Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piano Covers.

Mr.Dyko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Straszna słaba jakość video, to jest największy minus. Nie przytrzymuj cały czas pedała, bo strasznie to wszystko się zamazuje. Pianino Ci lekko nie stroi w wyższych oktawach. W dodatku jak nagryszasz vlogi z gry, to staraj się grać z pamięci. Niezbyt fajnie to wygląda, jak cały czas patrzysz w nuty. Lepiej wczuj się trochę w muzykę, pobujaj trochę. Momentami uciekają Ci dźwięki, nie dotrzymujesz ich do końca. Trochę poćwiczysz i będzie git. Powodzenia! ;)

~ jakbyś ktoś był ciekawy to na pianinie gram od 6 roku życia (ostatnia klasa przedszkola), 3 lata temu skończyłem I stopień, teraz do drugiego chodzę.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

damix5123 - Przede wsyztskim praca, nawet gdy ktoś cię chwali, wiedz, ze potrafiłbyś lepiej gdybyś ćwiczył więcej.

marchewkowy - jakość - ulegnie poprawy, gdy będę maił nową kamerę i pianino cyfrowe, z pedałem - być moze jest go trochę za dużo, ale w większości przypadków, pedała nie było nadto. Co do nut - zacząłem się śmiać gdy zobaczyłem - nie gram z nut... <lol> Na pulpicie leży książka taty który uczy się podstaw gry, nei mam czasu tego posprzątać. Uciekają dźwięki - gram dopiero 5 lat ( 1 rok ognisko muzyczne, 4 lata Szkoła Muzyczna), utwory są dosyć trudne wiec czasami pojawiają się błędy. Dzięki za rady, kolejne covery już są ;)

yt: youtube.com/iwinniethedevil

last.fm: last.fm/user/iwinniethedvil

beztytuu1gcb.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajna nuta! :D

Zapraszamy na prywatny serwer PlateMT2.

W razie pytań proszę pisać na e-mail: team.platemt2onet.pl lub na GG: 45664786

Ktoś z administracji na pewno odpowie.

Pozdrawiam serdecznie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...