Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC]Jak Wbić Rangę szybko 60k?Pomoc!

mix122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam próżbe ktoś pomoże?? jak wbić szybko rangę 60.000tys cieżko a na alienach na bocie x-3,x-4 cieżko idzie i nie daje rady i przeżyciem sie na 2gale wiecej uri PD itp ale jak z ranga jest to nie wiem ktoś pomóż? może ktoś obeznany z tym? z góry thx i like będzie ;D

Opublikowano

x2 ale jak wbić 60 cieżko :/ mam desing na powazke i bostery kupuje i lipa dziennie dochodzi do rangi +10-15k do rangi :/ więc nie wiem jak szybko to wbić bo jest cieżko :(? wrota robić non stop za uri? czy co kto pomoże?

Opublikowano

Wrota,polować na graczy, kupić murzyna który będzie grał za Cb. Oraz bocenie na x-4

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

GPU-2xAsus 7870 DCII HDD-Western Digital 500GB, SATA/600, 64MB

PSU-OCZ ZX-Series 850W SLI Modular PSU 80Plus Gold CASE-Zalman Z9 U3

RAM-Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 NAP-Samsung DVD -/+ R/RW 22x

Opublikowano

Najlepiej na kubiki ale bez bota !

graczy też fajnie się ubija ale najlepiej wieczorem gdzie jest więcej noobków.

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jakie pierdoły wszystkie posty są przydatne

a co do ortografii to byś mógł trochę zastopować z Darkorbit i pouczyć się ortografii

piszę się "zdobędę"

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

@up ogarniasz wgl DO czy nie ?

Wejdź sobie w aleje sław --> Twoja dzisiejsza ranga , i jak zjedziesz na sam dol masz pkt rangi za zestrzelenie aliena....

98725.png

Opublikowano

lukase może ty nim jestes ;] chyba tak jak nie masz nic do powiedzienie na

temat tego co pisze to żegnam! ;) nie rozumiesz chyba!

Opublikowano

x2, za uri robisz wrota, za nagrode uri z wrót robisz wrota jak nie skonczysz wrót z nagrody, bijesz alieny na 1-2.

Albo jak masz ammo to leć na statki, tak najszybciej ranga leci.

Opublikowano

x-2, x-3, x-4. Zobacz gdzie ci najwięcej rangi leci i tam boć. Dodatkowo wrota - z wrót masz białkę więc lataj na statki. Najlepsze rozwiązanie.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...