Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarodziejka Na Prad Czy Na Zimno?

magiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktora lepsza jest czarodziejka na prad czy na zimno ?? jak najlepiej rozdac punkty umiejetnosci oraz statystyki ?? Czy set tal rasha sie oplaca ? Jak miec wieksze dmg?? HELP ... Za pomoc dam 5x5

dlamagiela.gif

MóJ PrOfIl ClIcK

Pomogłem Daj 5 :)

Opublikowano

set tala na poczatek z innymi itemami daje duzy + do mf. :) (do ubicia andy, pitka, demolonga w zupełnosci starczy)

ofc ; sos light mozesz wyciągnac 1-50k dmg.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

W zasadzie prad ma dobre dmg maksymalneale minimalne do dupy ;] Poza tym jak idziesz w lod to chociaz spowalniasz lub zamrazasz..

Jak robisz postac do walki z jednym przeciwnikem polecam lod

jesli na wielu przeciwnikow prad .. Chociaz pole statyczne jest dobre tez na pojedynczych przeciwnikow w szczegolnosci bossow ;)

Mam nadzieje ze pomogelm xD

A i tak na Bossow najlepszy shmiter :D

Aktualnie sygny brak . :O

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja polecam na prad. Mam swoje soske light i wyciągam 44k dmg + merc który zdejmuje ressy z light. W siłe nic nie dawaj, itemy wszystko dadzą a co do skilli to rób wszystkie synergie do błyskawicy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

o lol, Wy w ogole wiecie o czym mowicie? Light soso ssie, ma mały dmg i bez infi chuja robi (przecietnie ubrana light soso ma 1-15k z czego np mef ma zajebiscie duze resy + fakt ze sredni dmg to 7.5k). Pragne zauważyć że po resecie jest wszystko drogo + fakt ze naprawili większość/wszystkie dupe method i niektórych moze nie stac (w tym zapewne Was ^^).

blizzka jest duzo lepsza + duzo lepiej nadaje sie do botów, kosztem hrabiny zyskujemy mefa i andy, a hrabina i tak gowno daje tak naprawde, marnego ista sypnie (jeszcze nigdy mi z hrabiny hr nie polecial).

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...