Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bug na kredyty

Vusion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bug nie istnieje, a darmowym botem jest boxybot, ale nie działa i niewiadomo kiedy będzie działać.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

ibot trial 24h, oraz kbot trial 24h czyli masz 2 dni bocenia ;> Nazbierałbyś z 200-300k urki :> Wdg mnie :> Jak mi zbiera 7-9k na h ;> Boxy +

alieny x3 ;>

PAŻAŁSTA

Opublikowano

jeszcze sobie użyj kos i os, to uzbierasz jakieś 12k energi :P co ciekawe mój kolega używa już 5 dzień osa i nadal ma licencja o_O

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

Teoretycznie istnieje Charles, ale nieopłacalne bo raz się uda a raz nie, i to w małych liczbach.

kilka mld kredek nadal w klanach mam ;d

Chodź, zrobimy te jebane zdjęcie, CZIIIISS *.*

Opublikowano

charles działa, ale już inaczej, dziś bugowałem sobie sloty na lasery na pecie i na 11 lvl mam 10 laserów, ale to wygląda jak by było 2 o_O kasę ściągnęło tak jak bym normalnie kupował

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

przeczytałem na MPC ze istnieje bug na 1kkk kredytów , jaki to jest bug ? Prosze o pomoc :)

Już żadnego bugu nie ma :) Był charlesem na flaxy i na wypłaty klanowe ale charles na DO nie działa :)

Opublikowano

Już żadnego bugu nie ma :) Był charlesem na flaxy i na wypłaty klanowe ale charles na DO nie działa :)

To mało wiesz, bo działa, tylko nie wszystkie jego funkcje.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

A wiadomo czy ten boxy bot zacznie kiedyś działać ?

Bo chcę wrócić do DarkOrbit po półrocznej przerwie i z tego co teraz widze bez bota sie nie obejdzie...

A nawet jak tym trialem bd zbierał pheonixem to mi tyle nazbiera ? ok1 00k uri?

a jak to dziala ? Trial jest jeden na IP komputer albo na konto ?

Np na innym koncie juz nie bd mial triala ? jak to dziala?

Opublikowano

A mozna to jakimś smsem kupić czy coś ? Bo nie mam konta bankowego ;p

A poza tym jak odpalić tego triala ? jak odpalam kbota to mi sprawdza licencje i sie nie wlacza ...

Opublikowano

NIe pierwszy raz sciagnalem tego bota ;/ Zarejestrowałem się w jakims jaggerze wypelnilem w kbot cc user i pin i nadal nic

Opublikowano

Ale chce najpierw sprawdzić jak to działa Pewnie kupie tylko prosze aby ktos mi powiedział jak odpalić tego triala

a poza tym twoj post nic nie wnosi do tematu :)

Opublikowano

Jak nie wnosi?

Wnosi, gdyż rozmawiam z Tobą i odpowiadam na Twoje wypowiedzi z naciskiem na to, iż moje wypowiedzi odnoszą się do poprzednich i są elementem całości, która do siebie pasuje.

Rozumiem, że jakbym napisał, że lubię placki, tudzież mój pies zesrał się na dywan to by nie pasowało, ale sugestia, iż wartałoby zakupić lickę jest całkiem w pytkę, no nie?

Opublikowano

To samo napisał Zulek Bury wiec po co niepotrzebnie pisać to samo drugi raz?

Lepiej napisz jak zalozyc tego triala ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...