 16 jak masz to zamiast dawać ci + do dmg to jest -%

Że co ?? o.O pierwsze słyszę ja mam wszystkie lf4 na 16lvl i mam większy dmg niż na 15 jak miałem.

@topic

Moim zdaniem ulepszaj lf4 teraz bo jak będziesz miał ich np 10 czy 20 to ulepszanie będzie katorgą, ja mam na gorszym kącie 7lf4 i co znajdę nową to od razu ulepszam, bo wiem, że jak dużo ulepszeń na raz się zbierze to masakra.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Że co ?? o.O pierwsze słyszę ja mam wszystkie lf4 na 16lvl i mam większy dmg niż na 15 jak miałem.

@topic

Moim zdaniem ulepszaj lf4 teraz bo jak będziesz miał ich np 10 czy 20 to ulepszanie będzie katorgą, ja mam na gorszym kącie 7lf4 i co znajdę nową to od razu ulepszam, bo wiem, że jak dużo ulepszeń na raz się zbierze to masakra.

Bez róznicy czy zaczniesz ulepszać jak będziesz miał 30 czy jak będziesz miał 5 - nie ulepszysz za mniejsza ilośc uri . Dozbieraj tak do 25-30 Lf4 i dopiero całą urkę ładuj w ulepszanie na 16 lvl a reszte LF4 nie zdobywaj już ze skrzyń tylko katuj epsilony albo kappy- te drugie wrota się bardziej opłacają bo przy okazji herkulesy wypadają. A i lepiej żebyś robił tak że na zmianę ulepszasz osłonkę i LF4 bo w dzisiejszym DO trzeba mieć bardzo dużo osłon bo jak nie to 3 hity i po tobie.

silvertcsax.gif

Opublikowano

na testowym były wprowadzane więc teraz to kwestia czasu zanim dodadzą.

o ku*wa to dzięki za info dobrze że na razie tylko 4 ulepszyłem na 10 poziom. Czyli zajmuje się wyłącznie ulepszaniem LF4. A na testowym można je było kupić za uri? Czy będzie coś w podobie jak z LF4?

silvertcsax.gif

Opublikowano

Proszę

1344587811-f.jpg

Nie pogardze Lubie to ;P

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

GPU-2xAsus 7870 DCII HDD-Western Digital 500GB, SATA/600, 64MB

PSU-OCZ ZX-Series 850W SLI Modular PSU 80Plus Gold CASE-Zalman Z9 U3

RAM-Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 NAP-Samsung DVD -/+ R/RW 22x

Opublikowano

Proszę

1344587811-f.jpg

Nie pogardze Lubie to ;P

To nie fake? Kurde stosunukowo niedroga. Wolę wydać 50 koła niż się jeb*ć z tymi skrzyniami pirackimi. A ile daje osłony jedna?

silvertcsax.gif

Opublikowano

15 tysięcy, 80% pochłania i daje 5% do uniku.

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

Opublikowano

Niestety isntnieje bardzo duże prawdopodobieństwo ;(

Opublikowano

Przy najbliższym dużym update, czyli oczywiście święta. Wtedy najwięcej kasy ludzie ładują. Tak mi się przynajmniej wydaje.

Opublikowano

Przy najbliższym dużym update, czyli oczywiście święta. Wtedy najwięcej kasy ludzie ładują. Tak mi się przynajmniej wydaje.

A to do świąt będę sobie urke zbierał :P Na te bo3 :) wymienie sobie 15 szt ;) żeby full na golcu i agis ;) .

Zbieram like + ;]

Opublikowano

Witam Mam Problem bo nie wiem czy ulepszać lf-4 do 16 lvl mam 3 szt albo kupować klucze i czekać na event na lf-4 (200kluczy mam )

I do którego lvl warto lf-4 ulepszać bo coś słyszałem o tym że do 10 lvl ale nie wiem czy to prawda ;) . za pomoc plus/like.

Zbieraj klucze do tak 20 lf4 i ulepszaj na 15 NIE 16 poziom :)

Opublikowano

Zbieraj klucze do tak 20 lf4 i ulepszaj na 15 NIE 16 poziom :)

Jak mnie wkurwiają jakieś tezy wysnute z dupy. Chodziłeś albo chodzisz do szkoły? Nie wiesz że 16 % jest większe od 15%?

silvertcsax.gif

Opublikowano

A jak dadzą te nowe Bo3??? to dalej lepiej LF-4 ZBIERAĆ CZY wymienić z 15 sobie o.O Kiedy będzie event na lf-4????. o.O ^_^ xD .

Dopóki nie dzadzą nowych osłon to inwestuj w klucze. Jak dadzą osłonki i rzeczywiście będą po 50 tys uri to ja bym zbierał na osłonki bo jednak LF4 dają tylko 33% więcej hita w porównaniu z LF3 a nowe osłony mają dawać 50% więcej w porównianiu z BO2, więc jest różnica. A tak jak wspominałem wcześniej osłony to podstawa. Ja mimo że nie mam full LF4 składam kolesi z full LF4 ponieważ mam konfigi na których mam dużo osłon. Jeśli teraz będziesz miał herkulesy + seprom+ 20% booster + serce+ dres na osłone+ te nowe osłonki, to za przeproszeniem masz od zażygania osłon i będzie cię bardzo ciężko zdjąc. Event na LF4 powinien być w tą niedzielę bo to pierwsza niedziela miesiąca - a zazwyczaj wtedy jest.

silvertcsax.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...