Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ktory plik w metku obsluguje uzycie itemow?

infern4ll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Od jakiegos czasu buszuje po skryptach w poszukiwaniu pliku sterujacego zdarzeniami uzycia itemow.

Zaimportowany do skryptu nosi nazwe item (import item) przekopalem calego roota ale albo jestem slepy albo go tam poprostu nie ma. Nie potrafie rozpakowac plikow xenoxa wiec bazuje na plikach metka pl . Czy jest ktos w stanie wskazac mi jego lokalizacje? Za pomoc bylbym wdzieczny

Pozdrawiam

sygnaturka%20metek.jpg
Opublikowano

w root w pliku game.py oraz uiinventory.py jest co najmniej podniesienie przedmiotu i jego upuszczenie.

item do prawdopodobnie moduł gry (jak player,net,app wewnątrz pliku exe) przynajmniej tak zrozumiałem to co wyjaśniał mi KaMeR1337

(pytałem o co innego :P)

Opublikowano

Chodzi mi konkretnie o kontrole czy item moze byyc uzyty czy nie bo np efekt jego uzycia nadal trwa . a czy jest gdzies dostepna lista komend pogrupowana wedlug modulow lub jakakolwiek ich specyfikacja? (ewentualnie sposob na wyciagniecie ich z exe)

sygnaturka%20metek.jpg
Opublikowano

Dołączam się do pytania, od jakiegoś czasu też tego szukam

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...