Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bug na kredyty

Vusion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko jak aktywować tego triala?;/

Proste :) Pobierasz najnowszą i aktualną wersję ibota, instalujesz go, włączasz wpisujesz passy wybierasz serwer. i tyle :)

Przypominam że trial ibota jest tylko na 6h!

Opublikowano

Możesz kożystać z PBdo BOT 1h/na 1 dzień I tak jak @@UPY ;)@@ WYŻEJ PISAŁY kbot nie jest drogi teraz jest tanio 30,35zł na 12 lat więc się opłaca. A jak nie to wgl nie graj takie jest moje zdanie. -.-

Zbieram like + ;]

Opublikowano

Jeżeli kupie kartę Paysafecard w kiosku to co w tedy mam zrobić ??

Zależy co chcesz kupić.

Woow ibot mi działa a kbot nie ;x

Jak mam to konto 1 lvl to gdzie zacząc bocić?

Polecam ci na x2 mapy lordakie streunerki i jak najszybciej żebyś 6lf3 zdobył do leonka i sprzedawaj wtedy co godzine 5 flaxów i po sprzedaży od razu je kupuj i na 6 lvl sprzedawaj :D 10mln na godizne wtedy idzie

Opublikowano

Zaklinacz o boze

Przeciez pisałęm ze chce na trialu zobaczyć jak to dziala a potem dopiero kupic -.-

Tu masz dilerów Kbot,IBOT,PB,Os,Kos,Kerkava i innych botów. ^_^

Kamieniarz

To jest ukryta treść, proszę
:D

Pukacz

:P

Costello

-.-

Zbieram like + ;]

Opublikowano

UP jak to zrobiłeś ? :)

Bocik działa skonczy sie to kupie a tymczasem gram od nowa więc moze mi ktos powiedzieć jak efektywnie bocić ? bo na tym x1 w pol godziny tylko 350 urki :(

Opublikowano

UP jak to zrobiłeś ? :)

Bocik działa skonczy sie to kupie a tymczasem gram od nowa więc moze mi ktos powiedzieć jak efektywnie bocić ? bo na tym x1 w pol godziny tylko 350 urki :(

Kbot,IBot Lub PBdo Bot kożysta Aktualnie z PBdo BOT . Szybka aktualizacja i Wgl . -.-

Zbieram like + ;]

Opublikowano

Screen nic nie mówi bo sam mogę sobie wielokrotnie wypłacić po 900 kredytów i mówić, że zbugowane.

Gdyby to były kwoty rzędu setek milionów to byłbym skłonny dać wiarę.

Opublikowano

Strasznie mi sie ten bot tnie jak sie wlasnorecznie gdzies przeteleportuje to potem nie idzie nic zrobic nie reaguje na nic itp jak ktos jest chetny nauczyć mnie obslugi nad nim to gg 22845215 ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...