Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piano Covers.

Mr.Dyko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super grasz :D

Mam nadzieję że też kiedyś dojdę to tego poziomu :D O błędach nie będę pisał bo mi do ciebie daleko ;)

Sprawdź mnie :D

To jest ukryta treść, proszę

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

Straszna słaba jakość video, to jest największy minus. Nie przytrzymuj cały czas pedała, bo strasznie to wszystko się zamazuje. Pianino Ci lekko nie stroi w wyższych oktawach. W dodatku jak nagryszasz vlogi z gry, to staraj się grać z pamięci. Niezbyt fajnie to wygląda, jak cały czas patrzysz w nuty. Lepiej wczuj się trochę w muzykę, pobujaj trochę. Momentami uciekają Ci dźwięki, nie dotrzymujesz ich do końca. Trochę poćwiczysz i będzie git. Powodzenia! ;)

~ jakbyś ktoś był ciekawy to na pianinie gram od 6 roku życia (ostatnia klasa przedszkola), 3 lata temu skończyłem I stopień, teraz do drugiego chodzę.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

damix5123 - Przede wsyztskim praca, nawet gdy ktoś cię chwali, wiedz, ze potrafiłbyś lepiej gdybyś ćwiczył więcej.

marchewkowy - jakość - ulegnie poprawy, gdy będę maił nową kamerę i pianino cyfrowe, z pedałem - być moze jest go trochę za dużo, ale w większości przypadków, pedała nie było nadto. Co do nut - zacząłem się śmiać gdy zobaczyłem - nie gram z nut... <lol> Na pulpicie leży książka taty który uczy się podstaw gry, nei mam czasu tego posprzątać. Uciekają dźwięki - gram dopiero 5 lat ( 1 rok ognisko muzyczne, 4 lata Szkoła Muzyczna), utwory są dosyć trudne wiec czasami pojawiają się błędy. Dzięki za rady, kolejne covery już są ;)

yt: youtube.com/iwinniethedevil

last.fm: last.fm/user/iwinniethedvil

beztytuu1gcb.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajna nuta! :D

Zapraszamy na prywatny serwer PlateMT2.

W razie pytań proszę pisać na e-mail: team.platemt2onet.pl lub na GG: 45664786

Ktoś z administracji na pewno odpowie.

Pozdrawiam serdecznie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...