Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mapa] Survival/adventure DEATH CITY - umarłe miasto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super mapka wciągająca i nie tylko. Odwaliłeś kawał dobrej roboty! Masz odemnie ogromnego +

Pomoż biednym dzieciom, kliknij !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miałzamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Refresh :x

nadchodzi "style update" mapki, szykujcie się na jutro, liczne poprawki ochydnych wyglądów :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

ref

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Mapa oryginalna. Bawiłem się na niej długie godziny. Daję lajka z nadzieją ,że będziesz robić więcej map.

Opublikowano

Uwaga nadchodzi

STYLE UPDATE

da on nam....

+Texture pack jest skonwertowany na resource pack!!!!

+Lepszy wygląd wieżowca w centrum!!!!

...

Koniec zmian :D

Opublikowano

Zagram a może i nawet nagram na YT ;p

Gdyby doszlo do skutku prosze o linka ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Refrshhhh :>

Opublikowano

Refresh

Opublikowano

@up napaćkane metra? Moglbys sprecyzować o co chodzi? :)

Opublikowano

Co wyszłam ze startu już widzę te tory, i nie mogłam połapać się co gdzie jest ;_;

To na powierzchni to zwykle ulice, w minecrafcie nie ma samochodow to ludzie zapieprzaja minecartami po torach, a metro to tunele pod ziemia wchodzi sie tam dwoma stacjami :)

Opublikowano

No mapka wygląda nawet na dopracowaną tylko trochę jak się wszystko zwiedzi i pozbiera to nie ma później co robić no,bo już wszystko odkryjesz masz wszystko zrobisz sobie domek a to wszystko może zając max 1 dzień.

Tak ogólnie mapka na ocene 7/10

nieregulaminowa sygnatura

• 5 tygodni później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam tworzę spis mapek mogę twoją mapkę umiescić w spisie na mpcforum i na swoim chomiku ?

W zamian oferuje kila + od siebie . Zaznaczam, że dopiero zaczynam więc proszę o wyrozumiałości.

Opublikowano

Witam tworzę spis mapek mogę twoją mapkę umiescić w spisie na mpcforum i na swoim chomiku ?

W zamian oferuje kila + od siebie . Zaznaczam, że dopiero zaczynam więc proszę o wyrozumiałości.

Jasne, tylko zaznacz kto zrobił :)

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...